Fájl:Famien Strada Histoire-PhilipIppn087811480 MG 8884-T1p031.tif

Az oldal más nyelven nem érhető el.
A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából

Eredeti fájl(3 232 × 5 576 képpont, fájlméret: 51,59 MB, MIME-típus: image/tiff)

Összefoglaló

Leírás
Nederlands: Filips II van Spanje. Tom I. pag. 31.
English: Philip II of Spain
Dátum
Forrás
institution QS:P195,Q3046797

Histoire de la guerre des Païs-Bas, du R.P. Famien Strada ... / traduite par P. Du Ryrer, 1727

Link to signature in catalogue
Szerző IsmeretlenUnknown authorBook authors: Famiano Strada (1572-1649); Pierre Du Ryer (ca.1606-1658). Engraver:. Photography: D-vorm, Bert en Lilian Mellink

Licenc

Ez egy kétdimenziós, közkincs mű hű fényképe. Maga a mű a következő okból számít közkincsnek:
Public domain

Ez a mű közkincs abban az országban, ahol elkészítették, és minden olyan további államban, ahol a szerzői jogi védelmi idő a szerző élete plusz 100 év vagy kevesebb.


Ez az alkotás az Amerikai Egyesült Államokban közkincsnek számít, mivel 1929. január 1. előtt publikálták.

A Wikimédia Alapítvány hivatalos álláspontja szerint „kétdimenziós közkincs művek hű reprodukciói közkincsnek számítanak”.
Ez a fénykép ezért szintén közkincsnek számít. Más jogrendszerekben ennek a műnek az újrafelhasználása korlátozott lehet; lásd a Commons:Reuse of PD-Art photographs lapot a részletekért.
This is a photograph taken of an image originating from an antiquarian book that is part of the Peace Palace Library collection in the Netherlands. The image has been digitized by Bert Mellink and Lilian Mellink-Dikker from the partnership "D-Vorm VOF". Credits are appreciated.
Creative Commons CC-Zero Ez a fájl a Creative Commons CC0 1.0 Universal Public Domain Dedication licenc alatt lett közzétéve.
A műhöz tartozó személy ezzel a dokumentummal a munkáját köztulajdonná tette. A törvények alapján megengedhető mértékig lemondott minden őt megillető jogról a szerzői jog és az összes kapcsolódó vagy vonatkozó törvény alapján, ami a munka alapján neki járna az egész világon. A CC0 alatt kiadott művek szerzőjét nem kell megjelölni. A munka hivatkozásakor nem kell jóváhagyást kérni a szerzőtől.

VRT Wikimedia

Ezen mű használati engedélyét, illetve a jogtulajdonos licencnyilatkozatát archiváltuk a Wikimedia jegykezelési rendszerében – szövegét az eléréssel rendelkező szerkesztők itt olvashatják. Ha meg szeretnél bizonyosodni az engedély valódiságáról, kérlek, lépj kapcsolatba valakivel, akinek van jegykezelési elérése!

Ticket link: https://ticket.wikimedia.org/otrs/index.pl?Action=AgentTicketZoom&TicketNumber=2014040410006141
Find other files from the same ticket: SDC query (SPARQL)

Képaláírások

Adj meg egy egysoros magyarázatot arról, hogy mit mutat be ez a fájl

A fájl által ábrázolt elemek

mű tárgya

Fájltörténet

Kattints egy időpontra, hogy a fájl akkori állapotát láthasd.

Dátum/időBélyegképFelbontásFeltöltőMegjegyzés
aktuális2014. április 14., 17:09Bélyegkép a 2014. április 14., 17:09-kori változatról3 232 × 5 576 (51,59 MB)HansmullerUser created page with UploadWizard

Az alábbi lap használja ezt a fájlt:

Metaadatok