Chomutovi járás

A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából
Chomutovi járás
Közigazgatás
Ország Csehország
KerületÚstí nad Labem-i kerület
RendszámCV
Földrajzi adatok
IdőzónaCET, UTC+1
Elhelyezkedése
Chomutovi járás (Csehország)
Chomutovi járás
Chomutovi járás
Pozíció Csehország térképén
é. sz. 50° 27′ 38″, k. h. 13° 25′ 05″Koordináták: é. sz. 50° 27′ 38″, k. h. 13° 25′ 05″
A Wikimédia Commons tartalmaz Chomutovi járás témájú médiaállományokat.
A Chomutovi járás

A Chomutovi járás (csehül: Okres Chomutov) közigazgatási egység Csehország Ústí nad Labem-i kerületében. Székhelye Chomutov. Lakosainak száma 128 991 fő (2009). Területe 935,30 km².

Városai, mezővárosai és községei[szerkesztés]

A városok félkövér, a mezővárosok dőlt, a községek álló betűkkel szerepelnek a felsorolásban.

BílenceBlatnoBolebořBřeznoČernoviceChbanyChomutovDomašínDroužkoviceHora Svatého ŠebestiánaHrušovanyJirkovKadaňKalekKlášterec nad OhříKovářskáKřimovKryštofovy HamryLibědiceLoučná pod KlínovcemMálkovMašťovMěděnecMístoNezabyliceOkounovOtvicePerštejnPesvicePětipsyRačeticeRadoniceRokleSpořiceStrupčiceÚdliceVejprtyVeliká VesVilémovVrskmaňVšehrdyVšestudyVýsluníVysoká Pec

A Chomutovi járás települései

Fordítás[szerkesztés]

  • Ez a szócikk részben vagy egészben a Chomutov District című angol Wikipédia-szócikk ezen változatának fordításán alapul. Az eredeti cikk szerkesztőit annak laptörténete sorolja fel. Ez a jelzés csupán a megfogalmazás eredetét és a szerzői jogokat jelzi, nem szolgál a cikkben szereplő információk forrásmegjelöléseként.
  • Ez a szócikk részben vagy egészben az Okres Chomutov című cseh Wikipédia-szócikk ezen változatának fordításán alapul. Az eredeti cikk szerkesztőit annak laptörténete sorolja fel. Ez a jelzés csupán a megfogalmazás eredetét és a szerzői jogokat jelzi, nem szolgál a cikkben szereplő információk forrásmegjelöléseként.