Fájl:Karen joy fowler 2013.jpg

A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából
Ugrás a navigációhoz Ugrás a kereséshez

Eredeti fájl(704 × 880 képpont, fájlméret: 558 KB, MIME-típus: image/jpeg)

Összefoglaló

Leírás
English: Karen Joy Fowler at the 2013 Texas Book Festival, Austin, Texas, United States.
Dátum
Forrás © 2013 Larry D. Moore
Szerző Larry D. Moore
Engedély
(Fájl újrafelhasználása)

Attribution Specification: For any reuse or distribution of this image, please attribute with at least the photographer's name Larry D. Moore along with the license information in a format of your choosing. Example: Larry D. Moore CC BY-SA 3.0. Provide a link back to this page if possible.

Licenc

Larry D. Moore, e mű szerzője a művét az alábbi licencek alatt teszi közzé:
w:hu:Creative Commons

Nevezd meg! Így add tovább!

Ez a fájl a Creative Commons Nevezd meg! – Így add tovább! 3.0 Unported licenc alapján használható fel.
Így nevezd meg: Larry D. Moore
A következőket teheted a művel:
  • megoszthatod – szabadon másolhatod, terjesztheted, bemutathatod és előadhatod a művet
  • feldolgozhatod – származékos műveket hozhatsz létre
Az alábbi feltételekkel:
  • Nevezd meg! – A szerzőt megfelelően fel kell tüntetned, hivatkozást kell létrehoznod a licencre és jelezned kell, ha a művön változtatást hajtottál végre. Ezt bármilyen észszerű módon megteheted, kivéve oly módon, ami azt sugallná hogy a jogosult támogat téged vagy a felhasználásod körülményeit.
  • Így add tovább! – Ha megváltoztatod, átalakítod, feldolgozod ezt a művet, az így létrejött alkotást csak a jelenlegivel megegyező licenc alatt terjesztheted.

GNU head Ez a fájl szabadon másolható, terjeszthető és/vagy módosítható a GNU Szabad Dokumentációs Licenc feltételei alapján, az 1.2 vagy későbbi, a Free Software Foundation által publikált Nem Változtatható szakaszok, Címlapszövegek és Hátlapszövegek nélküli változat szerint. E licenc egy példánya a GNU Szabad Dokumentációs Licenc című fejezetben olvasható.
A mű a fenti licencek bármelyike szerint felhasználható.
Personality rights
Habár az alkotás szabad licencű vagy közkincs, a felvételen szereplő személyek jogai jogilag meggátolhatják az újrafelhasználást, kivéve, ha beleegyezésüket adták. Ebben az esetben az érintettek írásos beleegyezése vagy más bizonyíték megvédhetnek a jogi vitáktól. Habár nem feladata, a feltöltő segíthet ebben. További információért lásd a jogi nyilatkozatunkat.

Fájltörténet

Kattints egy időpontra, hogy a fájl akkori állapotát láthasd.

Dátum/időBélyegképFelbontásFeltöltőMegjegyzés
aktuális2013. november 13., 03:41Bélyegkép a 2013. november 13., 03:41-kori változatról704 × 880 (558 KB)Nv8200pa== {{int:filedesc}} == {{Information |Description={{en|{{w|Karen Joy Fowler}} at the 2013 Texas Book Festival, Austin, Texas, United States.}} |Source=© 2013 Larry D. Moore |Date=2013-10-26 |Author=Larry D. Moore |Permission='''A...

Az alábbi lap használja ezt a fájlt:

Globális fájlhasználat

A következő wikik használják ezt a fájlt:

Metaadatok