Fájl:Anastacia, Women's World Awards 2009 a.jpg

A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából
Ugrás a navigációhoz Ugrás a kereséshez

Eredeti fájl(1 296 × 1 606 képpont, fájlméret: 523 KB, MIME-típus: image/jpeg)

Leírás

Anastacia

Deutsch: Die Sängerin Anastacia am Red Carpet zu den Women’s World Awards 2009 in der Wiener Stadthalle (Wien, Österreich) wo sie mit dem 'World Artist Award' ausgezeichnet wurde.
English: Singer Anastacia at the Women's World Award 2009 (Wiener Stadthalle, Vienna, Austria) where she recieved the 'World Artist Award'.
Dátum  (az Exif-információ szerint)
Forrás A feltöltő saját munkája
Szerző Manfred Werner - Tsui
Engedély
(Fájl újrafelhasználása)
Én, e mű szerzője a művemet az alábbi licencek alatt teszem közzé:
GNU head Ez a fájl szabadon másolható, terjeszthető és/vagy módosítható a GNU Szabad Dokumentációs Licenc feltételei alapján, az 1.2 vagy későbbi, a Free Software Foundation által publikált Nem Változtatható szakaszok, Címlapszövegek és Hátlapszövegek nélküli változat szerint. E licenc egy példánya a GNU Szabad Dokumentációs Licenc című fejezetben olvasható.
w:hu:Creative Commons
Nevezd meg! Így add tovább!
Ez a fájl a Creative Commons Nevezd meg! – Így add tovább! 3.0 Unported licenc alapján használható fel.
A következőket teheted a művel:
  • megoszthatod – szabadon másolhatod, terjesztheted, bemutathatod és előadhatod a művet
  • feldolgozhatod – származékos műveket hozhatsz létre
Az alábbi feltételekkel:
  • Nevezd meg! – A szerzőt megfelelően fel kell tüntetned, hivatkozást kell létrehoznod a licencre és jelezned kell, ha a művön változtatást hajtottál végre. Ezt bármilyen észszerű módon megteheted, kivéve oly módon, ami azt sugallná hogy a jogosult támogat téged vagy a felhasználásod körülményeit.
  • Így add tovább! – Ha megváltoztatod, átalakítod, feldolgozod ezt a művet, az így létrejött alkotást csak a jelenlegivel megegyező licenc alatt terjesztheted.
Ez a licenc a GFDL licenccsere során került a fájlra.
A mű a fenti licencek bármelyike szerint felhasználható.
Fényképező elhelyezkedése48° 12′ 04,9″ É, 16° 20′ 02,1″ K  Heading=90° Kartographer map based on OpenStreetMap.További képek erről a helyről: OpenStreetMap - Google Földinfo


Personality rights
Habár az alkotás szabad licencű vagy közkincs, a felvételen szereplő személyek jogai jogilag meggátolhatják az újrafelhasználást, kivéve, ha beleegyezésüket adták. Ebben az esetben az érintettek írásos beleegyezése vagy más bizonyíték megvédhetnek a jogi vitáktól. Habár nem feladata, a feltöltő segíthet ebben. További információért lásd a jogi nyilatkozatunkat.


Fájltörténet

Kattints egy időpontra, hogy a fájl akkori állapotát láthasd.

Dátum/időBélyegképFelbontásFeltöltőMegjegyzés
aktuális2009. március 8., 13:38Bélyegkép a 2009. március 8., 13:38-kori változatról1 296 × 1 606 (523 KB)Tsui{{Information |Description='''Anastacia''' {{de|Die Sängerin Anastacia am Red Carpet zu den Women’s World Awards 2009 in der Wiener Stadthalle (Wien, [[:de:Öst

Az alábbi lap használja ezt a fájlt:

Globális fájlhasználat

A következő wikik használják ezt a fájlt:

A fájl globális használatának megtekintése

Metaadatok