Fájl:Arthur Koestler statue in Budapest 2.JPG

A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából
Ugrás a navigációhoz Ugrás a kereséshez

Eredeti fájl(1 839 × 2 452 képpont, fájlméret: 1,07 MB, MIME-típus: image/jpeg)

Összefoglaló

Leírás
English: Detail of the statue of Arthur Koestler (1905-1983), Hungarian-born writer, journalist and polymath. The life-size bronze statue sculpted by Imre Varga was unveiled on October 20, 2009. (Budapest, District VI, Városligeti Allee Nr 2).
Français : Détail de la statue d'Arthur Koestler (1905-1983) écrivain, journaliste et polygraphe d'origine hongroise. La statue de bronze grandeur nature, sculpté par M. Imre Varga fut inauguré le 20 octobre 2009. (2, allée Városligeti, Budapest, 6e arr.).
Magyar: Arthur Koestler (1905-1983) magyar származású író, újságíró és polihisztor szobra. Az életnagyságú bronzszobor alkotója: Varga Imre. Felavatva: 2009. október 20-án. (Budapest, VI. ker. Városligeti fasor 2.)
Dátum
Forrás A feltöltő saját munkája
Szerző Fekist
Más változatok
Objektum elhelyezkedése47° 30′ 27,61″ É, 19° 04′ 21,58″ K Kartographer map based on OpenStreetMap.További képek erről a helyről: OpenStreetMap - Google Földinfo

Licenc

Én, e mű szerzője a művemet az alábbi licencek alatt teszem közzé:
GNU head Ez a fájl szabadon másolható, terjeszthető és/vagy módosítható a GNU Szabad Dokumentációs Licenc feltételei alapján, az 1.2 vagy későbbi, a Free Software Foundation által publikált Nem Változtatható szakaszok, Címlapszövegek és Hátlapszövegek nélküli változat szerint. E licenc egy példánya a GNU Szabad Dokumentációs Licenc című fejezetben olvasható.
w:hu:Creative Commons

Nevezd meg! Így add tovább!

This file is licensed under the Creative Commons Attribution-Share Alike 4.0 International, 3.0 Unported, 2.5 Generic, 2.0 Generic and 1.0 Generic license.
A következőket teheted a művel:
  • megoszthatod – szabadon másolhatod, terjesztheted, bemutathatod és előadhatod a művet
  • feldolgozhatod – származékos műveket hozhatsz létre
Az alábbi feltételekkel:
  • Nevezd meg! – A szerzőt megfelelően fel kell tüntetned, hivatkozást kell létrehoznod a licencre és jelezned kell, ha a művön változtatást hajtottál végre. Ezt bármilyen észszerű módon megteheted, kivéve oly módon, ami azt sugallná hogy a jogosult támogat téged vagy a felhasználásod körülményeit.
  • Így add tovább! – Ha megváltoztatod, átalakítod, feldolgozod ezt a művet, az így létrejött alkotást csak a jelenlegivel megegyező licenc alatt terjesztheted.

A mű a fenti licencek bármelyike szerint felhasználható.
SemiPD-icon.svg

Hungary

Ez a származtatott mű az Szjt. 68. § (1) hatálya alá tartozik, ami szerint „a szabadban, nyilvános helyen, állandó jelleggel felállított képzőművészeti, építészeti és iparművészeti alkotás látképe a szerző hozzájárulása és díjazás nélkül elkészíthető és felhasználható.”

Megjegyzés: A szjt. 67. § (5) alapján képzőművészeti, fotóművészeti és iparművészeti alkotások felhasználására nem alkalmazható a 34. § (1) bekezdésében foglalt rendelkezés, miszerint a mű részletét - az átvevő mű jellege és célja által indokolt terjedelemben és az eredetihez híven - a forrás, valamint az ott megjelölt szerző megnevezésével bárki idézheti.

A szjt. 67. § (3) alapján a szerző nevét abban az esetben ha a látképen egy meghatározott képzőművészeti, építészeti, iparművészeti vagy ipari tervezőművészeti alkotás, vagy műszaki létesítmény bemutatása szerepel fel kell tüntetni akkor is, ha a felhasználás tudományos ismeretterjesztő előadás, illetőleg iskolai oktatás céljára [33. § (4)] történik.

Lásd a COM:CRT/Hungary#Freedom of panorama lapot további információkért.

English | Magyar | +/−

Fájltörténet

Kattints egy időpontra, hogy a fájl akkori állapotát láthasd.

Dátum/időBélyegképFelbontásFeltöltőMegjegyzés
aktuális2011. február 6., 17:00Bélyegkép a 2011. február 6., 17:00-kori változatról1 839 × 2 452 (1,07 MB)Fekist{{Information |Description ={{en|1=Detail of the statue of Arthur Koestler (1905-1983), Hungarian-born writer, journalist and polymath. The life-size bronze statue sculpted by Imre Varga was unveiled on October 20, 2009. (Budape

Az alábbi lap használja ezt a fájlt:

Globális fájlhasználat

A következő wikik használják ezt a fájlt:

Metaadatok