Fájl:Die-hard-2-die-harder-4f89f10e7c6b1.png

A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából
Ugrás a navigációhoz Ugrás a kereséshez

Die-hard-2-die-harder-4f89f10e7c6b1.png(400 × 155 képpont, fájlméret: 21 KB, MIME-típus: image/png)

Összefoglaló

Leírás
Français : Logo original de 58 minutes pour vivre
Dátum
Forrás Internet
Szerző Ismeretlen

Licenc

Public domain
Ez a kép csak egyszerű geometriai alakzatokat vagy szöveget tartalmaz. Nincs egyéni-eredeti jellege, így nem áll szerzői jogi védelem alatt, azaz közkincsnek számít. Habár nem áll szerzői jogi védelem alatt, más korlátozások vonatkozhatnak rá. Lásd még: Wikipédia:Közkincs#Közkincs-nemjogosult vagy Template talk:PD-textlogo (angolul).
Trademarked
Ez a mű olyan dolgokat tartalmaz, amik védjegyi oltalom alatt állhatnak egy vagy több jogrendszerben. Mielőtt ezt a tartalmat használnád, győződj meg róla, hogy a törvények szerint az felhasználási szándékodból adódó körülmények szerint jogodban áll használni. Egyedül te felelsz azért, hogy nem sérted meg a védjegyet. Lásd a jogi nyilatkozatot. A védjegy használata nem jelenti a Wikimédia Commons vagy a Wikimedia Foundation jóváhagyását, sem annak ellentettjét.
Ez a sablon nem a licenc jelölésére szolgál. Minden esetben szükséges egy licencsablon feltüntetése. További információkért lásd a Commons:Licencelést.

Fájltörténet

Kattints egy időpontra, hogy a fájl akkori állapotát láthasd.

Dátum/időBélyegképFelbontásFeltöltőMegjegyzés
aktuális2014. június 22., 11:29Bélyegkép a 2014. június 22., 11:29-kori változatról400 × 155 (21 KB)MichaelCorloene234User created page with UploadWizard

Az alábbi lap használja ezt a fájlt:

Globális fájlhasználat

A következő wikik használják ezt a fájlt:

Metaadatok