Fájl:Escudo de Carcelén.svg

A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából
Ugrás a navigációhoz Ugrás a kereséshez

Eredeti fájl(SVG fájl, névlegesen 550 × 954 képpont, fájlméret: 987 KB)

Összefoglaló

Leírás
Español: Reproducción para wikipedia del blasón del escudo municipal de Carcelén (Albacete, España): En campo de gules, un castillo, de oro, mazonado de sable y aclarado de azur, sostenido por dos leones, de oro, y surmontado por las aspas recortadas de San Andrés, de plata; En orla, siete castillos de oro, mazonados de sable y aclarados de azur. Al timbre, corona real cerrada.García-Sauco Beléndez, Luis G. Heráldica municipal de la provincia de Albacete con un estudio previo de las Armas Españolas y de Castilla-La Mancha. Albacete. Instituto de Estudios Albacetenses, 1991. ISBN 84-87136-24-9
Dátum
Forrás A feltöltő saját munkája; Crown from Corona Real Cerrada 2.svg, by user:HansenBCN.; Lion & Castle from Banner of arms crown of Castille Habsbourg style.svg, by myself.; Cross by myself.
Szerző SanchoPanzaXXI

Licenc

Én, e mű szerzője a művemet az alábbi licencek alatt teszem közzé:
GNU head Ez a fájl szabadon másolható, terjeszthető és/vagy módosítható a GNU Szabad Dokumentációs Licenc feltételei alapján, az 1.2 vagy későbbi, a Free Software Foundation által publikált Nem Változtatható szakaszok, Címlapszövegek és Hátlapszövegek nélküli változat szerint. E licenc egy példánya a GNU Szabad Dokumentációs Licenc című fejezetben olvasható.
w:hu:Creative Commons

Nevezd meg! Így add tovább!

This file is licensed under the Creative Commons Attribution-Share Alike 4.0 International, 3.0 Unported, 2.5 Generic, 2.0 Generic and 1.0 Generic license.
A következőket teheted a művel:
  • megoszthatod – szabadon másolhatod, terjesztheted, bemutathatod és előadhatod a művet
  • feldolgozhatod – származékos műveket hozhatsz létre
Az alábbi feltételekkel:
  • Nevezd meg! – A szerzőt megfelelően fel kell tüntetned, hivatkozást kell létrehoznod a licencre és jelezned kell, ha a művön változtatást hajtottál végre. Ezt bármilyen észszerű módon megteheted, kivéve oly módon, ami azt sugallná hogy a jogosult támogat téged vagy a felhasználásod körülményeit.
  • Így add tovább! – Ha megváltoztatod, átalakítod, feldolgozod ezt a művet, az így létrejött alkotást csak a jelenlegivel megegyező vagy hasonló licenc alatt terjesztheted.

A mű a fenti licencek bármelyike szerint felhasználható.
Insignia
Ez a kép egy zászlót, címert, pecsétet vagy más hivatalos jelvényt ábrázol. Az ilyen jelképek használata számos országban korlátozva van. Ezek a korlátozások függetlenek a szerzői jogi státusztól.

Fájltörténet

Kattints egy időpontra, hogy a fájl akkori állapotát láthasd.

Dátum/időBélyegképFelbontásFeltöltőMegjegyzés
aktuális2009. március 3., 19:29Bélyegkép a 2009. március 3., 19:29-kori változatról550 × 954 (987 KB)SanchoPanzaXXI~commonswikileones, castillo
2008. december 31., 12:57Bélyegkép a 2008. december 31., 12:57-kori változatról550 × 954 (818 KB)SanchoPanzaXXI~commonswiki{{Information |Description={{es|1=Reproducción para wikipedia del blasón del escudo municipal de Carcelén (Albacete, España): ''En campo de gules, un castillo, de oro, mazonado de sable y aclarado de azur, sostenido por dos leones, d

Az alábbi lap használja ezt a fájlt:

Globális fájlhasználat

A következő wikik használják ezt a fájlt: