Bumeráng (rádióműsor)

A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából

A Bumeráng a Sláger Rádió reggeli műsora és egyben az ország leghallgatottabb rádióműsora volt 1999 és 2009 között. Miután a Sláger Rádió megszűnt,[1] a műsort a Neo FM vette át. 2012. augusztus 7-én megszűnt a műsor a Neo FM-en is.

2012. augusztus 27-én - három hét szünet után - reggel 6-tól öt napra ismét visszatért a Bumeráng az Éterbe. A műsor a Music FM-en volt hallható, amíg a rádió saját műsorvezetői Harsányi Levente, Hajdu Steve és Pordán Petra szabadságukat töltötték.[2]

Története[szerkesztés]

Bochkor Gábor és Boros Lajos a Danubius Rádió-ban felváltva vezettek reggeli műsort, addig amíg a Sláger Rádióhoz szerződtek. 1999. április 5. óta[3] a műsorukat a Sláger Rádió sugározta. Reggeli műsoruk neve Bumeráng lett, ahova Voga János is csatlakozott. A Sláger Rádió 2009. november 18-i megszűnése után a Bumeráng is leállt. Tárgyalások után, Bochkorék úgy döntöttek, hogy a Neo FM-hez szerződnek. A műsor jogait (így a nevet és a logót is) Bochkor és Boros vásárolta fel a Sláger Rádiótól. Műsoruk 2010. január 18-án vette kezdetét. A műsor menete lényegében nem változott semmit. A hírolvasók közül Gombos Edina lépett ki a Bumeráng csapatából, akinek helyét Buliczka Csilla, majd Nyíri Dóra vette át. A Neo FM 2012-es megszűnésével a Bumeráng ezen az adón is megszűnt. 2015 októberében a műsor hivatalos honlapját feltörték, az oldalt az üzemeltetők leállították.

Műsorvezetők[szerkesztés]

Jegyzetek[szerkesztés]

Külső hivatkozások[szerkesztés]