Fájl:Mumble.png

Az oldal más nyelven nem érhető el.
A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából

Eredeti fájl(870 × 758 képpont, fájlméret: 86 KB, MIME-típus: image/png)

Összefoglaló

Leírás
English: Screen of Mumble
Français : Capture d'écran de Mumble
Forrás A feltöltő saját munkája
Szerző Ssx3max


Licenc

Ez a képernyőkép nem tartalmaz részletet jogvédett programból, vagy a program készítője szabad licenc (alább látható) alatt tette közzé a programot, és betartja a Wikimédia Commons képernyőképekre vonatkozó irányelvét. A képernyőkép az engedély alapján szabadon használható. Szabad szoftver licenc:

Minden jog fenntartva © A szerző

A módosításokkal vagy anélkül történő felhasználás vagy terjesztés a következő feltételekkel lehetséges:

  1. A forráskód terjesztése csak a fenti szerzői jogi figyelmeztetéssel, a feltételek listájával és a következő nyilatkozattal együtt lehetséges
  2. A bináris formátum terjesztése esetén a fenti szerzői jogi figyelmeztetést, a feltételek listáját és a következő nyilatkozatot a dokumentációban és a disztribúció minden más mellékletében közzé kell tenni.
  3. Sem a szerző, sem más közreműködők neve nem használható fel a termék népszerűsítésére írott engedély nélkül.

Ezt a szoftvert annak szerzője és közreműködői mindenféle garancia (ideértve a konkrét célok érdekében történő optimalizálást) nélkül teszik közzé; a szerző és a közreműködők nem vonhatók felelősségre semmilyen közvetlen, közvetett, véletlen, különleges, példaszerű vagy következményes kárért (ideértve a termékekben vagy szolgáltatásokban bekövetkező minőségromlást, adatvesztést vagy üzemszünetet) és károkozásért (függetlenül attól, hogy gondatlanságból vagy szándékosságból történt) még akkor sem, ha ennek eshetősége jelezve van.

Megjegyzés: ha a képernyőkép olyan dolgot ábrázol, ami nem közvetlenül a programkód eredménye (úgy mint egy szöveg vagy kép, ami nem része a programnak), annak a licencét külön fel kell tüntetni!


Képaláírások

Adj meg egy egysoros magyarázatot arról, hogy mit mutat be ez a fájl

A fájl által ábrázolt elemek

mű tárgya

Fájltörténet

Kattints egy időpontra, hogy a fájl akkori állapotát láthasd.

Dátum/időBélyegképFelbontásFeltöltőMegjegyzés
aktuális2015. július 9., 00:06Bélyegkép a 2015. július 9., 00:06-kori változatról870 × 758 (86 KB)CmdrjamesonCompressed with pngout. Reduced by 31kB (26% decrease).
2009. december 21., 23:50Bélyegkép a 2009. december 21., 23:50-kori változatról870 × 758 (117 KB)Ssx3maxNouvelle version : 1.2.0
2009. január 8., 21:27Bélyegkép a 2009. január 8., 21:27-kori változatról763 × 718 (75 KB)Ssx3max{{Information |Description={{en|1=Screen of Mumble}} {{fr|1=Capture d'écran de Mumble}} |Source=travail personnel (own work) |Author=Ssx3max |Date= |Permission= |other_versions= }} <!--{{ImageUpload|full}}-->

Ezt a fájlt nem használja egyetlen lap sem.

Globális fájlhasználat

A következő wikik használják ezt a fájlt:

  • Használata itt: ko.wikipedia.org
  • Használata itt: pt.wikipedia.org
  • Használata itt: zh.wikipedia.org

Metaadatok