A feje tetejére állt a világ (Bűbájos boszorkák)

A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából
A feje tetejére állt a világ
Bűbájos boszorkák
8. évad, 20. epizód
Eredeti címGone with the Witches
FőszereplőRose McGowan (Paige), Holly Marie Combs (Piper), Kaley Christine Cuoco (Billie), Marnette Patterson (Christy), Alyssa Milano (Phoebe)
ÍróJeannine Renshaw
RendezőJonathan West
Első sugárzás2006. május 7.
Első sugárzás Magyarországon2006. szeptember 29.
Kronológia
ElőzőÁlmok útján
KövetkezőÖld meg Billie-t! 2.
A Bűbájos boszorkák epizódjainak listája
A feje tetejére állt a világ a Bűbájos boszorkák című amerikai sorozat nyolcadik évadjának huszadik epizódja.

Cselekmény[szerkesztés]

Christy folyamatosan próbálja meggyőzni Billiet, hogy a bűbájosok gonoszak, ezért segítséget kap a régi képzeletbeli barátjuktól. Mint kiderül, Christyt is csak becsapták, és az igazi szándék az összes boszorka elpusztítása.

Eközben a lányok úgy döntenek, hogy a koboldokkal derítik fel a terepet, ám ez rosszul sül el. Az apró lények és Billie is elfogadja, hogy a bűbájosok önző módon kockáztatták a koboldok életét.

Amikor ezt Paige megtudja, elmegy utánuk, és meg akarja győzni őket, hogy a közelgő harcokat együtt kell megvívni. Éppen ekkor a "képzeletbeli barát" átkot bocsát a nővérekre, amik egyszer már sújtották őket. Paige hirtelen magával kezd el foglalkozni, és magára hagyja a törpéket. Phoebe Cupidónak meséli, hogy el kell mennie, amikor egyszerre csak rátör a bujaság bűne. Piper ismét tisztaság mániás lesz, ezért nem foglalkozik a tündérrel a házban, felelőtlensége miatt a kis lényt egy démon elpusztítja.

Bár később elmúlik a bűnvihar, a mágikus lények már nem bíznak meg bennük, így kénytelenek az árnyak könyvével az alvilágba teleportálni magukat.