Fájl:Escudo de Benirredrà.svg

Az oldal más nyelven nem érhető el.
A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából

Eredeti fájl(SVG fájl, névlegesen 710 × 910 képpont, fájlméret: 172 KB)

Összefoglaló

Leírás
Català: Escut de Benirredrà (la Safor, País Valencia): «Escut quadrilong de punta redona. Partit. Al primer quarter, en camp d’atzur, una graella d’argent. Al segon quarter, en camp de gules, tres cards d’or. Al timbre, corona reial oberta.» Aprovat per Resolució de 29 de setembre de 2005 (DOGV núm. 5.120 de 24/10/2005).
Español: Escudo de Benirredrà (Valencia, España): «Escudo cuadrilongo de punta redonda. Partido. En el primer cuartel, en campo de azur, una parrilla de plata. En el segundo cuartel, en campo de gules, tres cardos de oro. Al timbre, corona real abierta». Aprobado por Resolució de 29 de setembre de 2005 (DOGV núm. 5.120 de 24/10/2005).
English: Coat of arms of Benirredrà, Valencian Community, Spain.
Forrás A feltöltő saját munkája
Szerző SanchoPanzaXXI

Licenc

Én, e mű szerzője a művemet az alábbi licencek alatt teszem közzé:
GNU head Ez a fájl szabadon másolható, terjeszthető és/vagy módosítható a GNU Szabad Dokumentációs Licenc feltételei alapján, az 1.2 vagy későbbi, a Free Software Foundation által publikált Nem Változtatható szakaszok, Címlapszövegek és Hátlapszövegek nélküli változat szerint. E licenc egy példánya a GNU Szabad Dokumentációs Licenc című fejezetben olvasható.
w:hu:Creative Commons
Nevezd meg! Így add tovább!
This file is licensed under the Creative Commons Attribution-Share Alike 4.0 International, 3.0 Unported, 2.5 Generic, 2.0 Generic and 1.0 Generic license.
A következőket teheted a művel:
  • megoszthatod – szabadon másolhatod, terjesztheted, bemutathatod és előadhatod a művet
  • feldolgozhatod – származékos műveket hozhatsz létre
Az alábbi feltételekkel:
  • Nevezd meg! – A szerzőt megfelelően fel kell tüntetned, hivatkozást kell létrehoznod a licencre és jelezned kell, ha a művön változtatást hajtottál végre. Ezt bármilyen észszerű módon megteheted, kivéve oly módon, ami azt sugallná hogy a jogosult támogat téged vagy a felhasználásod körülményeit.
  • Így add tovább! – Ha megváltoztatod, átalakítod, feldolgozod ezt a művet, a közreműködésedet csak az eredetivel megegyező vagy hasonló licenc alatt terjesztheted.
A mű a fenti licencek bármelyike szerint felhasználható.
Insignia Ez a kép egy zászlót, címert, pecsétet vagy más hivatalos jelvényt ábrázol. Az ilyen jelképek használata számos országban korlátozva van. Ezek a korlátozások függetlenek a szerzői jogi státusztól.

Képaláírások

Adj meg egy egysoros magyarázatot arról, hogy mit mutat be ez a fájl

A fájl által ábrázolt elemek

mű tárgya

Fájltörténet

Kattints egy időpontra, hogy a fájl akkori állapotát láthasd.

Dátum/időBélyegképFelbontásFeltöltőMegjegyzés
aktuális2016. január 25., 20:09Bélyegkép a 2016. január 25., 20:09-kori változatról710 × 910 (172 KB)Macondocardos ocupando todo el campo (regla de la plenitud)
2008. december 12., 19:56Bélyegkép a 2008. december 12., 19:56-kori változatról710 × 904 (268 KB)SanchoPanzaXXI~commonswiki{{Information |Description={{es|1=Escudo de Benirredrà (Valencia, España): ''“Escudo cuadrilongo de punta redonda. Partido. En el primer cuartel, en campo de azur, una parrilla de plata. En el segundo cuartel, en campo de gules, tr

Ezt a fájlt nem használja egyetlen lap sem.

Globális fájlhasználat

A következő wikik használják ezt a fájlt:

Metaadatok