Beverly Hills-i esküvő (film)

A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából
Beverly Hills-i esküvő
(Beverly Hills Wedding)
2021-es amerikai televíziós film
RendezőPaul Ziller
ProducerCharles Cooper
Műfajromantikus film
ForgatókönyvíróJoie Botkin
FőszerepbenBrooke D'Orsay
Brendan Penny
Emma Johnson
Ben Sullivan
ZeneJeff Tymoschuk
Mario Vaira
OperatőrAdam Sliwinski
VágóSimon Davidson
Gyártás
Ország Kanada
Nyelvangol
Játékidő84 perc
Forgalmazás
Bemutató2021. február 6.
Eredeti adóHallmark Channel
KorhatárTizenkét éven aluliak számára nem ajánlott
További információk
SablonWikidataSegítség

A Beverly Hills-i esküvő (eredeti cím: Beverly Hills Wedding) 2021-ben bemutatott kanadai romantikus televíziófilm Paul Ziller rendezésében. A főszerepben Brooke D'Orsay, Brendan Penny, Emma Johnson és Ben Sullivan látható.

Egy profi fotós megnyeri húgának a minden költséget magában foglaló álomesküvőt, amelynek helyszíne Beverly Hills.

Cselekmény[szerkesztés]

Jordan + Sofia gyerekkori szerelmesek voltak, Cory + Molly fiatalkori szerelmesek, de Cory és Molly eltávolodtak egymástól, amikor Cory búcsú nélkül külföldre ment dolgozni.

Jordan és Sofia már gyerekkorukban barátok voltak, és az évek során még közelebb kerültek egymáshoz.

A történet elején eljegyzik egymást. Molly, aki kisvárosi, profi esküvői fotós és Sofia nővére, felajánlja, hogy szívesen lesz az esküvőszervezőjük.

Molly tudja, hogy Sofia és Jordan szűkös költségvetéssel rendelkeznek, ezért eleinte mindannyian a házban és a kertben megvalósítható esküvőben gondolkodnak. Molly azonban valami nagyobb szabásúra vágyik, ezért benevezi őket egy ingyenes esküvői versenyre Beverly Hillsben, amit meg is nyer, amelyet a „sztáresküvők szervezője”, Terrence Roquefort rendezett.

Ezzel egy ingyenes utat is nyer a négyes Beverly Hillsbe. Az esküvőt és az előkészületeket is filmre veszi a cég, ami az összes költséget állja, mivel az számukra a szponzorokon keresztül reklámbevételt jelent. Az esküvő tervezett dátuma Valentin-nap, ami csak 6 hét múlva lesz.

Minden tökéletesnek tűnik, de amikor a sztárszervező sorra leszólja a jegyespár javaslatait, például az ételekre, italokra, virágokra, ruhákra, meghívókra, stb. vonatkozóan, mert azokat „túl egyszerű”-nek és „póriasnak” nevezi, a párnak egyre kevésbé tetszenek a szervező új tervei.

Lassan Molly is belátja, hogy a párhoz nem illő stílus csak neki tetszett, és az esküvő elsősorban nem róla szól. Bár a szervezővel sikerül nyélbe ütnie egy saját fotós kiállítást, amelyen majd bemutathatja a fényképeit, sajnálattal, de lemondják a megnyert esküvőt és hazautaznak.

Azonban nem válnak el haraggal tőle, és a szervezést otthon, házi körülmények között, kis költségvetéssel folytatják tovább. A sztárszervezőnek és a párjának is megtetszenek a közben készült fényképek, és különösen megnyerő számukra az a házi lekvár, amit Sofia és Jordan még az első találkozáskor átadott neki.

A sztárszervező belátja tévedését, és odautazik hozzájuk, továbbra is vállalja az otthonukban tartandó esküvőjük megszervezését, és továbbra is áll minden költséget.

Szereplők[szerkesztés]

Szerep Színész Magyar hang
Molly, profi fotós Brooke D'Orsay Kelemen Kata
Cory, Molly volt barátja Brendan Penny Szabó Máté
Sophia, Molly húga Emma Johnson Horváth Lili
Jordan, Sophia vőlegénye Ben Sullivan Magyar Bálint
Terrence Matthew MacCaull Dolmány Attila
Chloe Aadila Dosani Erdős Borcsa
Kendall Donald Heng Molnár Levente
Bea néni Dolores Drake Zsurzs Kati
Alex Machardy Jan Bos Jakab Csaba
Dave Cronin Milo Shandel

Források[szerkesztés]

További információk[szerkesztés]