Fájl:Geoffrey of Anjou Monument.jpg

A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából
Ugrás a navigációhoz Ugrás a kereséshez

Eredeti fájl(905 × 1 729 képpont, fájlméret: 1,73 MB, MIME-típus: image/jpeg)

Összefoglaló

Leírás
English: Enamel effigy of Geoffrey Plantagenet, Count of Anjou on his tomb, formerly at Le Mans Cathedral, now in the Museum of Archeology and History in Le Mans.
Українська: Надгробна плита з могили Готфріда Анжуйського
Dátum körül
date QS:P,+1151-00-00T00:00:00Z/9,P1480,Q5727902
Forrás Photograph of enamel on tomb.
Szerző Original creater of enamel unknown.
Más változatok

Származékos művek: Parents of Henry II.jpg

Licenc

Ez egy kétdimenziós, közkincs mű hű fényképe. Maga a mű a következő okból számít közkincsnek:
Public domain

Ez a mű közkincs abban az országában ahol elkészítették és minden olyan további államban, ahol a szerzői jogi védelmi idő a szerző élete plusz 100 év vagy kevesebb.


Dialog-warning.svg You must also include a United States public domain tag to indicate why this work is in the public domain in the United States.

A Wikimédia Alapítvány hivatalos álláspontja szerint „kétdimenziós közkincs művek hű reprodukciói közkincsnek számítanak”.
Ez a fénykép ezért szintén közkincsnek számít. Más jogrendszerekben ennek a műnek az újrafelhasználása korlátozott lehet; lásd a Commons:Reuse of PD-Art photographs lapot a részletekért.
Public domain
Ez a fájl közkincsnek minősül az Amerikai Egyesült Államokban. Ez az olyan USA-ban készült művekre vonatkozik, amiknek lejárt a védelmi idejük, általában azért, mert 1924. január 1. előtt publikálták. Lásd ezt a lapot a további magyarázathoz.

United States
Dialog-warning.svg
A kép nem biztos, hogy az Egyesült Államokon kívül is közkincsnek minősül; különösen olyan országokban nem, amelyek nem fogadták el a rövidebb védelmi idő szabályát (rule of the shorter term), például Kanada, Kína (Hongkong és Makaó kivételével), Németország, Mexikó és Svájc. A szerző neve és a közzététel éve nélkülözhetetlen adat, mindenképp meg kell adni. További információért lásd Wikipedia:Public domain és Wikipedia:Copyrights.

Fájltörténet

Kattints egy időpontra, hogy a fájl akkori állapotát láthasd.

Dátum/időBélyegképFelbontásFeltöltőMegjegyzés
aktuális2010. április 26., 19:01Bélyegkép a 2010. április 26., 19:01-kori változatról905 × 1 729 (1,73 MB)S@breHigher res version with better colours
2006. október 25., 04:31Bélyegkép a 2006. október 25., 04:31-kori változatról502 × 939 (608 KB)Forlornandshorn~commonswiki{{Information |Description=Enamel effigy of Geoffrey V, Count of Anjou on his tomb at Le Mans Cathedral. |Source=Photograph of tomb from my personal collection. |Date=Geoffrey V, Count of Anjou, died in 1151 and the monument was erected shortly thereafter

Az alábbi lapok használják ezt a fájlt:

Globális fájlhasználat

A következő wikik használják ezt a fájlt:

A fájl globális használatának megtekintése