Fájl:Coat of Arms of John of Austria (1545-1578).svg

A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából
Ugrás a navigációhoz Ugrás a kereséshez

Eredeti fájl(SVG fájl, névlegesen 965 × 1 237 képpont, fájlméret: 4,97 MB)

Összefoglaló

Leírás
English: Coat of arms of John of Austria. Note that the coat of arms shown in the standard of the Holy League does not show Burgundy in the inescutcheon.
Español: Escudo de Juan de Austria

Escudo partido: 1, Cortado de Castilla y León; 2, partido de Aragón y Aragón-Sicilia; sobre el todo [escusón] partido de Austria y Borgoña Antiguo; timbrado de yelmo, cimera de corona con diademas y globo, y de plumas de pavo real característica de Austria.

[Diademas y orbe de la corona no representados, el ilustrador del Armorial del Toisón de Oro, al incluirlos la hizo coincidir con la corona real usada por los monarcas de la Casa de Austria. En la bandera usada por Juan de Austria figuraron sus armas, sin escusón, timbradas con corona abierta.]
Dátum
Forrás Menéndez Pidal y Navascués, Faustino, Hugo. El escudo. P. 227. At Menéndez Pidal y Navascués, Faustino; O´Donnell y Duque de Estrada, Hugo; Lolo, Begoña. Símbolos de España. Madrid: Centro de Estudios Políticos y Constitucionales, 1999. ISBN 84-259-1074-9
Szerző Heralder
Engedély
(Fájl újrafelhasználása)

A feltöltő saját munkája

Más változatok

File:Armas de Juan de Austria.svg

Licenc

Én, e mű szerzője a művemet az alábbi licencek alatt teszem közzé:
w:hu:Creative Commons

Nevezd meg! Így add tovább!

Ez a fájl a Creative Commons Nevezd meg! – Így add tovább! 3.0 Unported, 2.5 Általános, 2.0 Általános és 1.0 Általános licencek alapján használható fel.
A következőket teheted a művel:
  • megoszthatod – szabadon másolhatod, terjesztheted, bemutathatod és előadhatod a művet
  • feldolgozhatod – származékos műveket hozhatsz létre
Az alábbi feltételekkel:
  • Nevezd meg! – A szerzőt megfelelően fel kell tüntetned, hivatkozást kell létrehoznod a licencre és jelezned kell, ha a művön változtatást hajtottál végre. Ezt bármilyen észszerű módon megteheted, kivéve oly módon, ami azt sugallná hogy a jogosult támogat téged vagy a felhasználásod körülményeit.
  • Így add tovább! – Ha megváltoztatod, átalakítod, feldolgozod ezt a művet, az így létrejött alkotást csak a jelenlegivel megegyező licenc alatt terjesztheted.

GNU head Ez a fájl szabadon másolható, terjeszthető és/vagy módosítható a GNU Szabad Dokumentációs Licenc feltételei alapján, az 1.2 vagy későbbi, a Free Software Foundation által publikált Nem Változtatható szakaszok, Címlapszövegek és Hátlapszövegek nélküli változat szerint. E licenc egy példánya a GNU Szabad Dokumentációs Licenc című fejezetben olvasható.
A mű a fenti licencek bármelyike szerint felhasználható.

Fájltörténet

Kattints egy időpontra, hogy a fájl akkori állapotát láthasd.

Dátum/időBélyegképFelbontásFeltöltőMegjegyzés
aktuális2012. augusztus 13., 22:29Bélyegkép a 2012. augusztus 13., 22:29-kori változatról965 × 1 237 (4,97 MB)HeralderMantling colors
2011. május 14., 03:39Bélyegkép a 2011. május 14., 03:39-kori változatról965 × 1 237 (4,93 MB)Heralder{{Information |Description ={{en|1=Coat of arms of John of Austria}} {{es|1=Escudo de Juan deAustria}} |Source ={{own}} |Author =Heralder |Date =2011-05 |Permis

Az alábbi lap használja ezt a fájlt:

Globális fájlhasználat

A következő wikik használják ezt a fájlt: