Bebe dudái konfliktust okoznak

A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából
Bebe dudái konfliktust okoznak
South Park
6. évad, 10. epizód
Eredeti címBebe's Boobs Destroy Society
ÍróTrey Parker
RendezőTrey Parker
Gyártási szám610
Első sugárzás2002. július 17.
Első sugárzás Magyarországon2005. március 9.
Kronológia
ElőzőRendezői változat
KövetkezőA gyerekmolesztálás nem mulatságos
A South Park epizódjainak listája

A Bebe dudái konfliktust okoznak (Bebe's Boobs Destroy Society) a South Park című rajzfilmsorozat 89. része (a 6. évad 10. epizódja). Elsőként 2002. július 17-én sugározták az Amerikai Egyesült Államokban.

Cselekmény[szerkesztés]

Alább a cselekmény részletei következnek!

Ebben a részben Bebe-nek (Wendy legjobb barátnőjének) mellei nőnek. Bár nem nagyok (először Bebe is szúnyogcsípésnek hitte őket), mégis a fiúk sokkal okosabbnak és jobb fejnek látják (de ők sem tudják, hogy valójában miért). Emiatt Wendy és a többi lány hihetetlenül féltékeny lesz, főleg mert Wendy barátja, Stan is Bebe hatása alá kerül.

A fiúk veszekedni, majd verekedni kezdenek, hogy eldöntsék, ki lógjon Bebe-vel. Először még csak rövid ideig, de aztán egyre inkább ősemberként viselkednek. Eközben Bebe aggódni kezd, hogy a fiúk sosem fogják komolyan venni és arra a sorsra jut mint az anyja (akit mindenki csak buta szőkének néz), ezért beszél egy plasztikai sebésszel, hogy az lekicsinyítse melleit. A sebész megtagadja a kérést, mert őrültségnek tartja a műtétet. Később Wendy is megjelenik az orvosnál, de ő mellnagyobbítást kér, amit az orvos szívesen meg is tesz neki. Ez idő alatt Stan és az apja, Randy elbeszélgetnek a mellekről.

Következő alkalommal, mikor az iskolába mennek, Bebe egy dobozt visel a mellén, hogy takarja azt. Emiatt a fiúk már nem is vonzódnak hozzá annyira. Stan megosztja az osztállyal apja tanácsát, miszerint ne hagyják, hogy a mellek irányítsák az életüket. Ezzel a tanáccsal a fiúk egyet is értenek. Közvetlen ezután megérkezik Wendy is, a nagyobb melleivel, de őt Bebe-vel ellentétben már kigúnyolják.

Utalások[szerkesztés]

  • Mikor a fiúk ősemberként viselkednek, az valószínűleg a Majmok bolygója és a 2001: Űrodüsszeia című filmek paródiája.
  • Mikor Stan elmeállapota megváltozik, Bebe melleit „Ata”-nak nevezi. Ezzel A tűz háborúja című francia filmre utalnak, ahol az ősemberek a tüzet nevezik így. A szó emellett az egyik nigériai nyelven „ikrek”-et jelent.
  • Cartman bárányozása A bárányok hallgatnak című thriller paródiája.

Bakik[szerkesztés]

  • Bebe és Wendy mellei is eltűnnek az epizód után.
  • A rész szerint Bebe "nem akar elkurvulni", de Az ostobenkó kurva videó készlet című részben ő vezeti a kurvává válni akarókat, akik kitagadták Wendyt.

Kimaradt jelenet[szerkesztés]

  • A rész végéről kivágták az egyik jelenetet, amelyben Wendynek mellimplantátumot ültettet be. Az orvos szitkozódások közepette tömködi be a teljesen meztelen Wendy mellkasába az implantátumot, amitől mindenfele fröcsög a vére.

További információk[szerkesztés]