Fájl:Escut del Priorat.svg

Az oldal más nyelven nem érhető el.
A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából

Eredeti fájl(SVG fájl, névlegesen 605 × 975 képpont, fájlméret: 295 KB)

Összefoglaló

Leírás
Català: Escut del Priorat: Escut caironat: d'argent, una branca d'olivera de sinople fruitada de sable, sobremuntada d'una creu grega patent de sable i acostada de dos raïms de porpra pampolats de sinople; la bordura componada d'or i de gules. Per timbre, una corona de comarca.
Español: Escudo del Priorat: Escudo losanjado: de plata, una rama de olivo de sinople frutada de sable, surmontada de una cruz griega patente de sable y acostada de dos racimos de púrpura pampanado de sinople; bordura componada de oro y gules. Por timbre, corona mural de comarca.
Municat, l'escut del Priorat
Dátum
Forrás A feltöltő saját munkája
Szerző HansenBCN

Licenc

Insignia Ez a kép egy zászlót, címert, pecsétet vagy más hivatalos jelvényt ábrázol. Az ilyen jelképek használata számos országban korlátozva van. Ezek a korlátozások függetlenek a szerzői jogi státusztól.
Public domain Én, a szerző, ezt a művemet ezennel közkinccsé nyilvánítom. Ez a világ minden részén érvényes.
Egyes országokban ez jogilag nem lehetséges. Ha így van, akkor:
Jogot adok bárkinek, hogy bármilyen célból, feltétel nélkül használhassa ezt a fájlt, kivéve a törvény által kötelezően előírt feltételeket.

Képaláírások

Adj meg egy egysoros magyarázatot arról, hogy mit mutat be ez a fájl

A fájl által ábrázolt elemek

mű tárgya

4. december 2007

Fájltörténet

Kattints egy időpontra, hogy a fájl akkori állapotát láthasd.

Dátum/időBélyegképFelbontásFeltöltőMegjegyzés
aktuális2008. szeptember 3., 10:58Bélyegkép a 2008. szeptember 3., 10:58-kori változatról605 × 975 (295 KB)XavigivaxNuevo degradado de la corona. Reviso contorno figuras en color sable.
2007. december 4., 14:42Bélyegkép a 2007. december 4., 14:42-kori változatról605 × 975 (334 KB)HansenBCN{{Information |Description={{ca|Escut del Priorat: ''Escut caironat: d'argent, una branca d'olivera de sinople fruitada de sable, sobremuntada d'una creu grega patent de sable i acostada de dos raïms de porpra pampolats de sinople; la bordura componada d

Az alábbi lap használja ezt a fájlt:

Globális fájlhasználat