Fájl:Ko san.jpg

Az oldal más nyelven nem érhető el.
A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából

Eredeti fájl(424 × 639 képpont, fájlméret: 68 KB, MIME-típus: image/jpeg)

Personality rights Habár az alkotás szabad licencű vagy közkincs, a felvételen szereplő személyek jogai jogilag meggátolhatják az újrafelhasználást, kivéve, ha beleegyezésüket adták. Ebben az esetben az érintettek írásos beleegyezése vagy más bizonyíték megvédhetnek a jogi vitáktól. Habár nem feladata, a feltöltő segíthet ebben. További információért lásd a jogi nyilatkozatunkat.

Összefoglaló

Leírás San Ko, South Korean spaceflight participant (Photo taken following a Houston press conference on Jan. 15, 2008). [Soyeon Yi has been named to replace San Ko as South Korea's first astronaut, it was announced March 10.]
Dátum
Forrás http://spaceflight.nasa.gov/gallery/images/station/crew-17/lores/jsc2008e004197.jpg
Szerző NASA
Engedély
(Fájl újrafelhasználása)
PD
Ezt a képet vagy videót az Amerikai Egyesült Államok Nemzeti Légügyi és Űrhajózási Hivatalának (NASA) egyik központjakategorizálta a következő azonosító kód alatt: fénykép-azonosító: JSC2008-E-004197.

Ez a sablon nem a licenc jelölésére szolgál. Szükség van egy licencsablonra is. Lásd a Commons:Licencelés lapot.
Más nyelvek:

Licenc

Public domain Ezt a fájlt a NASA készítette, ezért az Egyesült Államokban közkincsnek számít. A NASA szerzői jogi irányelve alapján „a NASA anyagai nem állnak szerzői jogi védelem alatt, kivéve, ha az külön jelezve van". (Lásd még: Sablon:PD-USGov, a NASA szerzői jogi- és a JPL képhasználati irányelve.)
Figyelmeztetések:

Képaláírások

Adj meg egy egysoros magyarázatot arról, hogy mit mutat be ez a fájl

A fájl által ábrázolt elemek

mű tárgya

15. január 2008

Fájltörténet

Kattints egy időpontra, hogy a fájl akkori állapotát láthasd.

Dátum/időBélyegképFelbontásFeltöltőMegjegyzés
aktuális2008. január 19., 12:44Bélyegkép a 2008. január 19., 12:44-kori változatról424 × 639 (68 KB)Hektor== Beschreibung == heikh uszaphar {{Information |Description= {{w|Ko San|San Ko]]}}, South Korean {{w|spaceflight participant}} (Photo taken following a {{w|Lyndon B. Johnson Space Center|Houston}} press conference on Jan. 15, 2008). |Source=http://spac

Az alábbi lap használja ezt a fájlt:

Globális fájlhasználat

A következő wikik használják ezt a fájlt:

Metaadatok