Fájl:LincolnTrain.jpeg

Az oldal más nyelven nem érhető el.
A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából

LincolnTrain.jpeg(640 × 479 képpont, fájlméret: 48 KB, MIME-típus: image/jpeg)

Összefoglaló

Leírás
Español: El tren del cortejo fúnebre de Lincoln. El tren que llevó el cuerpo de Lincoln de Washington, D.C. a Illinois fue visto por más de siete millones de personas, casi un quinto de la población de los Estados Unidos en aquel tiempo
English: The "Old Nashville." The locomotive pulled the funeral train of President Abraham Lincoln from Washington, D.C. to Springfield, Illinois.
Dátum körül
date QS:P,+1860-00-00T00:00:00Z/9,P1480,Q5727902
s
Forrás http://www.hearse.com/funeral_ceremonies/us.presidents/people/lincoln_president_abraham.html
Szerző IsmeretlenUnknown author
Más változatok
This image was intentionally uploaded with a border. Please do not remove the border. Upload a new version under a different filename without a border if you want a version without a border.

Licenc

Public domain
Public domain
Ez a fájl közkincsnek minősül az Amerikai Egyesült Államokban. Ez az olyan USA-ban készült művekre vonatkozik, amelyeknek lejárt a védelmi idejük, általában azért, mert 1929. január 1. előtt publikálták. Lásd ezt a lapot a további magyarázathoz.

United States
United States
A kép nem biztos, hogy az Egyesült Államokon kívül is közkincsnek minősül; különösen olyan országokban nem, amelyek nem fogadták el a rövidebb védelmi idő szabályát (rule of the shorter term), például Kanada, Kína (Hongkong és Makaó kivételével), Németország, Mexikó és Svájc. A szerző neve és a közzététel éve nélkülözhetetlen adat, mindenképp meg kell adni. További információért lásd Wikipedia:Public domain és Wikipedia:Copyrights.

Fájltörténet

Kattints egy időpontra, hogy a fájl akkori állapotát láthasd.

Dátum/időBélyegképFelbontásFeltöltőMegjegyzés
aktuális2005. november 15., 14:32Bélyegkép a 2005. november 15., 14:32-kori változatról640 × 479 (48 KB)SanbecThe Engine that drew Lincoln's Funeral Train from Washington to Springfield Obtained at http://www.hearse.com/funeral_ceremonies/us.presidents/people/lincoln_president_abraham.html

Az alábbi lap használja ezt a fájlt:

Globális fájlhasználat

A következő wikik használják ezt a fájlt:

Metaadatok