Fájl:Iglesia del siglo XII.jpg

Az oldal más nyelven nem érhető el.
A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából

Eredeti fájl(3 072 × 2 304 képpont, fájlméret: 2,14 MB, MIME-típus: image/jpeg)

Összefoglaló

Leírás
English: Majestic church in the top of the town of Fresno de la Fuente, with a length of more than 900 years, is finished in limestone, with a very closed Romanesque style, is the oldest in the area, its size is not very great but its historical value is very large, this church is dedicated to St. Michael the Archangel, patron of the town, whose feast in his honor is celebrated on the closest to 29 September.
Español: Majestuosa iglesia en lo mas alto del pueblo de Fresno de la Fuente, con una antigüedad de más de 900 años, está rematada en piedra caliza, con un estilo romanico muy cerrado, es de las más antiguas de la zona, su tamaño no es muy grande pero su valor histórico es muy amplio, esta iglesia va dedicada a San Miguel Arcangel, patrón del pueblo, cuya festividad en su honor se celebra el día mas cercano al 29 de septiembre.
Dátum
Forrás mis fotos
Szerző Landobas

Licenc

Én, e mű szerzője a művemet az alábbi licencek alatt teszem közzé:
GNU head Ez a fájl szabadon másolható, terjeszthető és/vagy módosítható a GNU Szabad Dokumentációs Licenc feltételei alapján, az 1.2 vagy későbbi, a Free Software Foundation által publikált Nem Változtatható szakaszok, Címlapszövegek és Hátlapszövegek nélküli változat szerint. E licenc egy példánya a GNU Szabad Dokumentációs Licenc című fejezetben olvasható.
w:hu:Creative Commons
Nevezd meg! Így add tovább!
This file is licensed under the Creative Commons Attribution-Share Alike 4.0 International, 3.0 Unported, 2.5 Generic, 2.0 Generic and 1.0 Generic license.
A következőket teheted a művel:
  • megoszthatod – szabadon másolhatod, terjesztheted, bemutathatod és előadhatod a művet
  • feldolgozhatod – származékos műveket hozhatsz létre
Az alábbi feltételekkel:
  • Nevezd meg! – A szerzőt megfelelően fel kell tüntetned, hivatkozást kell létrehoznod a licencre és jelezned kell, ha a művön változtatást hajtottál végre. Ezt bármilyen észszerű módon megteheted, kivéve oly módon, ami azt sugallná hogy a jogosult támogat téged vagy a felhasználásod körülményeit.
  • Így add tovább! – Ha megváltoztatod, átalakítod, feldolgozod ezt a művet, a közreműködésedet csak az eredetivel megegyező vagy hasonló licenc alatt terjesztheted.
A mű a fenti licencek bármelyike szerint felhasználható.

Képaláírások

Adj meg egy egysoros magyarázatot arról, hogy mit mutat be ez a fájl

A fájl által ábrázolt elemek

mű tárgya

12. január 2009

0,00625 másodperc

6,3 milliméter

ISO speed angol

50

Fájltörténet

Kattints egy időpontra, hogy a fájl akkori állapotát láthasd.

Dátum/időBélyegképFelbontásFeltöltőMegjegyzés
aktuális2010. október 5., 21:04Bélyegkép a 2010. október 5., 21:04-kori változatról3 072 × 2 304 (2,14 MB)Landobas{{Information |Description={{en|1=Majestic church in the top of the town of Fresno de la Fuente, with a length of more than 900 years, is finished in limestone, with a very closed Romanesque style, is the oldest in the area, its size is not very great but

Az alábbi lap használja ezt a fájlt:

Globális fájlhasználat

A következő wikik használják ezt a fájlt:

Metaadatok