Fájl:Jaxa logo.svg

A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából
Ugrás a navigációhoz Ugrás a kereséshez

Eredeti fájl(SVG fájl, névlegesen 444 × 276 képpont, fájlméret: 3 KB)

Összefoglaló

Leírás
English: logo of Japan Aerospace eXploration Agency, JAXA
Dátum
Forrás http://www.jaxa.jp/pr/inquiries/qa/jaxaq_j.html
Szerző JAXA
Engedély
(Fájl újrafelhasználása)
Public domain
Ez a kép csak egyszerű geometriai alakzatokat vagy szöveget tartalmaz. Nincs egyéni-eredeti jellege, így nem áll szerzői jogi védelem alatt, azaz közkincsnek számít. Habár nem áll szerzői jogi védelem alatt, más korlátozások vonatkozhatnak rá. Lásd még: Wikipédia:Közkincs#Közkincs-nemjogosult vagy Template talk:PD-textlogo (angolul).
Trademarked
Ez a mű olyan dolgokat tartalmaz, amik védjegyi oltalom alatt állhatnak egy vagy több jogrendszerben. Mielőtt ezt a tartalmat használnád, győződj meg róla, hogy a törvények szerint az felhasználási szándékodból adódó körülmények szerint jogodban áll használni. Egyedül te felelsz azért, hogy nem sérted meg a védjegyet. Lásd a jogi nyilatkozatot. A védjegy használata nem jelenti a Wikimédia Commons vagy a Wikimedia Foundation jóváhagyását, sem annak ellentettjét.
Ez a sablon nem a licenc jelölésére szolgál. Minden esetben szükséges egy licencsablon feltüntetése. További információkért lásd a Commons:Licencelést.

Fájltörténet

Kattints egy időpontra, hogy a fájl akkori állapotát láthasd.

Dátum/időBélyegképFelbontásFeltöltőMegjegyzés
aktuális2011. március 3., 13:57Bélyegkép a 2011. március 3., 13:57-kori változatról444 × 276 (3 KB)サヤ{{Information |Description ={{en|1=logo of Japan Aerospace eXploration Agency, JAXA}} |Source =http://www.jaxa.jp/pr/inquiries/qa/jaxaq_j.html |Author =JAXA |Date =2011-03-03 |Permission ={{PD-textlogo}} {{trademarked}} |o

Globális fájlhasználat

A következő wikik használják ezt a fájlt:

A fájl globális használatának megtekintése