Fájl:COA of l'Ampolla.svg

Az oldal más nyelven nem érhető el.
A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából

Eredeti fájl(SVG fájl, névlegesen 605 × 975 képpont, fájlméret: 131 KB)

Összefoglaló

Leírás
Català: Escut de L'Ampolla, Tarragona, Espanya. Escut caironat: d'atzur, un far d'argent encès d'or; la capa de sinople ribetada d'argent. Per timbre una corona mural de poble.
[1]
Español: Blasón de La Ampolla, Tarragona, España. Escudo losanjado: de azur, un faro de argén encendido de oro; la capa de sinople fileteado de argén. Por timbre una corona mural de pueblo.
English: Coats of arms of L'Ampolla, Tarragona, Spain.
Dátum
Forrás A feltöltő saját munkája, parts of Escut de l'Ampolla.svg
Szerző Xavigivax
Más változatok
SVG kód
InfoField
 
Ezen SVG kép forráskódja érvényes.
 
Ez vektorgrafikus kép Inkscape segítségével készült

Licenc

Insignia Ez a kép egy zászlót, címert, pecsétet vagy más hivatalos jelvényt ábrázol. Az ilyen jelképek használata számos országban korlátozva van. Ezek a korlátozások függetlenek a szerzői jogi státusztól.
Én, e mű szerzője a művemet az alábbi licencek alatt teszem közzé:
GNU head Ez a fájl szabadon másolható, terjeszthető és/vagy módosítható a GNU Szabad Dokumentációs Licenc feltételei alapján, az 1.2 vagy későbbi, a Free Software Foundation által publikált Nem Változtatható szakaszok, Címlapszövegek és Hátlapszövegek nélküli változat szerint. E licenc egy példánya a GNU Szabad Dokumentációs Licenc című fejezetben olvasható.
w:hu:Creative Commons
Nevezd meg! Így add tovább!
This file is licensed under the Creative Commons Attribution-Share Alike 4.0 International, 3.0 Unported, 2.5 Generic, 2.0 Generic and 1.0 Generic license.
A következőket teheted a művel:
  • megoszthatod – szabadon másolhatod, terjesztheted, bemutathatod és előadhatod a művet
  • feldolgozhatod – származékos műveket hozhatsz létre
Az alábbi feltételekkel:
  • Nevezd meg! – A szerzőt megfelelően fel kell tüntetned, hivatkozást kell létrehoznod a licencre és jelezned kell, ha a művön változtatást hajtottál végre. Ezt bármilyen észszerű módon megteheted, kivéve oly módon, ami azt sugallná hogy a jogosult támogat téged vagy a felhasználásod körülményeit.
  • Így add tovább! – Ha megváltoztatod, átalakítod, feldolgozod ezt a művet, a közreműködésedet csak az eredetivel megegyező vagy hasonló licenc alatt terjesztheted.
A mű a fenti licencek bármelyike szerint felhasználható.

Képaláírások

Adj meg egy egysoros magyarázatot arról, hogy mit mutat be ez a fájl

A fájl által ábrázolt elemek

mű tárgya

13. május 2008

c7aa3d65e95188ac3768cd66f3a24dbdd96cea11

134 179 byte

975 képpont

605 képpont

Fájltörténet

Kattints egy időpontra, hogy a fájl akkori állapotát láthasd.

Dátum/időBélyegképFelbontásFeltöltőMegjegyzés
aktuális2008. augusztus 4., 11:01Bélyegkép a 2008. augusztus 4., 11:01-kori változatról605 × 975 (131 KB)XavigivaxRevisión de capas. Nuevo degradado corona. Elimino objetos innecesarios.
2008. május 13., 12:12Bélyegkép a 2008. május 13., 12:12-kori változatról605 × 975 (125 KB)Xavigivax{{Information |Description={{ca|Escut de L'Ampolla, Tarragona, Espanya. Escut caironat: d'atzur, un far d'argent encès d'or; la capa de sinople ribetada d'argent. Per timbre una corona mural de poble.}}[http://www.municat.net:8000/omunicat/owa/mun_p12.es

Az alábbi lap használja ezt a fájlt:

Globális fájlhasználat

A következő wikik használják ezt a fájlt: