Fájl:Bandera de Bugarra.svg

Az oldal más nyelven nem érhető el.
A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából

Eredeti fájl(SVG fájl, névlegesen 750 × 500 képpont, fájlméret: 132 KB)

Összefoglaló

Leírás
Català: Bandera de Bugarra (els Serrans, País Valencià): «Bandera de proporcions 2:3. Tres franges horitzontals, la superior de color roig, la central blanca i la inferior verda. L'amplària de les franges superior i inferior serà igual a la de les tres setenes parts de l'amplada total de la bandera i la central equivalent a la setena part restant. L'escut municipal estarà situat junt a l'asta en el cantó superior». Aprovada per Resolució de 6 d'agost de 1996 (DOGV núm. 2.854 de 23/10/1996).
Español: Bandera de Bugarra (Valencia, España): «Bandera de proporciones 2:3. Tres franjas horzontales, la superior de color rojo, la central blanca y la inferior verde. La anchura de las franjas superior e inferior será igual a las tres sépti­mas partes de la anchura total de la bandera, y la central equivalen­te a la séptima parte restante. El escudo municipal se situará junto al asta en el cantón superior». Aprobada por Resolución de 6 de agosto de 1996 (DOGV núm. 2.854 de 23/10/1996).
English: Flag of Bugarra, Valencian Community, Spain.
Dátum
Forrás Original or elements in public domini (dibuix de l'Informe del Consell Tecnic d'Heràldica de la Generalitat Valenciana, reproduït a 1) & A feltöltő saját munkája
Szerző Macondo

Licenc

Én, e mű szerzője a művemet az alábbi licenc alatt teszem közzé:
w:hu:Creative Commons
Nevezd meg! Így add tovább!
Ez a fájl a Creative Commons Nevezd meg! – Így add tovább! 4.0 Nemzetközi licenc alapján használható fel.
A következőket teheted a művel:
  • megoszthatod – szabadon másolhatod, terjesztheted, bemutathatod és előadhatod a művet
  • feldolgozhatod – származékos műveket hozhatsz létre
Az alábbi feltételekkel:
  • Nevezd meg! – A szerzőt megfelelően fel kell tüntetned, hivatkozást kell létrehoznod a licencre és jelezned kell, ha a művön változtatást hajtottál végre. Ezt bármilyen észszerű módon megteheted, kivéve oly módon, ami azt sugallná hogy a jogosult támogat téged vagy a felhasználásod körülményeit.
  • Így add tovább! – Ha megváltoztatod, átalakítod, feldolgozod ezt a művet, a közreműködésedet csak az eredetivel megegyező vagy hasonló licenc alatt terjesztheted.
Insignia Ez a kép egy zászlót, címert, pecsétet vagy más hivatalos jelvényt ábrázol. Az ilyen jelképek használata számos országban korlátozva van. Ezek a korlátozások függetlenek a szerzői jogi státusztól.

Képaláírások

Adj meg egy egysoros magyarázatot arról, hogy mit mutat be ez a fájl
Flag of Bugarra, Valencian Community, Spain.

A fájl által ábrázolt elemek

mű tárgya

28. november 2020

4d1ca9bf81c844206799b4dba53220608c133eef

134 683 byte

500 képpont

750 képpont

Fájltörténet

Kattints egy időpontra, hogy a fájl akkori állapotát láthasd.

Dátum/időBélyegképFelbontásFeltöltőMegjegyzés
aktuális2020. november 28., 17:40Bélyegkép a 2020. november 28., 17:40-kori változatról750 × 500 (132 KB)MacondoUploaded own work with UploadWizard

Az alábbi lap használja ezt a fájlt:

Globális fájlhasználat

A következő wikik használják ezt a fájlt:

Metaadatok