A bosszú csapdájában epizódjainak listája

A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából
Ugrás a navigációhoz Ugrás a kereséshez

Ez a lap A bosszú csapdájában filmsorozat epizódjainak listája.

Évados áttekintés[szerkesztés]

Évad Török epizódok száma Magyar epizódok száma Eredeti sugárzás Magyar sugárzás (TV2)
Évadpremier Évadfinálé Évadpremier Évadfinálé
1. 12 44 2019. március 15. 2019. május 31. 2020. október 5. 2020. december 18.
2. 26 2019. szeptember 20. 2020. március 27. 2021. január 4. TBA
3. 17 2020. szeptember 18. TBA TBA TBA

1. évad[szerkesztés]

Magyar epizód Magyar premier Leírás
1.1/2 2020. október 5. Reyyan egy gyönyörű, fiatal lány, aki egy jómódú családban él. A család azonban nem fogadja be, hiszen törvénytelen gyermek és a szigorú elvárásoknak nem tud és nem is akar megfelelni. Egy napon, amikor ismét tilosban jár, találkozik egy jóképű férfival, Mirannal, akit a család jól ismer.
1.2/2 2020. október 6. Miran megkéri Reyyan kezét, viszont a családfő, Nasuh nem engedi, hogy a család szégyene feleségül menjen a sikeres üzletemberhez, ezért a másik unokáját, Yarent akarja hozzá adni, aki már régóta szerelmes a férfiba...
2.1/2 2020. október 7. Kiderül, hogy Miran házassági ajánlata mögött igazából egy régóta érlelt bosszú rejtőzik. Nem fogadja el Yarent feleségül, csakis Reyyant hajlandó elvenni.
2.2/2 2020. október 8. Nasuh nem akar beleegyezni, de végül kénytelen elfogadni a család döntését. Yaren összeomlik, hogy nem mehet hozzá szerelméhez, Reyyan viszont nem akar hozzá menni Miranhoz, de nincs más választása.
3.1/2 2020. október 9. Reyyan továbbra sem akarja ezt a házasságot és Miran családjából is van, aki ellenzi. Miran azonban nem mondd le tervéről, tönkre akarja tenni a Sadoglu családot.
3.2/2 2020. október 12. Reyyan megtudja, hogy a férfi eredetileg is őt akarta elvenni, így már nem tiltakozik a házaság ellen és Miran is elkezd érezni valamit a lány iránt.
4.1/2 2020. október 13. A henna éjjelen ünneplik a házasulandó párt, ám nem mindenkinek felhőtlen az öröme. Yaren nem tudja feldolgozni, hogy Reyyan elvette tőle Mirant.
4.2/2 2020. október 14. Azat szintén szerelmes Reyyanbe és ezt a lánynak is elmondja. Gönül sem boldog az esküvő gondolatától, hiszen kiderül, hogy ő Miran felesége.
5.1/2 2020. október 15. Reyyan fél, hogy az unokatestvére szerelmi vallomása miatt meghiúsulhat az esküvő, de Hazar megmondja a fiúnak, hogy felejtse el Reyyant.
5.2/2 2020. október 16. Gönül szenved, hogy férje látszólag beleszeretett a leendő feleségébe, nagyanyjuk viszont emlékezteti Miran-t, hogy mi is a feladatuk. Yaren széttépi Reyyan esküvői ruháját, amin az egész család felháborodik.
6.1/2 2020. október 19. Eljött az esküvő napja. Reyyan és a családja nagyon boldog, azonban a legtöbb embert bosszúsággal és keserűséggel tölti el. Nasuh megkéri Mirantól Gönül kezét Azat unokája számára, de a férfi elutasítja.
6.2/2 2020. október 20. Gönülnek nagyon nehezére esik látni, ahogy a férje egy másik nőt vesz el, azonban az anyja megnyugtatja, hogy csak egy éjszakát fog velük tölteni, ezt a beszélgetést pedig Yaren kihallgatja.
7.1/2 2020. október 21. Azat részegen beront az esküvőre és összeverekedik Mirannal. A dulakodás közben elsül a pisztoly, és a kis Gül életveszélyesen megsebesül.
7.2/2 2020. október 22. Az ifjú házasok még a tragédia előtt elhagyják a helyszínt, azonban útközben a kocsi lefullad és végül egy kis kunyhóban húzzák meg magukat.
8.1/2 2020. október 26. A újdonsült házasok együtt töltik az éjszakát, reggel viszont Miran közli Reyyannal, hogy semmit nem jelent neki és a házasságuk se. Gül állapota válságos.
8.2/2 2020. október 27. Reyyan nem tudja elviselni, hogy Miran átverte, ezért magára gyújtja a kunyhót. Azize elmegy érte és kimenti, viszont nem haza viszi, hanem az utcára dobja, hogy még inkább megszégyenüljön.
9.1/2 2020. október 28. Reyyan retteg hazamenni a szégyen után, ami őt érte. Azat és Yaren anyja megtudja, hogy Yaren végig tudott arról, hogy mi lesz Reyyan sorsa és nem szólt senkinek, azonban továbbra is titokban tarják. Gül még mindig nem tért magához.
9.2/2 2020. október 29. Gönül reménykedik, hogy végre megint együtt lehet férjével, azonban csalódnia kell és az anyja beavatja, hogy ő is egy bosszút forral már évek óta. Miran megtudja, hogy a kunyhó leégett és talán Reyyan is odaveszett...
10.1/2 2020. október 30. Reyyan hazatér, azonban a nagyapja iszonyúan dühös rá, amiért szégyent hozott a Sadoglu névre, így két választása van: vagy hozzá megy egy másik férfihoz, vagy halál vár rá.
10.2/2 2020. november 2. Azat próbálja kimenekíteni a lányt, de nem jár sikerrel. Mirannak megesik a szíve a lányon és ő is azt tervezi, hogy megszökteti. Az Aslanbey család visszatér Midyatba. A Sadogluk rájönnek, hogy ki is akarhatott ártani nekik.
11. 2020. november 3. Azize találkozik Nasuhval és elmondja, hogy Miran az ő unokája. Az új vőlegény egy öregember, akit Miran fogadoott fel, hogy kimenekítse Reyyan-t, de ezt Melikén kívül senki nem tudja. Hazar mindenáron meg akarja akadályozni, hogy lánya hozzá menjen a férfihez, de a halálát sem akarja, ezért úgy alakítja a helyzetet, ahogy Azatnak kelljen megölnie, hiszen tudja, hogy szereti a lányát és nem tenné meg. Miran követi őket és megkéri Reyyan-t, hogy menjen vele. A lány azonban bujkálni sem akar és Miran sem kell neki, inkább véget vet az életének.
12. 2020. november 4. Miran és Reyyan is túléli a zuhanást, azonban a lány családja azt hiszi, hogy Reyyan halott. A családból, csak Nasuh és Hazar tudják az Aslanbey családhoz fűződő titkot és ez többknek gyanús lesz. Gül magához tér. Miran biztonságos helyre vizsi Reyyan-t.
13. 2020. november 5. Mind a két család kétségbeesik a fiatalok halálhíre hallatán és keresni kezdik őket. Szép lassan azonban mind a két félnek világos lesz, hogy életben vannak. Reyyan nem akar Miran közelében lenni, a fiú azonban nem képes lemondani róla.
14. 2020. november 6. Reyyan lelövi Miran-t, azonban képtelen otthagyni meghalni, ezért megmenti az életét és tovább ápolja. Azat bevallja a nagyapjának, hogy szerelmes Reyyanba. Sultan felkeresi Hazar-t és elmondja neki, hol van Reyyan és Miran, cserébe annyit kér, hogy ne öljék meg Mirant. Hazar beavatja Cihan-t, azonban ő elárul mindent Nasuhnak.
15. 2020. november 9. Hazar rátalál a fiatalokra, azonban apja is hamarosan megérkezik, ezért úgy dönt, hogy ismét Miranra bízza a lánya életét. Nasuh Reyyant és Miran-t is meg akarja öletni. Miran az Aslenbey család házába viszi szerelmét, mert ott van a legnagyobb biztonságba. Gönül meg akarja ölni magát, nem bírja elviselni, hogy a férje egy másik nőt hozott a házhoz.
16. 2020. november 10. Gül-t hazaengedik a kórházból, azonban ő csak a nővérét akarja. Handan és Cihan is ki akarják deríteni, hogy mi is a múltbéli titok. Yaren találkozik Firattal és megtudja, hogy Mirannak Gönül a felesége és azt is, hogy Reyyan-t az Aslenbey birtokon tartják fogva, amit el is mondd a családnak. Azat és Zehra rögtön oda akar menni...
17. 2020. november 11. Zehra elmegy az Aslanbey birtokra és el akarja hozni a lányát, azonban Miran meggyőzi, hogy ott van a legnagyobb biztonságban. Zehra és Hazar megbeszélik, hogy amint lehet kiszabadítják Reyyan-t és elszöknek egy biztonságos helyre. Yaren megkéri Firatot, hogy beszélje rá Mirant, hogy találkozzanak. Gönül meg akarja ölni Reyyan-t.
18. 2020. november 12. Azize tudja, hogy Gönül akarta megölni Reyyan-t az anyja pedig segített neki, hogy megússza. Miran odaadja a kulcsot Reyannak, így már szabadon járkálhat a házban. Azize szerinti Miran csak sajnálatból segít rajta és így Reyyan ismét összezavarodik. Azize és Nasuh ismét találkoznak. Yaren megkéri Miran-t, hogy Gül találkozhasson a nővérével.
19. 2020. november 13. Azize összeveszik Sultannal és Eliffel is. Nasuh azt akarja, hogy Azat megnősüljön. Miran és Reyyan elmennek a Sadoglu birtokra, hogy titokban meglátogassák a kicsi Gült. Yaren azonban elárulja a nagyapjának, hogy Reyyan a házban van és elkapja a lányt. Miran a segítségére indul és Gülnek hála el tudják hagyni a házat.
20. 2020. november 16. Miran elmondja Reyyannak, hogy miért kellett bosszút állnia. Elif egyre nehezebben viseli az otthoni körülményeket. Miran nem könnyebbült meg a bosszútól és szörnyen érzi magát, hogy hazudnia kell szerelmének. Yaren felhívja Gönül-t, hogy legyenek szövetségesek. Gül elmondja a családnak, hogy a nővére meglátogatta az éjszaka.
21. 2020. november 17. Miran közli a Sadoglu családdal, hogy eláll az üzlettől, Azize pedig a családi birtokot akarja megszerezni. Sultan bezárja Reyyan-t, amit a lány nem tud elviselni, Miran a segítségére siet és elviszi a házból, még az édesanyjával is beszélhet telefonon. Yaren, Gönül és Azat találkoznak, hogy egyezséget kössenek, Elif pedig meglátja őket.
22. 2020. november 18. Miran próbál Reyyan kedvébe járni, de semmi nem használ. Yaren ismét találkozik Firattal, hogy minél többet megtudjon Miranékról, azonban az anyja megtudja és bezárja. Elif kimegy a városba és kezd világossá válni számára, hogy a nagymamája nem is az, akinek gondolja. Azize azt hiszi, hogy a Sadoglu család elrabolta a legkisebb unokáját, ezért oda megy. Hazar azt tervezi, hogy megszökteti Reyyan-t és elhagyják a várost.
23. 2020. november 19. Azat és Gönül meg akarják szöktetni Reyyan-t, ami sikerül is, de Gönül megsérül. Az úton Azat és Reyyan is balesetet szenved, eközben Miran azt hiszi, hogy Reyyan megszökött tőle. Handan megtudja, hogy Yaren szervezte meg Reyyan elrablását.
24. 2020. november 20. Gönül úgy állítja be a történteket, hogy Reyyan sebesítette meg. Reyyan nem akarja elhinni, hogy Miran és Gönül házasok, de kap egy fényképet és nem kételkedik többet. Azat megkéri Reyyan kezét. Miran meg akarja találni Reyyant. Handan félti a fiát és haragszik a lányára, amiért ilyen helyzetbe hozta a családot. Felbérelt egy lányt, aki az Aslanbey család új szolgálója lett és így megtudta, hogy létezik még egy Aslanbey unoka, Elif.
25. 2020. november 23. Azat és Reyyan vissza mennek az otthonukba és bejelentik,hogy összeházasodnak, ami újabb feszültséget szít a családban. Miran sem örül a hírnek és meg akarja akadályozni az újabb esküvőt. Hazar el akarja vinni a családját a házból, de Reyyan maradni akar. Firat egyre jobban gyanakszik, hogy Yaren csak kihasználta és átverte. Mirannak egyre gyanúsabb Gönül balesete.
26. 2020. november 24. Sultan megfenyegeti Azize nagymamát, hogy elárul mindent a múltról, hogyha Miran elhagyja Gönül-t. Yaren élvezi, hogy Reyyan szenved, Firat pedig Miran szenvedését próbálja enyhíteni. Handan és Cihan meg akarják akadályozni az esküvőt, ezért titkos találkozót szerveznek Reyyannak és Mirannak. Reyyan azonban Azatot választja és az esküvő időpontját is bejelentik a családnak.
27. 2020. november 25. Hazar felkeresi egykori szerelme sírját, Miran rátalál és elkezd kételkedni nagyanyja szavában, mert Hazar elmondja neki, hogy szerette az anyját. A Sadoglu családban mindenki nyugtalan a közelgő esküvő miatt, Azize pedig megpróbálja ismét maga mellé állítani unokáját.
28. 2020. november 26. Gönül nem tesz le róla, hogy visszaszerezze a férjét. Miran még utoljára felkeresi Reyyant az esküvő előtt. Azize Londonba akarja küldeni Elifet. Hazar kitalálja, hogyan vigye el a családját a házból.
29. 2020. november 27. Azat összeroppan, hogy Reyyannak nincs szüksége rá. Elif egyre több dolgot tud meg a két család sötét múltjáról. Reyyan Melike nagyszüleihez utazik, amíg elcsendesedik a vihar. Gül elmondja Mirannak, hogy hol van a nővére. Egyre több embernek lesz gyanús Miran szüleinek a halála. Egy régi családtag visszatért a Sadoglu birtokra.
30. 2020. november 30. Yaren lebukik az apja előtt, hogy Gönüllel szövetkezett, Cihan pedig elmondja Nasuhnak és abban állapodnak meg, hogy férjhez adják a lányt. Miran elmegy Reyyanért, de a lány továbbra is makacskodik és baleset éri. Kiderül, hogy Miran Hazarnak a fia és Azize terve nem más, minthogy egy Sadoglu leszármazott tegye tönkre a családot.
31. 2020. december 1. Miran nem mozdul Reyyan mellől, nagyon aggódik miatta. Azat is megjelenik a vidéki házban és Mirannal egymásnak esnek. Reyyan magához tér és nem érti, hogy a két férfi miért nem hagyja békén, eközben Reyyan családja megtudja, hogy Gül elmondta Mirannak, hogy hol van Reyyan.
32. 2020. december 2. Hazar elmegy Reyyanért, hogy haza hozza, Mirant pedig eltiltja a lányától és esküdt ellenségekké válnak. Hazar el akarja vinni a családját a házból, azonban Nasuh megfenyegeti, hogy elmondja Reyyannak, hogy nem a Sadoglu család tagja, így otthon maradnak. Miran rájön, hogy Gönül saját magát késelte meg és szörnyen dühös lesz.
33. 2020. december 3. Yaren megtudja, hogy férjhez akarják adni, viszont ezt egyáltalán nem akarja és Firattól próbál segítséget kérni. Nasuh Reyyant hibáztatja, hogy az Aslanbey család végrehajtást indított ellenük. Miran tesz egy ajánlatot Nasuhnak, hogy megszüntetik az eljárást, ha cserébe neki adja Reyyan-t. A családfő elutasítja az ajánlatot és kijelenti, hogy Reyyan Azat felesége lesz.
34. 2020. december 4. Nasuh inkább a hozzá adja Azathoz Reyyant csak azért, hogy ne veszítse el Hazart. Azaton kívül senki nem örül a házasságnak. Miran megkéri Azizét, hogy függessze fel a behajtási eljárást a Sadoglu család ellen. A nagymama elutasítja, ezért Firatot kéri meg rá. Hazar el akarja mondani az igazságot Reyyannak, Zehra azonban nem tartja jó ötletnek.
35. 2020. december 7. Miran elmondja Gönülnek, hogy sosem szerette és csak kényszerből vette el. Azize biztosítja Gönül-t a szeretetéről. Reyyan elviszi Mirant a leégett kunyhó romjaihoz, hogy még inkább éreztesse a fájdalmát. Cihan nem akarja, hogy Reyyan legyen a fia felesége. Nasuh elmondja neki, hogy igazából nem akarja hozzá adni Azathoz Reyyan-t, hanem meg akarja öletni.
36. 2020. december 8. Firat megkéri a nagymamát, hogy ne kelljen közé és Miran közé állnia, de Azize számít a segítségére.Yaren elmondja Gönülnek, hogy két nap múlva lesz Reyyan és Azat esküvője. Miran próbál minden lehetőséget megragadni, hogy beszélni tudjon Reyyannal. Kiderül, hogy Reyyan tudott a Gönüllel való házasságáról, ezért otthon bejelenti, hogy elválik a feleségétől és azt is megtudja, hogy Reyyan hamarosan férjhez megy.
37. 2020. december 9. Eljön az esküvő előtti nap. Hazar végül áldását adja a házasságra. Cihan mérges, hogy az apja nem tartotta be a szavát és mégis lesz esküvő. Nasuh továbbra is kitart a terve mellett, hogy megöleti Reyyant. Miran eljön a Sadoglu házba és megszökteti Reyyant. Azat és Hazar is nagyon dühös lesz, Hazar elkapja Firatot és meg akarja ölni...
38. 2020. december 10. Hazar bejelenti a rendőrségen Reyyan elrablását. Azat az Aslanbey birtokra megy, mert azt hiszi ott van Reyyan. Nem jár sikerrel, ezért úgy dönt, hogy elrabolja Gönül-t. Azize elküldi Firatot, hogy hozza haza Mirant. Sultan a Sadoglu családnál keresi a lányát, de ő sem találja. Miran tudta, hogy Nasuh meg akarja öletni Reyyant, ezért is rabolta el.
39. 2020. december 11. Reyyan meg akar szökni Mirantól, felszáll egy idegen teherautójára, de rosszul végződik a dolog. Nasuh, Hazar és Cihan megtudja, hogy Azat elrabolta Gönül-t. Miranék egy szállodában szállnak meg. Azize felkeresi a Sadoglu családot.
40. 2020. december 14. Azize és Nasuh ismét megfenyegetik egymást. Reyyan most már magának is bevallja, hogy szereti Miran-t, de egyben gyűlöli is, ezért ismét megszökik előle. Gönül tudja, hogyha valaki, akkor Azize elő tudja keríteni Mirant és Reyyan-t, úgyhogy ismét cselhez folyamodik. Miran egy utolsó esélyt kér Reyyantól, ha azok után sem kell a lánynak, akkor eltűnik az életéből.
41. 2020. december 15. Reyyan elfogadja Miran ajánlatát, hogy egy napot töltsenek el úgy, mintha mi sem történt volna és ha ez sem változtat a dolgokon, akkor Miran eltűnik az életéből. Azat kétségbe esik a gondolattól, hogy Reyyan önszántából ment el Mirannal. Firat megtudja, hogy hol van Miran. Azize találkozik Yarennel, ami ismét egy lavinát indít el a Sadoglu családban.
42. 2020. december 16. Azat el akarja engedni Gönül-t, de a nő lelövi. Firat siet a segítségére és hazaviszi. Azize és Hazar rátalál a fiatalokra. Azize választás elé akarja állítani Miran-t, de Reyyan inkább önszántából hazamegy. Azat halálhíre eljutott a Sadoglu házba, de szerencsére csak megsérült. Kiderül, hogy Handannak beépített embere van az Aslanbey házba.
43. 2020. december 17. Miran megfenyegeti Nasuh-t, hogy Reyyannak nem eshet bántódása, különben elmondja Hazarnak, hogy bérgyilkossal akarta megöletni. Kiderül, hogy Azize és Hanife testvérek, Hanife azért ment a Sadoglu házba szolgálónak, hogy segítse nővére bosszúját. Cihan azt akarja, hogy Elif legyen Azat új menyasszonya. Miran ismét eljön Reyyanért. Gönül megkapja a válási papírokat.
44. 2020. december 18. Azize bejelenti, hogy már övé a Sadoglu birtok, ezért Nasuh úgy dönt, hogy azonnal elköltöznek a vidéki házukba. Miran elviszi Reyyant-t a kunyhóhoz, amit teljesen újjá épített és megkéri a kezét. Reyyan nemet mondd és azt akarja, hogy Miran ne keresse többé, de Miran továbbra sem adja fel...

2. évad[szerkesztés]

Magyar epizód Magyar premier Leírás
1. 2021. január 4.

Reyyan arra érkezik haza, hogy mindenki összepakolt és a család elhagyja a Sadoglu birtokot. Hazar és Cihan nem akarnak ismét egy fedél alatt élni. Sultan összeomlik, amiért Azize már a lányát is behálózta. Miran a nagyanyja ellen fordul és elköltözik a családi házból. Nasuh visszatér a családjával arra a helyre, ahová sosem akart.

2. 2021. január 5. Azat felháborodik, hogy Gönül rágalmazza, ezért számon is kéri, ám Miran a családja segítségére siet és összeverekednek. Nasuh és Azize találkoznak egy náluk is befolyásosabb emberrel, aki azt akarja, hogy Reyyan és Miran egybe keljen és végre békesség legyen. Ezt egyik fél sem akarja. Nasuh fájdalmas emlékeket őriz arról a helyről, ahova a családját menekítette. Miran továbbra sem adja fel a harcot, vissza akarja szerezni Reyyan-t.
3. 2021. január 6. Handan nagyon aggódik Azatért, ezért ráveszi Reyyan-t, hogy beszéljen Hasmet agával. Hasmet viszont közli vele, hogyha nem lesz béke, akkor Azat és Miran is meghal. Gönül aláírta a válási papírokat. Mirannak csapdát állítottak és rálőttek, de megúszta. A támadás után Reyyan rájön, hogy mennyire szereti Miran-t és nem tud nélküle élni.
4. 2021. január 7. Reyyan rájön, hogy a szerelme erősebb, mint a dühe, ezért megbocsát Mirannak és igent mond a házassági ajánlatára. Miran hazaviszi szerelmét és bejelenti, hogy össze fognak házasodni és elköltöznek egy saját házba. A Sadoglu család továbbra is Reyyan-t hibáztatja mindenért, de Hazar kiáll a lánya mellett.
5. 2021. január 8. Hazar nagyon dühös, amiért Reyyan megint találkozott Mirannal. Reyyan el akar tölteni egy utolsó napot a húgával és titkon a szüleitől is elbúcsúzik. Miran nagyon boldog, hogy Reyyan végre törvényesen is a felesége lehet. Reyyan elhagyja a Sadoglu házat, de nem sokkal később Hazar tudomást szerez az esküvőről és rögtön elindul, hogy haza hozza a lányát.
6. 2021. január 11. Reyyan elmondja az apjának, hogy szereti Miran-t és nem megy vele haza. Belül örlődik, hiszen nem volt más választása, különben Azat és Miran is meghalna. A Sadoglu család ismét felháborodik Reyyan viselkedésén. Gönül folytatja a kis játszmáit. Reyyan az Aslanbey házba is folyamatos megaláztatásokon megy keresztül, ezért Miran elviszi az új otthonukba.
7. 2021. január 12. Miran elviszi Reyyan-t az új házukba, azonban megtámadják őket. Kiderül, hogy ezt a támasádt is Azize szervezte és a korábbit is Miran ellen. Miran vissza viszi az Aslanbey házba Reyyan-t, ahol fellázítják ismét a Sadoglu család ellen.
8. 2021. január 13. Zehra rájön, hogy Reyyan már előre tudta, hogy nem fog visszajönni és mindenkitől elbúcsúzott. Handan kisbabát vár. Gönül meg akarja találni halottnak hitt testvérét. Yaren ismért elkezdi mozgatni a szálakat. Melike megtudja, hogy Reyyanékra rálőttek, nagyon aggódik és el is mondja a családnak.
9. 2021. január 14. Hazar vissza akarja hozni Reyyan-t, de az apja meggyőzi, hogy maradjon. Azat elmegy az Aslanbey birtokra és el akarja vinni Reyyan-t, de Miran megakadályozza. Zehra nagyon aggódik a lányáért, ezért Miran elviszi hozzá.
10. 2021. január 15. Hazar rájön, hogy a Miran elleni merénylet meg volt rendezve és igazából nem is akarták megölni, csak újra egymásnak uszítani a két családot. Azize elindul, hogy leszámoljon az ellenségeivel, de Reyyan és Miran is úton vannak a helyszínre...
11. 2021. január 18. Reyyan-t elrabolja három ismeretlen férfi, egyik család sem tudja, hogy ki állhat a dolog mögött. Miran és Hazar együtt indulnak el, hogy megkeressék Reyyan-t.
12. 2021. január 19. Mindkét család nyugtalan, amiért Miran és Hazar együtt indultak Reyyan keresésére. Elif találkozik Azattal, mert segíteni akar neki. Azize ismét titokban találkozik a nővérével, de Miran rájuk talál. Mirannak nagyon hiányzik Reyyan...
13. 2021. január 20. Reyyan előkerül, azonban nem derül ki, hogy mi történt vele pontosan. Találkozni szeretne a családjával, ezért Miran elviszi hozzájuk. Hazar felajánlja Mirannak, hogy kössenek békét, de Miran nem mondd le a bosszúról.
14. 2021. január 21. Reyyan kezd visszaemlékezni a történtekre és átad egy üzenetet Azize-nek, amit az elrablói küldtek. Miran si kezd rájönni, hogy van egy másdik ellenségük is a Sadoglu családon kívül. Azat meg van győződve róla, hogy Reyyan akarata ellenére él az Aslanbey házba, ezért Elifet kéri meg, hogy hozzon össze egy találkozót.
15. 2021. január 22. Miran elkezd nyomozni Reyyan elrablásával kapcsolatban. Azize egyre kíváncsibb, hogy ki az új ellensége. Melike elmegy meglátogatni Reyyan-t, azonban botrányba fullad a találkozó. Elif megkéri Reyyan-t, hogy találkozzon Azattal és tisztázzanak mindent, de Mirannal összevesznek rajta.
16. 2021. január 25. Gönül és Sultan meglátják Reyyan-t és Azatot a városban, amiből újabb botrány lesz. Reyyan elmondja Azatnak, hogy szereti Miran-t és vele marad. Azize azt hiszi, hogy Gönül fordult ellene. Nasuh fél, hogy elveszíti Hazar-t.
17. 2021. január 26. Cihan és Handan szeretnék, ha Azat teljes és boldog életet tudna élni Reyyan nélkül. Cihan kitalálja, hogy Elif és Azat házasodjanak össze a bosszú érdekében. Kiderül, hogy Hazar és Esma régi barátok. Miran próbál közeledni Reyyan-hoz, de neki ez még korai.
18. 2021. január 27. Miran szeretné, ha többet nem pletykálni senki róla és a feleségéről, ezért az egész város előtt egyértelművé teszi, hogy ők egy pár és ebbe Azize mamát is belevonja. Yaren elmondja Gülnek, hogy a nővére hazudik neki arról, hogy miért nincs itt, Gül ezek után elájul.
19. 2021. január 28. Miran összefog az ellenségével, hogy megtudják ki rabota el Reyyan-t. Gönül továbbtra sem adja fel a harcot. Hazar elmondja a lányának a múltbéli teljes igazságot. Nasuh megharagszik a kedvenc unokájára, aki viszont megtudja Cihan és Handan tervét.
20. 2021. január 29. Gül végre találkozhat a nővérével, sőt még náluk is alhat egy éjszaka, bár ez Nasuh-nak és az Aslanbey családnak nagyon nem tetszik. Zehra állapotos. Nasuh beleegyezik Cihan házassági tervébe.
21. 2021. február 1. Gül nagyon boldog, hogy a nővérével és Mirannal tölthetett egy napot. Nasuh visszakapja a Sadoglu birtokot, az Aslanbey család pedig minden megszerzett Sadoglu értéket elveszít. Handan azt hiszi, hogy Melike a tégla a családban. Azize találkozik Azattal.
22. 2021. február 2. Azize csapdát állít a szerelmeseknek, azonban Miran rájön a tervére és keresztbe húzz a számításait, emiatt elkezd kiábrándulni a nagyanyjából.
23. 2021. február 3. Miran képtelen választani a családja és a szerelme között. Reyyan azt hiszi, hogyha az apja beszél Mirannal és elmondja neki az igazságot, akkor minden megoldódik. Miran hallani sem akar erről, elmegy a Sadoglu családhoz és mindenkinek elmondja Hazar bűnét.
24. 2021. február 4. Esma lebukik Firat előtt, hogy az ellenséggel találkozgat. Cihan és Handan elmondják fiuknak a házassági ajánlatukat. Esma régóta őriz két levelet, amit még Miran édesanyja írt és abból kiderül, hogy Hazar Miran apja.
25. 2021. február 5. Hazar megtalálja azt az embert, aki fényt deríthet Azize hazugságaira, de kiderül, hogy átverték. Esma ad egy levelet Hazarn-nak, amit Miran édesanyja írt és ezzel tisztára moshatja a nevét. Azize megtéveszti Miran-t és elhagyja a várost.