Fájl:Escut de València.svg

Az oldal más nyelven nem érhető el.
A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából

Eredeti fájl(SVG fájl, névlegesen 892 × 1 337 képpont, fájlméret: 259 KB)

Összefoglaló

Leírás
Català: Escut de València (comarca de València, País Valencià): «Escut caironat. En camp d'or, quatre pals de gules. Al timbre, corona reial oberta, tradicional al Regne de València. Per cimera, el rat penat, de sable. Acostat, l'escut, de dues eles d'or coronades, i envoltat per dues branques de llorer, de sinople, encreuades per la base i lligades amb un llaç.» L'escut està dibuixat amb la forma de cairó i la corona que hi apareix en els annexos II dels decrets 116/1994, de 21 de juny, i 72/2015, de 15 de maig, del Govern Valencià. Els elements exteriors (ratpenat, eles i branques de llorer) han estat dibuixats basant-se en els escuts que hi apareixen a la medalla de la ciutat, a la sala de plens de l'Ajuntament, en alguns rebosters i en altres elements de la ciutat. Els colors són els que hi apareixen a l'annex IV del Decret 72/2015, de 15 de maig.
Español: Escudo de València (Comunitat Valenciana, España): «En escudo cuadrado apoyado sobre uno de sus vértices, campo de oro con cuatro bastones de gules, dos eles coronadas como sostenes y dos ramas de laurel que se cruzan en la parte inferior. Al timbre, corona real abierta surmontada de un murciélago, visto de frente y con las alas extendidas, de sable.» El escudo está dibujado con la forma de cairó y la corona que aparece en los anexos II de los decretos 116/1994, de 21 de junio, y 72/2015, de 15 de mayo, del Gobierno Valenciano. Los elementos exteriores (murciélago, eles y ramas de laurel) han sido dibujados basándose en los escudos que aparecen en la medalla de la ciudad, en el salón de plenos del Ayuntamiento, en algunos rebosteros y en otros elementos de la ciudad. Los colores son los que se indican en el anexo IV del Decreto 72/2015, de 15 de mayo.
English: Coat of arms of València, Valencian Community, Spain.
Dátum
Forrás Original or elements in public domini & A feltöltő saját munkája
Szerző Macondo
Engedély
(Fájl újrafelhasználása)
A feltöltő saját munkája

Licenc

Én, e mű szerzője a művemet az alábbi licenc alatt teszem közzé:
w:hu:Creative Commons
Nevezd meg! Így add tovább!
Ez a fájl a Creative Commons Nevezd meg! – Így add tovább! 4.0 Nemzetközi licenc alapján használható fel.
A következőket teheted a művel:
  • megoszthatod – szabadon másolhatod, terjesztheted, bemutathatod és előadhatod a művet
  • feldolgozhatod – származékos műveket hozhatsz létre
Az alábbi feltételekkel:
  • Nevezd meg! – A szerzőt megfelelően fel kell tüntetned, hivatkozást kell létrehoznod a licencre és jelezned kell, ha a művön változtatást hajtottál végre. Ezt bármilyen észszerű módon megteheted, kivéve oly módon, ami azt sugallná hogy a jogosult támogat téged vagy a felhasználásod körülményeit.
  • Így add tovább! – Ha megváltoztatod, átalakítod, feldolgozod ezt a művet, a közreműködésedet csak az eredetivel megegyező vagy hasonló licenc alatt terjesztheted.
Insignia Ez a kép egy zászlót, címert, pecsétet vagy más hivatalos jelvényt ábrázol. Az ilyen jelképek használata számos országban korlátozva van. Ezek a korlátozások függetlenek a szerzői jogi státusztól.

Képaláírások

Adj meg egy egysoros magyarázatot arról, hogy mit mutat be ez a fájl
Coat of arms of València (Valencian Community, Spain)

A fájl által ábrázolt elemek

mű tárgya

3. augusztus 2019

Fájltörténet

Kattints egy időpontra, hogy a fájl akkori állapotát láthasd.

Dátum/időBélyegképFelbontásFeltöltőMegjegyzés
aktuális2019. augusztus 24., 12:02Bélyegkép a 2019. augusztus 24., 12:02-kori változatról892 × 1 337 (259 KB)Macondocolors
2019. augusztus 4., 09:47Bélyegkép a 2019. augusztus 4., 09:47-kori változatról892 × 1 337 (259 KB)MacondoUser created page with UploadWizard

Globális fájlhasználat

A következő wikik használják ezt a fájlt:

A fájl globális használatának megtekintése

Metaadatok