Fájl:Dolce and Gabbana.svg

A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából
Ugrás a navigációhoz Ugrás a kereséshez

Eredeti fájl(SVG fájl, névlegesen 450 × 50 képpont, fájlméret: 13 KB)

Összefoglaló

Leírás
Español: Dolce & Gabbana logo
Dátum
Forrás http://de.wikipedia.org/wiki/Datei:Dolce_%26_Gabbana.svg; http://www.brandsoftheworld.com/node/22879
Szerző SVG conversion by Lokomotive74
Public domain
Ez a kép csak egyszerű geometriai alakzatokat vagy szöveget tartalmaz. Nincs egyéni-eredeti jellege, így nem áll szerzői jogi védelem alatt, azaz közkincsnek számít. Habár nem áll szerzői jogi védelem alatt, más korlátozások vonatkozhatnak rá. Lásd még: Wikipédia:Közkincs#Közkincs-nemjogosult vagy Template talk:PD-textlogo (angolul).
Trademarked
Ez a mű olyan dolgokat tartalmaz, amik védjegyi oltalom alatt állhatnak egy vagy több jogrendszerben. Mielőtt ezt a tartalmat használnád, győződj meg róla, hogy a törvények szerint az felhasználási szándékodból adódó körülmények szerint jogodban áll használni. Egyedül te felelsz azért, hogy nem sérted meg a védjegyet. Lásd a jogi nyilatkozatot. A védjegy használata nem jelenti a Wikimédia Commons vagy a Wikimedia Foundation jóváhagyását, sem annak ellentettjét.
Ez a sablon nem a licenc jelölésére szolgál. Minden esetben szükséges egy licencsablon feltüntetése. További információkért lásd a Commons:Licencelést.

Fájltörténet

Kattints egy időpontra, hogy a fájl akkori állapotát láthasd.

Dátum/időBélyegképFelbontásFeltöltőMegjegyzés
aktuális2010. szeptember 18., 19:46Bélyegkép a 2010. szeptember 18., 19:46-kori változatról450 × 50 (13 KB)Mornmore accurate version from Brands of the World -- especially the ampersand is a major improvement
2010. április 29., 05:41Bélyegkép a 2010. április 29., 05:41-kori változatról450 × 45 (17 KB)Rαge{{Information |Description={{es|1=Dolce & Gabbana}} |Source={{own}} |Author=Rαge |Date=28-04-2010 |Permission= |other_versions= }} Category:Logos

Az alábbi lap használja ezt a fájlt:

Globális fájlhasználat

A következő wikik használják ezt a fájlt: