Babszem Hannibal

A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából
Ugrás a navigációhoz Ugrás a kereséshez

Babszem Hannibál egy szereplő a Saolin leszámolás című sorozatban. Ő egy gonosz bab. Ő a végső gonosz. Hatalma majdnem nagyobb, mint Chase Youngé. Van egy segítőtársa, a Ying-Ying madár, aki az előjele volt a Ying-Yang Jojó és a Babszem Hannibál felbukkanására. Egyszer szövetkezett Wuyával és Raimundóval, de Raimundo becsapta őt.

Hannibal

Története[szerkesztés]

Chase Youngot becsapta és gonosz gyíkká tette. Ám Chase azt gondolta, hogy túl sokan vannak a Heylin oldalon, és száműzte őt a Ying-Yang világába. 1500 év múlva Jack kiengedte. Egy ideig Wuya is segített neki gonosztetteiben, Shen Gong Wu-k szerzésében. Utána elrabolta a Vak Kardforgató Kincsét. Ám el is vesztette azt. Egyszer bemászott Omi fejébe és manipulálta. A legvégén Wuya és ő rátámadtak Chase-re. Az alternatív jövőben Jack Spicer birodalmának rabja lett. Az alternatív múltban pedig Guan szerzetesmestert tette rovarszörnnyé és gonosszá. Akkor Chase volt a shaolinokkal és segítette legyőzni Wuyat, Guant és Babszemet. A végén Chase is gonosz gyík lett.

Támadásai[szerkesztés]

  • Robotpáncél: Egy táskában tartja az óriási robotpáncélt, amivel jobban tud támadni.
  • Szuper ugrás. Ezzel mindent áttör, például Jack Spicer robotjait.
  • Lao mang long leves készítése. Ezzel állítja saját oldalára a jókat. Recept: egy evőkanálnyi só, búzafű, szárított varangyos béka és egy egész élő sárkány.