Fájl:Australian OFLC G tag logo.svg

A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából
Ugrás a navigációhoz Ugrás a kereséshez

Eredeti fájl(SVG fájl, névlegesen 200 × 200 képpont, fájlméret: 3 KB)

Összefoglaló

Leírás
English: One of the classifications tags from OFLC
Português: Uma das tags de classificação da OFLC
Dátum
Forrás http://www.oflc.gov.au/special.html?n=269&p=171
Szerző User:JamesHenstridge
SVG kód

Licenc

w:hu:Creative Commons
Nevezd meg!
Ez a fájl a Creative Commons Nevezd meg! 3.0 Ausztrália licenc alatt lett közzétéve.
Flag of Australia.svg
A következőket teheted a művel:
  • megoszthatod – szabadon másolhatod, terjesztheted, bemutathatod és előadhatod a művet
  • feldolgozhatod – származékos műveket hozhatsz létre
Az alábbi feltételekkel:
  • Nevezd meg! – A szerzőt megfelelően fel kell tüntetned, hivatkozást kell létrehoznod a licencre és jelezned kell, ha a művön változtatást hajtottál végre. Ezt bármilyen észszerű módon megteheted, kivéve oly módon, ami azt sugallná hogy a jogosult támogat téged vagy a felhasználásod körülményeit.

Public domain Ez a mű nem jogosult szerzői jogi védelemre, mert nem egyéni jellegű, eredeti, kreatív alkotási folyamat eredménye, és kizárólag nyilvánosan elérhető információkat tartalmaz, ezért közkincsnek számít.
Heptagon
Public domain
Ez a kép csak egyszerű geometriai alakzatokat vagy szöveget tartalmaz. Nincs egyéni-eredeti jellege, így nem áll szerzői jogi védelem alatt, azaz közkincsnek számít. Habár nem áll szerzői jogi védelem alatt, más korlátozások vonatkozhatnak rá. Lásd még: Wikipédia:Közkincs#Közkincs-nemjogosult vagy Template talk:PD-textlogo (angolul).
Trademarked
Ez a mű olyan dolgokat tartalmaz, amik védjegyi oltalom alatt állhatnak egy vagy több jogrendszerben. Mielőtt ezt a tartalmat használnád, győződj meg róla, hogy a törvények szerint az felhasználási szándékodból adódó körülmények szerint jogodban áll használni. Egyedül te felelsz azért, hogy nem sérted meg a védjegyet. Lásd a jogi nyilatkozatot. A védjegy használata nem jelenti a Wikimédia Commons vagy a Wikimedia Foundation jóváhagyását, sem annak ellentettjét.
Ez a sablon nem a licenc jelölésére szolgál. Minden esetben szükséges egy licencsablon feltüntetése. További információkért lásd a Commons:Licencelés lapot.

Fájltörténet

Kattints egy időpontra, hogy a fájl akkori állapotát láthasd.

Dátum/időBélyegképFelbontásFeltöltőMegjegyzés
aktuális2008. október 8., 19:28Bélyegkép a 2008. október 8., 19:28-kori változatról200 × 200 (3 KB)Mizunoryu{{Information |Description={{en|1=One of the classifications tags from OFLC}} {{pt|1=Uma das tags de classificação da OFLC}} |Source=http://www.oflc.gov.au/special.html?n=269&p=171 |Author=[http://en.wikipedia.org/wiki/User_talk:JamesHenstridge User:Jam

Globális fájlhasználat

A következő wikik használják ezt a fájlt:

A fájl globális használatának megtekintése

Metaadatok