Camille Saroyan

A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából
Ugrás a navigációhoz Ugrás a kereséshez
  • Dr. Camille Saroyan a Dr. Csont (Bones) című televíziós sorozatnak az egyik kitalált szereplője. Törvényszéki patológus a Jefferson Intézet Bűnügyi Laboratórium-ában.
  • Mielőtt még Washington D.C.-be ment volna, New Yorkban volt halottkém. Azért váltott munkahelyet mert a New York-i laborban nehéz és egészségtelen feltételek mellett kellett dolgoznia, a Jeffersonian pedig egy modern és tiszta labor.
  • Dr. Saroyan egy rendkívül kemény, illetve határozott személyiség. Elvi kérdésekben elsősorban Dr. Brennan-nal kell megközdenie. Amikor a laborba kerül, szemben találja magát egy összeszokott, hatékony csapattal. Egy időben még el is akarja bocsátani Dr. Brennant, de miután rájön, hogy az egész társaság otthagyná a Jeffersont, még FBI-összekötőjük is Booth, megpróbál békét teremteni. Ezután úgy-ahogy tudnak együtt dolgozni, rendkívül hatékonyan.
  • Booth ügynökkel állt valaha romantikus kapcsolatban, ám szétváltak útjaik. A kapcsolatot folytatják is, ám végül véglegesen szakítanak, többek között azért, mert együtt dolgoznak, és azért, mert Cam rájön, hogy Booth romantikus érzéseket táplál Dr. Brennan iránt.
  • Dr. Saroyan még ezelőtt 4 évig járt, egy Dr. Andrew Welton nevű taggal, akinek volt egy Michelle nevű lánya, de Cam szakított vele, mert Welton megcsalta. Útjaik elváltak, ám Andrew később meghalt. Sok viszontagság és veszekedés után Michelle Camhez került, és kétszemélyes családot alkotnak. Végül Michelle még Dr. Brennan egyik gyakornokával, Finn Abernathy-val, is komoly romantikus kapcsolatba bonyolodik.