Fájl:SS Kragenspiegel rechts Mannschaften und Unterführer Totenkopfverbände02.jpg

Az oldal más nyelven nem érhető el.
A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából

SS_Kragenspiegel_rechts_Mannschaften_und_Unterführer_Totenkopfverbände02.jpg(350 × 222 képpont, fájlméret: 24 KB, MIME-típus: image/jpeg)

Leírás
Deutsch: Dienstgradabzeichen der Schutzstaffel / Waffen-SS bis 1945; hier Kragenspiegel / Kragenrangabzeichen, ohne Rand-Paspelierung für alle Rang-Abstufungen für SS-Mannschaften und SS-Unterführer bis 1945:
  • Besonderheit: rechte Kragen-Ecke – mit SS-Totenkopf z.B. für Totenkopfverbände und KZ-Lagerwachen
    • Mannschaften – OR1 bis OR3
    • Unterführer – OR5 bis OR8.
Forrás Released by U.S. National Archives
Szerző User Husnock on en.wikipedia
Engedély
(Fájl újrafelhasználása)
Public domain
Ez a kép az az amerikai szövetségi kormány alkalmazottjának munkája, így a US Code 17. rész, 1 fejezetének, 105-ös szekciója alapján közkincsnek minősül . Lásd még: Szerzői jogok. Megjegyzés: Ez kizárólag a szövetségi kormány képeire vonatkozik, nem pedig az egyes szövetségi államok, megyék, városok, vagy más közigazgatási egységek alkalmazottai által készített képekre.
Más változatok

Originally from en.wikipedia; description page is (was) here

* 19:11, 20 November 2004 [[:en:User:Husnock|Husnock]] 350×222 (24,148 bytes) <span class="comment">(S.S. Deaths Head Patch (Released by U.S. National Archives))</span>


Nazi symbol Figyelmeztetés
Ez a kép egy olyan (vagy arra hasonlító) jelképet ábrázol, amit Németország nemzetiszocialista (náci) kormánya, vagy egy hozzá közelálló szervezet használt. Ezeknek a jelképeknek a használata Németországban tilos, és – a kontextustól és a konkrét jelképtől függően – számos más országban (például Ausztriában, Brazíliában, Csehországban, Franciaországban és Lengyelországban) is tilos lehet.

Magyarországon a horogkereszt, a nyilaskereszt és az SS-jelvény a Btk. 335. §. szerint önkényuralmi jelképnek számít, és a terjesztésük és nyilvános felhasználásuk csak ismeretterjesztő, oktatási, tudományos vagy művészeti célból, illetve a történelem vagy a jelenkor eseményeiről szóló tájékoztatás céljából megengedhető.

Képaláírások

Adj meg egy egysoros magyarázatot arról, hogy mit mutat be ez a fájl

A fájl által ábrázolt elemek

mű tárgya

Fájltörténet

Kattints egy időpontra, hogy a fájl akkori állapotát láthasd.

Dátum/időBélyegképFelbontásFeltöltőMegjegyzés
aktuális2006. augusztus 22., 12:26Bélyegkép a 2006. augusztus 22., 12:26-kori változatról350 × 222 (24 KB)Liftarn{{Information| |Description=S.S. Deaths Head Patch |Source=Released by U.S. National Archives |Date= |Author=User Husnock on [http://en.wikipedia.org en.wikipedia] |Permission={{PD-USGov}} |other_versions= Originally from [http://en.w

Az alábbi lap használja ezt a fájlt:

Globális fájlhasználat

A következő wikik használják ezt a fájlt: