Fájl:Little-Princess-Budapest.jpg

A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából
Eredeti fájl(1 478 × 1 079 képpont, fájlméret: 440 KB, MIME-típus: image/jpeg)


Összefoglaló[szerkesztés]

Leírás
English: Statue of "Little Princess" ("Kiskirálylány" in Hungarian) on the bank of Danube river. In the background the historical royal palace can be seen. The site is part of the Unesco World Heritage.
Magyar: A Kiskirálylány szobra a budapesti Duna-parton. Szobrász: Marton László, készült: 1972 (1990). A helyszín szerepel az Unesco Világörökségi listáján.
Dátum
Forrás A feltöltő saját munkája
Szerző misibacsi
Engedély
(Fájl újrafelhasználása)

own work

Licenc[szerkesztés]

Én, e mű szerzője a művemet az alábbi licencek alatt teszem közzé:
GNU head Ez a fájl szabadon másolható, terjeszthető és/vagy módosítható a GNU Szabad Dokumentációs Licenc feltételei alapján, az 1.2 vagy későbbi, a Free Software Foundation által publikált Nem Változtatható szakaszok, Címlapszövegek és Hátlapszövegek nélküli változat szerint. E licenc egy példánya a GNU Szabad Dokumentációs Licenc című fejezetben olvasható.
w:hu:Creative Commons
Nevezd meg! Így add tovább!
This file is licensed under the Creative Commons Attribution-Share Alike 4.0 International, 3.0 Unported, 2.5 Generic, 2.0 Generic and 1.0 Generic license.
A következőket teheted a művel:
  • megoszthatod – szabadon másolhatod, terjesztheted, bemutathatod és előadhatod a művet
  • feldolgozhatod – származékos műveket hozhatsz létre
Az alábbi feltételekkel:
  • Nevezd meg! – A szerző vagy a jogosult által meghatározott módon fel kell tüntetned a műhöz kapcsolódó információkat (pl. a szerző nevét vagy álnevét, a Mű címét).
  • Így add tovább! – Ha megváltoztatod, átalakítod, feldolgozod ezt a művet, az így létrejött alkotást csak a jelenlegivel megegyező licenc alatt terjesztheted.

A mű a fenti licencek bármelyike szerint felhasználható.

Fájltörténet

Kattints egy időpontra, hogy a fájl akkori állapotát láthasd.

Dátum/időBélyegképFelbontásFeltöltőMegjegyzés
aktuális2008. november 28., 22:56Bélyegkép a 2008. november 28., 22:56-kori változatról1 478 × 1 079 (440 KB)Misibacsi{{Information |Description={{en|1=Statue of "Little Princess" ("Kiskirálylány" in Hungarian) on the bank of Danube river. In the background the historical royal palace can be seen. The site is part of the Unesco World Heritage. }} {{hu|1=A Kiskirálylá

Az alábbi lapok hivatkoznak erre a fájlra:

Globális fájlhasználat

A következő wikik használják ezt a fájlt:

Metaadatok