Fájl:Escudo de Santa María de Guía.svg

Az oldal más nyelven nem érhető el.
A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából

Eredeti fájl(SVG fájl, névlegesen 1 080 × 1 085 képpont, fájlméret: 785 KB)

Összefoglaló

Leírás
Español: Escudo redondo y cuartelado en cruz. 1º. Sobre gules, castillo de oro. 2º. Cortado. Parte superior en campo de gules, brazo armado de un cepejón de olivo, en sus colores. Inferior, sobre azur, tres ondas de plata. 3º. Sobre campo de oro, torre o casa fuerte flanqueada de dos palmeras con canes pasantes en sus troncos, el todo en sus colores. 4º. Sobre campo de oro, león rampante de gules. En escusón sobre azur, estrella de oro de ocho puntas con el monograma mariano en plata. En bordura sobre azur, ocho grupos de espadas en su color y cruzadas, y quince luceros de cinco puntas en plata, a saber; tres luceros en la parte superior central, flanqueados por dos grupos de dos espadas cruzadas y cuatro luceros en la inferior central -dos y dos- flanqueados asimismo por dos grupos de espadas cruzadas; en los laterales de la bordura: cuatro luceros, uno en el ángulo superior y otro en la parte media de la bordura, flanqueados por dos grupos de espadas. El todo timbrado por corona real cerrada. Arriba en leyenda, sobre cinta de gules, el mote "Estrella y Guía de Gran Canaria"
Dátum
Forrás A feltöltő saját munkája
Szerző Alvaro gld

Licenc

Én, e mű szerzője a művemet az alábbi licenc alatt teszem közzé:
w:hu:Creative Commons
Nevezd meg! Így add tovább!
Ez a fájl a Creative Commons Nevezd meg! – Így add tovább! 4.0 Nemzetközi licenc alapján használható fel.
A következőket teheted a művel:
  • megoszthatod – szabadon másolhatod, terjesztheted, bemutathatod és előadhatod a művet
  • feldolgozhatod – származékos műveket hozhatsz létre
Az alábbi feltételekkel:
  • Nevezd meg! – A szerzőt megfelelően fel kell tüntetned, hivatkozást kell létrehoznod a licencre és jelezned kell, ha a művön változtatást hajtottál végre. Ezt bármilyen észszerű módon megteheted, kivéve oly módon, ami azt sugallná hogy a jogosult támogat téged vagy a felhasználásod körülményeit.
  • Így add tovább! – Ha megváltoztatod, átalakítod, feldolgozod ezt a művet, a közreműködésedet csak az eredetivel megegyező vagy hasonló licenc alatt terjesztheted.

Képaláírások

Adj meg egy egysoros magyarázatot arról, hogy mit mutat be ez a fájl

A fájl által ábrázolt elemek

mű tárgya

30. január 2018

Fájltörténet

Kattints egy időpontra, hogy a fájl akkori állapotát láthasd.

Dátum/időBélyegképFelbontásFeltöltőMegjegyzés
aktuális2018. január 31., 00:40Bélyegkép a 2018. január 31., 00:40-kori változatról1 080 × 1 085 (785 KB)Alvaro gldCross-wiki upload from es.wikipedia.org

Az alábbi lap használja ezt a fájlt:

Globális fájlhasználat

A következő wikik használják ezt a fájlt:

Metaadatok