Fájl:Klogo-crystal-800x800.png

Az oldal más nyelven nem érhető el.
A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából

Eredeti fájl(800 × 800 képpont, fájlméret: 173 KB, MIME-típus: image/png)

Ezt a képet el kellene készíteni vektorgrafika használatával SVG fájlként. A formátumnak számos előnye van; lásd a Commons:Media for cleanup lapot a további információkért. Ha a képnek már elérhető SVG-formátumú változata, töltsd fel. Az SVG feltöltése után cseréld le ezt a sablont a következőre: {{vector version available|új kép neve.svg}}.

Összefoglaló

Leírás
English: KDE crystal classic logo. This logo is obsolete.
Forrás http://www.kde.org/stuff/clipart.php
Szerző KDE Team

Licenc

It is disputed whether the copyright tag on this file is correct. In some cases this may be because the stated source or other information is not sufficient to prove the selected tag is correct. Please see the file's talk page or the edit summary of the edit which added this tag for further information.
With the tool CheckUsage you can check the usage of this file in other Wikimedia projects
Do not use this tag for files sourced to third-parties with no evidence of permission to license it under a compatible license, use {{subst:Npd}} for these situations.

беларуская (тарашкевіца)  čeština  English  español  français  日本語  македонски  മലയാളം  Nederlands  português do Brasil  русский  slovenščina  简体中文  繁體中文  +/−
GNU head Ez a függvénykönyvtár szabad szoftver; terjeszthető illetve módosítható a Free Software Foundation által kiadott GNU Lesser General Public License dokumentumában leírtak; akár a licenc 2.1-es, akár (tetszőleges) későbbi változata szerint. Ez a program abban a reményben kerül közreadásra, hogy hasznos lesz, de minden egyéb garancia nélkül, az eladhatóságra vagy valamely célra való alkalmazhatóságra való származtatott garanciát is beleértve. További részleteket a GNU Lesser General Public License 2.1-es és 3-as változata tartalmaz.
Trademarked Ez a mű olyan dolgokat tartalmaz, amik védjegyi oltalom alatt állhatnak egy vagy több jogrendszerben. Mielőtt ezt a tartalmat használnád, győződj meg róla, hogy a törvények szerint az felhasználási szándékodból adódó körülmények szerint jogodban áll használni. Egyedül te felelsz azért, hogy nem sérted meg a védjegyet. Lásd a jogi nyilatkozatot. A védjegy használata nem jelenti a Wikimédia Commons vagy a Wikimedia Foundation jóváhagyását, sem annak ellentettjét.
Ez a sablon nem a licenc jelölésére szolgál. Szükség van egy licencsablonra is. Lásd a Commons:Licencelés lapot.

Képaláírások

Adj meg egy egysoros magyarázatot arról, hogy mit mutat be ez a fájl

A fájl által ábrázolt elemek

mű tárgya

Fájltörténet

Kattints egy időpontra, hogy a fájl akkori állapotát láthasd.

Dátum/időBélyegképFelbontásFeltöltőMegjegyzés
aktuális2008. szeptember 16., 17:47Bélyegkép a 2008. szeptember 16., 17:47-kori változatról800 × 800 (173 KB)Mgl.branco{{Information |Description={{en|1=KDE crystal classic logo}} |Source=http://www.kde.org/stuff/clipart.php |Author=KDE Team |Date=Unkown |Permission= |other_versions= }} As I understand from the information given here http://www.kde.org/stuff/clipart.php (

Az alábbi lap használja ezt a fájlt:

Globális fájlhasználat

A következő wikik használják ezt a fájlt: