Fájl:Escudo de Riola.svg

Az oldal más nyelven nem érhető el.
A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából

Eredeti fájl(SVG fájl, névlegesen 710 × 910 képpont, fájlméret: 124 KB)

Összefoglaló

Leírás
Español: Escudo de Riola (Valencia): «Escudo cuadrilongo de punta redonda. En campo de gules un escusón de oro con cuatro palos de gules, acostado de dos cuervos de sable. Por timbre, corona real abierta» RESOLUCIÓN de 4 de marzo de 2008, del vicepresidente primero y conseller de Presidencia, por la que se aprueba el escudo del Ayuntamiento de Riola.
Forrás A feltöltő saját munkája
Szerző SanchoPanzaXXI

Licenc

Én, e mű szerzője a művemet az alábbi licencek alatt teszem közzé:
GNU head Ez a fájl szabadon másolható, terjeszthető és/vagy módosítható a GNU Szabad Dokumentációs Licenc feltételei alapján, az 1.2 vagy későbbi, a Free Software Foundation által publikált Nem Változtatható szakaszok, Címlapszövegek és Hátlapszövegek nélküli változat szerint. E licenc egy példánya a GNU Szabad Dokumentációs Licenc című fejezetben olvasható.
w:hu:Creative Commons
Nevezd meg! Így add tovább!
This file is licensed under the Creative Commons Attribution-Share Alike 4.0 International, 3.0 Unported, 2.5 Generic, 2.0 Generic and 1.0 Generic license.
A következőket teheted a művel:
  • megoszthatod – szabadon másolhatod, terjesztheted, bemutathatod és előadhatod a művet
  • feldolgozhatod – származékos műveket hozhatsz létre
Az alábbi feltételekkel:
  • Nevezd meg! – A szerzőt megfelelően fel kell tüntetned, hivatkozást kell létrehoznod a licencre és jelezned kell, ha a művön változtatást hajtottál végre. Ezt bármilyen észszerű módon megteheted, kivéve oly módon, ami azt sugallná hogy a jogosult támogat téged vagy a felhasználásod körülményeit.
  • Így add tovább! – Ha megváltoztatod, átalakítod, feldolgozod ezt a művet, a közreműködésedet csak az eredetivel megegyező vagy hasonló licenc alatt terjesztheted.
A mű a fenti licencek bármelyike szerint felhasználható.
Insignia Ez a kép egy zászlót, címert, pecsétet vagy más hivatalos jelvényt ábrázol. Az ilyen jelképek használata számos országban korlátozva van. Ezek a korlátozások függetlenek a szerzői jogi státusztól.
This representation of a coat of arms is potentially different from the one used by the armiger (municipality or organisation) in question.
 = 

“Sable, a lion
rampant or”
This coat of arms was drawn based on its blazon which – being a written description – is free from copyright. Any illustration conforming with the blazon of the arms is considered to be heraldically correct. Thus several different artistic interpretations of the same coat of arms can exist. Sometimes, the design officially used by the armiger is likely protected by copyright, in which case it cannot be used here.
Individual representations of a coat of arms, drawn from a blazon, may have a copyright belonging to the artist, but are not necessarily derivative works.

català  deutsch  english  español  français  italiano  беларуская (тарашкевіца)  nederlands  русский  македонски  lëtzebuergesch  svenska  suomi  українська  ไทย  日本語  中文(简体)  中文(繁體)  +/−

Képaláírások

Adj meg egy egysoros magyarázatot arról, hogy mit mutat be ez a fájl

A fájl által ábrázolt elemek

mű tárgya

Fájltörténet

Kattints egy időpontra, hogy a fájl akkori állapotát láthasd.

Dátum/időBélyegképFelbontásFeltöltőMegjegyzés
aktuális2016. március 15., 15:31Bélyegkép a 2016. március 15., 15:31-kori változatról710 × 910 (124 KB)Macondo710x910 px
2010. január 15., 00:23Bélyegkép a 2010. január 15., 00:23-kori változatról709 × 899 (131 KB)SanchoPanzaXXI~commonswiki{{Information |Description={{es|1=Escudo de Riola (Valencia): «Escudo cuadrilongo de punta redonda. En campo de gules un escusón de oro con cuatro palos de gules, acostado de dos cuervos de sable. Por timbre, corona real abierta» [https://www.docv.gva.

Ezt a fájlt nem használja egyetlen lap sem.

Globális fájlhasználat

A következő wikik használják ezt a fájlt:

Metaadatok