Ana Lilian de la Macorra

A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából
Ugrás a navigációhoz Ugrás a kereséshez
Ana Lilian de la Macorra
Életrajzi adatok
Születési név Ana Lilian de la Macorra
Született 1956november 27. (65 éves)
Mexikóváros,  Mexikó

Ana Lilian de la Macorra IMDb-adatlapja

Ana Lilian de la Macorra (Mexikóváros, 1957. november 27. –) mexikói színésznő, producer és pszichológus. Színésznőként az El Chavo del Ocho és az El Chapulín Colorado szappanoperákban szerepelt az 1970-es években, míg meg nem vált Paty állandó szerepétől 1978-ban az El Chavo sorozatban.

Élete[szerkesztés]

Ana Lilian a show producerének segédjeként kezdte és soha nem került szóba, hogy színésznőként is szerepeljen, de a karizmája miatt Chespirito őt választotta ki, hogy eredetileg csak három epizódban szerepeljen, de később 1978–1979-ben összesen 25 részben volt látható.[pontosabban?]

2012 decemberében a perui TV show Mexikóvárosban talált rá. Házas, két gyermeke van, Mexikóvárosban pszichológusként dolgozik. Pszichológiai kérdésekben több újság számára is ír cikkeket.

Későbbi élet[szerkesztés]

A bemutató után 2012 decemberéig keveset tudtak róla, amikor egy perui televíziós műsor Mexikóváros megtalálta. Jelenleg párjával él, két gyermeke van, és Mexikóvárosban dolgozik pszichológusként. Pszichológiai kérdésekről ír különféle folyóiratoknak és újságoknak is.

Spanyol tanárként, festőként, a házfalak kárpitosaként dolgozott, és földet vásárolt, amelyet tanyává alakított a mexikói Colonia San Francisco Chimalpa-ban.

Jegyzetek[szerkesztés]

Források[szerkesztés]