A Winx Club epizódjainak listája

A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából

Az alábbi lista a Winx Club című olasz rajzfilmsorozat epizódjait tartalmazza.

Első évad[szerkesztés]

# Szám Hivatalos magyar
Eredeti angol cím / olasz cím
Magyar vetítés Eredeti vetítés Gyártási kód
1 1 „Váratlan esemény”
„An Unexpected Event / It Feels Like Magic
Una Fata a Gardenia”
2004. január 28. 101
Bloom egy 16 éves lány, aki nagyon érdeklődik a tündérek iránt. Egyszer aztán találkozik, egy titokzatos lánnyal, Stellával, akit démonok, vámpírok üldöznek. Kiderül, hogy Stella egy tündérlány, s hogy Bloomnak is van ereje. Bloom úgy érzi, hogy az álma vált valóra, ezért úgy dönt, hogy csatlakozik Stellához, s elindul az Alfea Tündériskolába, ahol sok kalandra számíthat. 
2 2 „Köszöntünk Magixban!”
„Welcome to Magix! / More Than High School
Benvenuti a Magix!”
2004. január 30. 102
Bloom megismerkedik az új tanárokkal, s az igazgatónővel Faragondával. Elfoglalja helyét, s ilyenkor találkozik három lánnyal, Musával, Flórával, Tecnával, akikkel Bloom és Stella úgy összebarátkozik, hogy elhatározzák, közösen körbenéznek Magixban. Ám Icy, Darcy, Stromy, három megátalkodott boszorkány, s egy gonosz szörnyeteg, Knut is az útjukba áll. 
3 3 „Alfea tündériskola”
„Alfea College For Fairies / Save The First Dance
L'Anello di Stella”
2004. február 2. 103
Faragonda bejelenti, hogy Alfea tanulói, s a Vörösforrás varázslói, ünnepséget fognak tartani, az iskolakezdés örömére. Icy, Darcy, Stormy felháborodik azon, hogy őket nem hívják meg, s Griffin igazgatónő parancsára elhatározzák, hogy kegyetlen bosszút állnak. 
4 4 „A fekete iszap mocsár”
„The Black-Mud Swamp / The Voice of Nature
La Palude di Melmamora”
2004. február 4. 104
Palladium professzor fel akarja mérni, diákjai képességét, úgyhogy elküldi őket a FeketeIszap Mocsárhoz, egy meglehetősen veszélyes területre. Közben Knut vadásztrolját a varázslók elfogják, s el akarják szállítani egy szicíliai börtönbe. A Trix ezt meghalva kétségbe esik, s fekete mágiát alkalmazva megpróbálják megoldani, a gondot. 
5 5 „Ronda randi”
„Date with Disaster / Date with Disaster
Appuntamento al Buio”
2004. február 6. 105
Stella levelet kap Sky hercegtől, amelyben randira hívja, egy Fekete Lagúna nevű étterembe. Stella el is megy a randira, de a Winx rájön, hogy ez is a Trix műve, akik meg akarják szerezni Stella jogarát. Stellát sikerül megmenteni, de Solaria Gyűrűje a Trix birtokába került. 
6 6 „Kaland a Felhőtoronyban”
„Mission at Cloudtower / Secret Guardian
Missione a Torrenuvola”
2004. február 9. 106
A Winx mindenképpen vissza akarja szerezni a gyűrűt, Icyéktól, de a gyűrű, a boszorkáknak is komoly csalódást okoz, mert nem tudják irányítani. A Winx belopózik a Felhőtoronyba, de Mrs. Griffin rájön a cselre, s ezt azonnal elmondja, Faragondának, aki Griselda javaslatára megfosztja a tündéreket varázserejüktől. 
7 7 „Barátok bajban”
„Friends In Need / Grounded
A che Servono gli Amici?”
2004. február 11. 107
A Winx nem mehet el, a magixi koncertre, a rájuk kiszabott büntetés miatt. Takarítás közben elhívják a Vörös forrás specialista tanulóit is, s egy bulit is rendeznek. Darcy, Icy és Stormy viszont ezen az estén le akarja rombolni Alfeát, de a Winx, s a Specialisták megakadályozzák őket ebben, s így Bloom, Stella, Musa, Tecna, s Flora visszakaphatja varázserejét. 
8 8 „Szétváló barátság”
„A Friendship Sundered / The Day of the Rose
La Festa della Rosa”
2004. február 13. 108
Magixban ilyenkor rendezik meg Anyák napját. Musa családi tragédiája miatt, nem jelenik meg az ünnepségen. Riven makacssága reményt ad Darcynak, Riven behálózásában. Riven, még Bloommal is erőszakoskodik. Darcy akcióba lendül, s gonosz terve valóra válik. Már sem Bloom, sem Brandon nem állíthatja meg őket. 
9 9 „Elárulva”
„Betrayed! / Spelled
Il Tradimento di Riven”
2004. február 16. 109
Darcy tette Musa fülébe is eljutott, aki persze nyomban összeomlik. Mikor vakmerően a városba utazik, nagy bajba keveredik. Ám a Winx, s a Specialisták, legyőzik az ellenséget, de Icy felfedezést tesz Bloom varázserejéről. Kiderül, hogy az, aki a Sárkány Tüzét birtokolja, nem Stella, hanem Bloom. 
10 10 „Bloom vizsgája”
„Bloom Tested / Magical Reality Check
La Fiamma del Drago”
2004. február 18. 110
Bloomnak vizsgáznia kell. Stresszelve készül a felmérésre, de Riven ezt, elárulja a Trixnek, akik nyomban felmérik Bloom varázserejét, s a vizsgán, is nagy galibát okoznak. Bloom sikeresen felel meg a vizsgán, ám a szimulációs gép tönkremegy, így lehetetlen lesz vizsgát tartani. Ezt még Amaryl, s Ortensia, is üdvrivalgással fogadja. 
11 11 „A szörnyeteg és a fa”
„The Monster And The Willow / Junior League
Il Regno delle Ninfee”
2004. február 20. 111
Flora nem tudja elfogadni magát Alfeában, így elindul a Fekete Iszap Mocsárhoz, hogy ott tanuljon a vizsgájára. A Winx segít neki, s megismerik a Nimfakirálynőt, aki egy gonosz szörnyeteg miatt szenved. 
12 12 „Szépségverseny”
„Miss Magix”
2004. február 23. 112
Szépségversenyt rendeznek Magixban. Stella vizsgázás helyett, inkább arra készül. Lucy a boszorkány Trix varázserejét akarja segítségül hívni, hogy nyerjen. Mirta, a barátnője, próbálja lebeszélni, de Lucy hajthatatlan. Végül azonban kiderül az igazság, s Stella nyeri meg a versenyt. Másnap azonban kellemetlen meglepetés éri: A vizsgán megbukik. De aggodalomra semmi ok, ugyanis itt a szünet! 
13 13 „Nagy titokra derül fény”
„A Great Secret Revealed / Meant To Be
La Figlia del Fuoco”
2004. február 25. 113
Bloom Gardeniában megtudja, hogy nem az igazi szüleinél él, s két földi bűnözővel is szembe kell szálnia. Bloom híres lesz, de Mitzi nem örül ennek. 
14 14 „Bloom sötét titka”
„Bloom's Dark Secret / Witch Trap
Il Segreto di Bloom”
2004. február 27. 114
Bloom meg akarja tudni a jövőjét, és ezért meg akarja találni azt a könyvet amelyben a sorsát látta. Ám rémképeket lát, de Mirta elárulja neki, hogy ez megint a Trix műve. Sajnos Icy Mirtát sütőtökké változtatja. 
15 15 „A becsület mindenek felett”
„Honour Above All / Pushing The Envelope
Voci dal Passato”
2004. március 1. 115
Bloom teljesen megzavarodik, azoktól a dolgoktól, amiket látott. Daphne a nimfa, pedig álmában újra, s újra előtűnik. Faragonda felvilágosítja múltjának kisebb részletéről. Bloom talál egy olyan papírt, amelyben válaszokat talál a vizsga kérdéseire. De a Winx felett győz a becsület, így Wizgiz tanár úr jó jeggyel jutalmazza meg őket. 
16 16 „Hideg bűbáj”
„Cold Spell / The Nightmare Monster
Il Nemico nell'Ombra”
2004. március 3. 116
A Winx álmaiban felbukkan egy gonosz szörnyeteg, amit a Trix küldött. Flora képes kapcsolatba kerülni Mirtával, aki elárulja neki, hogy mi okozza a rémálmokat. Este a Winx leleplezi a szörnyeteget, s ekkor a Trix is besegít neki. Faragonda közbelépése pedig ahhoz vezet, hogy a Trixet végleg kirúgják a Felhőtoronyból. 
17 17 „Titkok a titokban”
„Secrets Within Secrets / Royal Heartbreak
Il Segreto di Brandon”
2004. március 5. 117
Egy bemutatóra kerül sor a Vörös Forrásban. Bloom mindenképpen szeretné látni Brandont, de egy idegen tündér, Diaspro, támadja meg őt, akiről kiderül, hogy Brandon jegyese, Brandon pedig nem más mint Sky herceg. Bloom végleg elkeseredik. 
18 18 „A sárkány tüzének forrása”
„The Font Of Dragon Fire / Senior Witches Go To Earth
Addio Magix”
2004. március 8. 118
Bloom nagy bántatában hazamegy, hogy visszatérjen a régi kerékvágásba, de a Trix követi őt, s szüleivel zsarolva, megkapják azt amit akarnak: a Sárkány tüzét. De mit kezd ezután Bloom a megmaradt személyével? Alfeában mindenki felbőszül, mert szeretnék, ha Bloom folytatná tanulmányait. 
19 19 „Magix bukása”
„The Fall Of Magix / The Army of Decay
Attacco ad Alfea”
2004. március 10. 119
Riven felfedezi Darcy mesterkedését. A Trix elrabolta a sárkány tüzét, ami Bloom varázserejét adta. Vajon megtámadják Alfeát és a Vörös Forrást, hogy uralkodjanak fölöttük is? Bár a többiek bátran felveszik a harcot, a mágikus dimenzió veszélybe kerül. 
20 20 „Az út Dominóba”
„Mission To Domino / Sparks of Hope
La Scomparsa di Bloom”
2004. március 12. 120
A Trix követelései veszélybe sodorják a Vörös Forrást. Kétségbeesett akciót szerveznek Dominóba, hogy Bloom a múltja után kutathasson, és visszaszerezze a sárkány tüzét. A tündérek veszélyes utazásra kelnek Domino fagyos, kihalt birodalmában. Vajon mi történik Bloommal varázserő nélkül? 
21 21 „Az álmok koronája”
„The Crown Of Dreams / The Frozen Palace
Trappola di Ghiaccio”
2004. március 15. 121
Most kiderül, hogy Dominóban miért van elrejtve egy titokzatos, tekervényes folyosó. Temérdek a kérdés: Mi történt azzal a csodálatos palotával, ami most élettelen? A Winx vajon megtalálja elveszett barátját? Tudnak-e neki segíteni, hogy visszaszerezze a sárkány tüzét? És legyőzik-e a Trix által odaküldött jégsereget? 
22 22 „Támadás a Felhőtoronyban”
„Storming Cloudtower / Mission To Cloud Tower
Il Ritorno di Riven”
2004. március 17. 122
Tovább erősödik a Magix-ra leselkedő veszély. Alfea, a védekezők főhadiszállása, mivel a Vörös Forrás teljesen megsemmisült. Eljött a cselekvés ideje. Új akció indul a Felhőtoronyba, hogy visszaszerezzék a sárkány tüzét és Bloom varázserejét. 
23 23 „Kötélhúzás”
„Power Play / The Search for the Flame
Fuga da Torrenuvola”
2004. március 19. 123
Míg Alfeában a tündérek és a varázslók várják a Trix következő támadását, Bloom csapata eljut a Felhőtorony alagútjaihoz, hogy visszaszerezzék a sárkány tüzét. Vajon tényleg abból származik Bloom varázsereje? Sajnos a Trix rájön, hogy látogatók érkeztek. 
24 24 „A boszorkányok ostroma”
„The Witches' Siege / Battle for Alfea
Il Mistero del Lago”
2004. március 22. 124
Griffin és Faragonda összefognak a közös ellenség ellen. Szükség is van az összetartásra a Trix ellen, hiszen nagyobb erővel rendelkeznek, mint valaha. De mi lesz Sky és Bloom sorsa? Vissza tudnak-e térni a Winx-hez? Alfea körül is gyülekeznek a sötét felhők. 
25 25 „A végső kihívás”
„The Ultimate Challenge / The Great Witch Invasion
Il Sonno di Magix”
2004. március 24. 125
Most megtudjuk, mi vár Magix-ra. Vajon mit fedez fel Bloom a Roccaluce-tóban? És mit akar tőle Daphne? Eközben a sötétség erői Alfea felé menetelnek, és az egész mágikus dimenzió áll szemben a Trix vad akaratával. 
26 26 „A boszorkányok bukása”
„The Witches' Downfall / The Final Battle/Fire and Ice
Battaglia Finale”
2004. március 26. 126
Elérkezett a végső harc ideje. Alfea falai mögött a félelem uralkodik a Trix ereje miatt, a sötét hadsereg kész a döntő ütközetre. A mágikus dimenzió valamennyi lakója egyesül egy rendkívüli szövetségben. Vajon a tündérek, boszorkányok és varázslók képesek lesznek legyőzni a Trix rendkívüli erejét? Mi lesz Bloom és Sky sorsa? 

Második évad[szerkesztés]

# Szám Hivatalos magyar
Eredeti angol cím / olasz cím
Magyar vetítés Eredeti vetítés Gyártási kód
27 1 „Az árnyék főnix”
„The Shadow Phoenix / Back To School
La Fenice D'Ombra”
2005. április 19. 201
A Winx visszatér Alfeába, hogy elkezdhessék második évüket az iskolában. Eközben egy eldugott helyen egy eddig ismeretlen tündér próbál megmenteni apró mágikus lényeket. 
28 2 „Megint a Trix”
„Up To Their Old Trix / Princess Of Tides
Il Ritorno delle Trix”
2005. április 21. 202
Az ismeretlen tündérről kiderül, hogy Laylanak hívják, és a Winx próbál neki segíteni, hogy eszébe jusson, mi is történt. Míg Layla a Winx mellé áll, ellensége, kiszabadítja a Trixet, így mindkét oldal egy-egy új szereplővel bővül. 
29 3 „Mentőakció”
„Rescue Mission / Into The UnderRealm
Rescue Mission”
2005. április 26. 203
Layla elvezeti Bloomot, Stellát és a specialistákat a földalatti kastélyba, az út azonban nem zökkenőmentes, mert a barlang tele van veszélyes lényekkel. Vajon sikerül megmenteniük a pixieket? 
30 4 „Amentia hercegnő”
„Princess Amentia / Queen of Perfection
La Principessa Amentia”
2005. április 28. 204
Stella és Brandon elszakadnak a többiektől, és felfedeznek egy földalatti királyságot, Downlandet. Stella legyengül, mert nem jut elég napfényhez, de Brandon még nagyobb bajban van… 
31 5 „Varázskötés”
„Magic Bonding / Rescuing The Pixies
Magico Bondin”
2005. május 3. 205
Bloom és a többiek elérik a földalatti erődöt, de mielőtt megmenthetnék a pixieket találkoznak a sokkal erősebb Trixel. Szerencsére megjelenik egy paladin, aki segít a csapatnak. 
32 6 „Brandon esküvője”
„Runaway Groom / My Boyfriend's Wedding
Il Matrimonio di Brandon”
2005. május 5. 206
Elérkezett Brandon és Downland hercegnőjének, Amentia-nak az esküvője. Stella, Bloom és a többiek próbálják megszöktetni Brandont. Vajon Stellának sikerül megmentenie szerelmét? 
33 7 „A rejtélyes kő”
„The Mysterious Stone / The Dark Tower
La Pietra Misteriosa”
2005. május 10. 207
A sikeres küldetés után a lányok és a pixiek visszatérnek Alfeába. Azonban megjelenik egy újabb veszély, egy elpusztíthatatlan kő személyében, emellett pedig egy új tanár is érkezik az iskolába. 
34 8 „Party bontó”
„Party Crasher / Party Monster
Il Guasta Feste”
2005. május 12. 208
A specialitsák meghívják a tündéreket az újjáépített iskolájuk megnyitójára, ahol Flora találkozik a jóképű Helia-val, azonban a parti nem felhőtlen. Vajon sikerül legyőzniük Lord Darkar minden eddiginél erősebb szörnyeit? 
35 9 „Avalon tanár úr titka”
„Professor Avalon's Secret / The Angel of Doom
Il Segreto del Professor Avalon”
2005. május 17. 209
Techna és Digit találnak egy jóslatot és úgy gondolják, hogy az új tanáruk egy sötét teremtmény. Bloomot azonban megbabonázza Avalon, és a segítségét kéri. 
36 10 „A kódex titka”
„Crypt of the Codex / Reaching for the Sky
La Cripta del Codice”
2005. május 19. 210
A gonosz Trix megtámadja az új Vörös Forrás iskolát. Bloom és Techna próbálnak a fiúknak segíteni, de Sky megsérül. Ez számára a vég vagy Bloomnak sikerül megmentenie? 
37 11 „Versenyfutás az idővel”
„Race Against Time / Homesick
Corsa Contro il Tempo”
2005. május 24. 211
Lord Darkar átkot szór a pixiekre, ami honvágyat okoz náluk. Bloom siet utánuk, hogy megmentse őket és nehogy elvezessék Lord Darkart pixiefalvába. 
38 12 „Winx összetartás”
„Win-x Together! / Truth or Dare
Unite per la Vittoria”
2005. május 26. 212
Musa megismerkedik Jareddel, aki egy specialista és szerelmes a tündérbe. Musa nem tudja hova tenni a dolgot, ezért Bloom egy csajos bulit szervez, hogy felvidítsa. Jaredet pedig megkörnyékezi Darcy, aki hipnotizálja a fiút, és felhasználja arra, hogy csapdát állítson a Winxnek. 
39 13 „A láthatatlan varázslat”
„Invisible Pixies / Gangs of Gardenia
La Dama del Ballo”
2005. május 31. 213
Bloom meghívja a tündéreket Gardeniába, ahova a pixiek is velük tartanak, de eltévednek a Földön. Musa és Layla nagy bajba keveredik egy szórakozóhelyen. 
40 14 „Csata az Eraklyon bolygón”
„Battle on Planet Eraklyon / The Wrong Righters
Battaglia sul Pianeta Eraklyon”
2005. június 2. 214
Skynak vissza kell utaznia szülőföldjére, Eraklyonba. Ott szembesül azzal, hogy ex-menyasszonyát, Diasprot, elrabolták. Bloom és Flora is segít neki, ugyanis egy furcsa ninja-csapattal is szembe kell szállniuk. Eközben Alfeában Musa és Stormy harcolnak egymással. 
41 15 „A műsor folytatódik”
„The Show Must Go On! / Magic in my Heart
Lo Spettacolo Continua”
2005. június 7. 215
Musa egy koncertet ad a Vörös Forrásban. Reméli hogy sikerül lenyűgöznie szigorú apját és belőle is olyan nagy sztár lehet, mint anyjából. Stormy megjelenik a koncerten és visszavágót akar. 
42 16 „Hallowinx”
„Hallowinx! / The Fourth Witch
HalloWinX”
2005. június 9. 216
A Winx Gardeniába utazik Halloween alkalmából. Bloom földi ellensége, Mitzy meghívja őket egy buliba, egy rejtélyes helyre. Vajon a boszorkányok legendája tényleg igaz? 
43 17 „Egységben a boszorkányokkal”
„Twinning with the Witches / Exchange Students
Gemellaggio con le Streghe”
2005. június 14. 217
A Winx tagjai a Felhőtoronyban fognak tanulni, hogy ha feltűnik a Trix, akkor meg tudják akadályozni a kódex egy újabb darabjának megszerzését. De mielőtt a csatára sor kerülne, helyt kell állniuk Griffin óráin, ami nem egyszerű feladat. 
44 18 „A Felhőtorony szívében”
„In the Heart of Cloud Tower / Heart of Cloud Tower
Nel Cuore di Torrenuvola”
2005. június 16. 218
Bloomnak egyedül kell harcolnia a Trixel, emiatt veszt a csatában és a Trix megszerzi a kódexet. De nem érik be ennyivel, mert a Felhőtornyot át akarják változtatni egy hatalmas szörnnyé. 
45 19 „Kém az árnyékban”
„Spy In The Shadows / Shadows in Bloom
La Spia nell'Ombra”
2005. június 21. 219
Egy új ellenséggel kell szembeszállnia a Winxnek, mivel Bloom Lord Darkar hatalma alatt gonosszá vált és megtámadta a titkos könyvtárat. Vajon a Winxnek és a pixieknek van esélyük megállítani Bloomot? 
46 20 „A varázserő visszatér”
„Pixie Village / The First Charmix
Il Villaggio delle Pixies”
2005. június 23. 220
A tündérek és a specialisták a sok harc után kipihenhetik magukat egy mágiamentes helyen. Alfeában Avalont megmérgezik. Livy ezért el akar menni pixiefalvába, hogy onnan szerezzen gyógyszert a professzornak. 
47 21 „A charmix ereje”
„Charmix Power / Trouble in Paradise
Il Potere del Charmix”
2005. június 28. 221
Icy, Darcy és Stormy csapdába akarják csalni a tündéreket és a specialistákat, ezért megbűvöli az erdőben élő állatokat. A tündérek pedig csak arra tudnak gondolni, hogy mikor szerzik meg a saját charmixukat. 
48 22 „Veszély Wildlanden”
„Danger in the Wildlands / Last Resorts
Wildland: La Grande Trappola”
2005. június 30. 222
Timmy egy tervvel áll elő, hogy megszabaduljanak az állatoktól és a Trixtől, de Techna nem bízik a fiúban. Icy csapdába ejti Timmyt és Tehnát, és csak a fiún múlik, hogy megmeneküljenek és ezzel visszanyerje szerelme bizalmát. 
49 23 „Az igazság pillanata”
„Time for Truth / Darkness and Light
Il Memento della Verità”
2005. július 5. 223
A pixiek megbetegednek és csak az élet fája segíthet rajtuk, de a fa is beteg. Flora képes lesz meggyógyítani? Lord Darkar tervére fény derül, és Avalon valós kilétére is. 
50 24 „Darkar börtöne”
„Darkar's Prisoner / Desperately Seeking Bloom
Prigioniera di Darkar”
2005. július 7. 224
A tündérek készen állnak Bloom megmentésére, akárcsak a specialisták. Brandonra hárul a feladat, hogy segítséget kérjen Downland hercegnőjétől. Bloom pedig Lord Darkar földalatti erődítményében várja a megmentőit. 
51 25 „Szemtől szembe az ellenséggel”
„Face to Face with the Enemy / Storming Shadowhaunt
Faccia a Faccia con il Nemico”
2005. július 12. 225
A tündérek, specialisták és pixiek összefogva ostromolják Lord Darkar várát, amit árnylények védenek. Darkar az erejét felhasználva ismét gonosszá változtatja Bloomot. 
52 26 „A főnix előlép”
„The Phoenix Revealed / The Ultimate Power Couple
Le Ceneri della Fenice”
2005. július 14. 226
Bloom, gonoszként, az erejét a mágikus ereklye megszerzésére fordítja. Így csak Musa, Layla, Flora, Techna és Stella száll szembe Lord Darkarral, és lezajlik az utolsó küzdelmük. 

Harmadik évad[szerkesztés]

# Szám Hivatalos magyar
Eredeti angol cím / olasz cím
Magyar vetítés Eredeti vetítés Gyártási kód
53 1 „Hercegnők bálja”
„Princess' Ball / The Princess Ball
Il Ballo Della Principessa”
2006. szeptember 30. 301
A lányok épp hazafelé készülődnek a nyári szünetre, amikor kiderül, hogy Stellánk bálja lesz, ahova természetesen elhívja a Winxet és a specialistákat is. Bloommal elindulnak ruhát venni, de egy elég ellenszenves lánycsapatba botlanak… A Trix ezalatt jégbe fagyva landol egy bolygóra, hogy sose juthassanak vissza. A bolygón szörnyek támadnak rájuk, de Valtor megmenti őket, aki hosszú idő óta jégbe volt fagyva. 
54 2 „Valtor jele”
„Valtor's Mark / Beauty Is A Beast
Il Marchio Di Valtor”
2006. október 7. 302
Minden készen áll Stella báljához, Layla kivételével az összes Winx megérkezik, és Chimera is, akivel Magixban találkoztak. Stella apja, Radius, pedig a partin jelenti be, hogy elveszi Cassandrát, Chimera anyját, aki így a királyi család tagja lesz. Valtor is feltűnik Solariában, hogy erőt gyűjtsön Solaria napjából és emellett odaadja erejét Cassandrának és Chimerának, akik Stellát békává változtatják és az egész bál kudarcba fullad. 
55 3 „A tündér és a szörnyeteg”
„Fairy and the Beast / Pretty Pretty Princess
La Principessa E La Bestia”
2006. október 28. 303
A lányok egy titkos barlangon keresztül próbálnak meg kijutni a palotából, amin keresztül Stella többször is kiszökött. A barlang azonban teljesen megváltozott, és több veszélyt is rejt magában. Végül sikerül átjutniuk és Alfeában próbálnak meg megoldást találni Stella visszaváltoztatására. Egy hegyen lévő tükröt, az igazság tükrét kell megtalálniuk, ami segíthet Stellán, de a tükör őrei megtámadják őket. 
56 4 „Az igazság tükre”
„The Mirror of Truth / Mirror of Truth
Lo Specchio Della Verità”
2006. november 4. 304
Nagy nehezen sikerül a csapatnak bejutnia a barlangba, de mielőtt megtörhetnék az átkot, meg kell fejteniük egy rejtvény. Stella megoldja a rejtvényt és így visszaváltozik önmagává. Így aztán el is kezdődik a rövid szünetük, ami után visszatérve Alfeába, találkoznak az újonc boszorkányokkal. Layla azonban nem érzi jól magát, elzárkózik a többiektől és csak később árulja el a többieknek, hogy bolygóját, Androst megtámadta Valtor, és úgy tűnik az ő bolygója is Domino sorsára jut. 
57 5 „A félelem tengere”
„The Sea of Fear / Mission To Tides
Il Mare Della Paura”
2006. november 11. 305
A lányok úgy döntenek, hogy Androsra utaznak, hogy segítsenek Laylának. Stella azonban nem tart velük, mert ő arra próbál választ találni, hogy az apja miért fordult ellene, ezért ő Solarisra készül. Az utazás előtt viszont ki kell találniuk valamit, hogy ne kelljen az iskolában maradniuk, így aztán betegnek tettetik magukat. Androson a Winx megismeri Valtor hatalmát és újra harcolnak a Trixel is. 
58 6 „Layla választása”
„Layla's Choice / The Mermaid Queen
La Scelta Di Aisha”
2006. november 18. 306
Stella Alfeában továbbra is próbálja fedezni a lányokat, de aztán kiderül, hogy Solarison az apja Chimerát nevezte ki hercegnőnek, és ezzel Stella helyére került. Emiatt Stella el akar menni a bolygójára, Piffet változtatja önmagává, aki miatt bajba kerülnek. Ezalatt Androson egy sellőnek próbálnak segíteni, akinek az anyját Valtor tartja fogságban. Sikerül megszökniük, de a nő súlyosan megsérül. Layla feláldozza magát, hogy meggyógyuljon a sellő, de így ő nem tudja visszanyerni a látását, de megszerzi a végső tündéralakját, az enchantixot. 
59 7 „A Fény Társasága”
„The Company of Light / Royal Behavior
La Compagnia Della Luce”
2006. november 25. 307
A Winx visszatér Alfeába, hogy meggyógyítsák Laylát, de az enchantixnak köszönhetően egyedül is képes a látását visszaszerezni. Faragonda egy védőpajzsot varázsol az iskola köré, amin engedély nélkül senki sem mehet át. Griselda a szökésük miatt azzal bünteti a lányokat, hogy rendbe kell rakniuk a könyvtárat. Miután nagy nehezen teljesítik a feladatot engedélyt kapnak, hogy elmehessenek Eraklyonba, ahol millenniumi ünnepségeket tartanak. Bloom életének egy újabb titkára is fény derül. Valtor Diasprot környékezi meg és ad neki egy bájitalt, amivel félreállíthatja Bloomot az útjából. 
60 8 „Hűtlen árulás”
„Disloyal Adversary / Dark Sky
Una Sleale Avversaria”
2007. február 14. 308
Eraklyonban elkezdődik az ünnepség. Sky és Bloom táncolják az első táncot, minden jól alakul egészen addig, amíg Diaspro meg nem itatja a varázsitalt Sky-al, aki így eljegyzi a bálon, és ezzel összetöri Bloom szívét. A lányoknak menekülniük kell, akárcsak Stella bulijáról. Bloom hiába próbál beszélni Skyal, az ő szemében boszorkánynak tűnik a lány. Cassandra és Chimera is menekülnek a bálról, hátrahagyva Radiust, akit így lánya, Stella ment meg az élete árán és jutalma az enchantixa lesz. 
61 9 „A szív és a kard”
„The Heart And The Sword / Operation Boyfriend Rescue
Il Cuore E La Spada”
2007. február 16. 309
Bloom teljesen le van törve Sky miatt, a Winx se tudja felvidítani. Faragonda, hogy megóvja az iskolát, egy erős pajzsot rak Alfea köré, és a szülők akarata ellenére nem rúgja ki Bloomot az iskolából, Bloom mégis otthagyja egy időre az iskolát. Gardeniában meglátogatja Stella, és meggyőzi, hogy menjenek vissza és mentsék meg Sky-t. Rájönnek, hogy Valtor irányítása alatt áll, és Stella a tündérpornak köszönhetően megmentik. Layla visszatér Androsból, ahol a szülei egy Nabu nevű fiúhoz akarják hozzáadni. 
62 10 „Alfea ostroma”
„Alfea Under Siege / Attack of the Zombie Witches
Alfea Sotto Assedio”
2007. február 19. 310
Valtor szarvasnak álcázva magát bejut a Felhőtoronyba, ahol legyőzi Griffint. A boszorkányokat pedig megszállja és Alfeára küldi őket. A mágikus pajzs nem tart ki, ezért Valtor bejut az iskolába, elviszi onnan Faragondát és harcolni kezdenek. A Trixnek sikerül bejutnia az épületbe, és elfogják Galateát, aki Musa bolygójának hercegnője. A lány elvezeti őket a mágikus tekercsekhez, de mivel nem sikerül megszerezniük, felgyújtják a könyvtárat. Galatea próbálja megmenteni a tekercset, de csapdába esik. Musa segít rajta, így megszerzi a saját enchantixát és megmenteni a könyvtárat és Galateát. 
63 11 „Csapda tündéreknek”
„A Trap for Fairies / Missing in Action
Trappola Per Fate”
2007. február 21. 311
A Winx Faragonda után nyomoz a pixiekkel. Meg is találják a csata helyszínét, ahol Flora a fáktól kap segítséget. Valtor nyomai a Felhőtornyba vezetnek, így a tündérek oda mennek, míg a pixiek nyomokat keresnek, hogy megtudják, mi történt Faragondával. A Felhőtoronyban mindenki Valtor oldalára állt a varázslatának köszönhetően, de a tündéreknek sikerül kijutniuk az iskolából, és azt is megtudják, hogy Faragondát egy tölgyfába zárták. Sajnos azonban nem tudják, hogy hogy szabadítsák ki az igazgatónőt a fából. 
64 12 „A feketefűz könnyei”
„The Black Willow's Tears / Tears From the Black Willow
Le Lacrime Del Salice Nero”
2007. február 23. 312
A lányok Flora bolygójára, Linpheára utaznak, ahol megismerkednek Flora húgával, Miele-vel, aki elkíséri őket a Fák városába. Ott megtudják, hogy Faragondán csak a fekete fűz könnye segíthet, amit egy barlangban találnak egy vízesés mögött, ahol felfelé folyik a víz. Így aztán elmennek megkeresni a fát, de a Trix megint útjukba áll. Miele beleesik a vízbe, Flora utána ugrik, és megmenti, és ezzel sikerül megszereznie az enchantixát. A lányok megszerzik a vizet, és visszaváltoztatják Faragondát. Eközben valaki a fák közül Laylat figyeli. 
65 13 „Utolsó szárnycsapások”
„One Last Fluttering of Wings / Point of No Return
Un Ultimo Battito D'ali”
2007. február 26. 313
Újabb hírek jönnek Androsról, ahol ismét nagy a gond. Mikor Valtor megszökött, nem zárta be a portált maga után, ezért most aktiválódott, és az egész bolygót készül elnyelni. A Winx ezért odautazik, hogy segítsenek. Az enchantix erejükkel felszabadítják a sellőket Valtor átka alól. Már majdnem bezárják a portált, mikor a varázslatot tartalmazó tekercset elvesztik, így csak magukra számíthatnak. Technának sikerül belépnie a portálba, és belülről bezárnia, és mivel feláldozta magát egy másik bolygóért, megszerzi az enchantixát, viszont bennreked a portálban. 
66 14 „Harag”
„Fury! / Pay Back
Furia!”
2007. február 28. 314
Mindenki ki van borulva Techna halála miatt, ezért bosszút akarnak állni Valtoron, szóval a Felhőtoronyba mennek. Ott Valtor egy átkot szórt Stormyra, aki jó lett, és megmondja a lányoknak, hogy hol lehet Valtor. Míg Stella és Layla Griffint próbálják kiszabadítani, addig Flora, Bloom és Musa Valtorral harcol. Musát és Florát az új erejével könnyen legyőzi, Bloomot azonban nem bántja, hanem elmondja neki, hogy ő végzett a szüleivel. Bloom a haragja miatt a legerősebb varázslatát küldi rá, de Valtor lefagyasztja. A lányoknak sikerül kiszabadítaniuk, míg az igazgatók lefoglalják Valtort. Bloom még több erőt akar gyűjteni, ezért Faragonda Pyrosba küldi. 
67 15 „Sárkányok szigete”
„The Island of Dragons / The Island of Dragons
L'isola Dei Draghi”
2007. március 2. 315
Míg Alfeában mindenki Bloom miatt aggódik, addig a Vörös Forrásban Timmy arról akarja meggyőzni a többi specialistát, hogy meg tudja találni Technát, azonban csak Sky segít neki. Később a lányok is átmennek, hogy segítsenek Timmynek kifejezni, hogy mit érez Techna iránt, ami sikerül is neki végül, de nem járnak sikerrel. Már feladják a reményt, Timmy Technára gondolva alszik el, és a lány ekkor tud velük kapcsolatba lépni, de nem hallja senki. Ezalatt Bloom Pyrosban legyőz pár sárkányt, majd lezuhan egy lyukba, ahol egy kedves sárkánnyal, Buddyval találkozik, aki segít neki igazi sárkánnyá válni. Majd később kiderül, hogy a sárkány valójában Bloomé, és ezzel megtalálta a saját sárkányát. Eközben Valtor elrabol egy hatalmas erőt, amit Darcynak ad, s őt nevezi ki a Trix főnökének. 
68 16 „Feltámadás”
„From The Ashes / The Power Within
Dalle Ceneri”
2007. március 5. 316
Timmy megtalálja Techna üzenetét, és a helyét is azonosítani tudja, így aztán a Winx, Timmy, Brandon és Helia útnak indulnak az Omega Dimenzióba. Miután megérkeznek, megtalálják az üzenetküldő gépet, de Technát nem, viszont ellenséges lényekkel is meg kell küzdeniük. A Winx lányok egy szakadékba zuhannak, a specialistákat pedig kövekkel dobálják. Bloom még mindig Pyroson van, ahol egy hatalmas sárkány elől menekül, aztán leesik egy árokba, de az utolsó pillanatban megmentik. Maia, a megmentő segít Bloomnak, hogy erősebb legyen. Így mikor a Trix megérkezik legyőzi őket, mert miközben Valtorra gondol megkapja az enchantixát. 
69 17 „A kígyó fészkében”
„In The Snake's Lair / The Omega Mission
Nella Tana Del Serpente”
2007. március 7. 317
Bloom visszaérkezik Alfeába, ahol nem találja a Winxet. Faragondától engedélyt kap, hogy a többiek után menjen és Sky is elkíséri, akivel kibékülnek. Sikerül eljutniuk az Omega Dimenzióba, ahol a specialisták egy börtönben ragadtak, a Winxet pedig egy kígyó tartja csapdában. Bloomnak és Skynak sikerül megtalálnia Technát, aki túlélte a mostoha körülményeket. Kiszabadítják a fiúkat, akikre később rátámadnak az ott élő emberek. A lányok odacsalják a kígyót, és így sikerül elszökniük. Visszaérve Alfeába pizsamapartit tartanak, most hogy a Winx újra együtt van. 
70 18 „Valtor doboza”
„Valtor's Box / Day at the Museum
Lo Scrigno Di Valtor”
2007. március 9. 318
A Winx Club az iskolában külön órára megy, mivel már megkapták az enchantixukat. Le kell győzniük szörnyeket, de Bloom a támadás után visszaváltozik, és majdnem lezuhan. Az ő enchantixa nagyon gyenge, hiszen ő nem önfeláldozással szerezte meg. A specialisták ezalatt a Felhő toronyba állítják vissza a rendet, Valtor pedig eltűnik. A titokzatos fiú, aki Layla után nyomoz lelepleződik, a neve Ophir. Magixban Valtor csapdába csalja a múzeum őreit és közben meg akar szerezni egy dobozt. Bloomnak lenne ereje csak megállítani, de az enchantixa nem elég erős, így hagyják, hogy Valtor elmeneküljön. 
71 19 „Az utolsó pillanat”
„At The Last Moment / Biker Chick Wedding Crashers
All'Ultimo Minuto”
2007. március 12. 319
Eljött Stella apja, Radius, és Cassandra esküvőjének napja, ezért Stella oda akar utazni, hogy megállítsa. De Radius, Valtor varázslatának köszönhetően, kitiltja lányát az esküvőről, így a lányoknak be kell lopózniuk. A specialisták segítségével megtanulnak motorozni, és így sikerül is bejutniuk. Megpróbálják megakadályozni az esküvőt, de az őrök megállítják őket. Stella egyedül kénytelen apja után menni, és a tündérporának köszönhetően megszabadítja Radiust az átoktól, aki börtönbe záratja Cassandrát és Chimerát. 
72 20 „A kis tündérek bevetése”
„The Pixie's Charge / Little Big Shots
La Carica Delle Pixie”
2007. március 14. 320
Miközben a Winx küldetésen van, addig a pixieknek kell vigyázniuk Alfeára. Ők is menni akarnak, de a tündérek szerint ők túl kicsik egy ilyen akcióhoz. De nekik is el kell menniük, mert két másik pixiet a Trix akar elfogni, hogy eljussanak a faluba. Emiatt egymás ellen fordulnak és külön-külön akarják elfogni a pixieket, hogy Valtor őket válassza. Livy elvezeti az alfeai pixiet a Trixhez, és sikerül legyőzniük őket. Mikor a Winx visszatér Alfeába, teljesen ledöbbennek, mikor mindenki a pixieket ünnepli. 
73 21 „A Vörös Torony”
„The Red Tower / The Golden Kingdom
La Torre Rossa”
2007. március 16. 321
A Winxnek van egy terve, hogy hogy állítsák meg Valtort, így elutaznak a Vörös Toronyhoz. Az út azonban nem zökkenőmentes. Először is Layla megtalálja Ophirt a fedélzeten, akit be akar zárni egy cellába, de ő is bennreked, viszont jól kijönnek egymással. Aztán mielőtt elérnének egy veszélyes helyre, Flora üzenetet küld Heliának, amin úgy látszik, mintha Musa megcsókolná Ophirt, és ezt Riven is látja, így a többiek után megy. A pixiek segítségével megtalálják a Vörs Tornyot, de ők nem mehetnek közelebb, így a csapat pixiek nélkül marad. Kentaurok támadnak rájuk, de Ophir segítségével megmenekülnek. 
74 22 „A kristály labirintus”
„The Crystal Labyrinth / The Crystal Labyrinth
Il Labirinto Di Cristallo”
2007. március 19. 322
A Winx tagjai kicsikké változnak, hogy átmehessenek a kapun, de Bloom nem tud átváltozni, íy ő a fiúkkal marad kint. A lányok közül csak Techna, Musa és Stella léphet be a Kristály Labirintusba, amiből, ha kijutnak, megkapják a kristályokat, amivel legyőzhetik Valtort. Ehhez azonban fel kell adniuk valamit: Techna az érzéseit, Stella a szépségét adja fel, míg Musa az anyját hagyja ott. Kijutnak a labirintusból, és megkapják a kristályokat. Az ajtó másik oldalán labdáznak a többiek, de aztán megjelenik a Trix és már majdnem legyőzi Bloomékat, de ekkor visszatér a többi tündér, és legyőzik a Trixet. 
75 23 „A varázslókaland”
„The Wizard's Challenge / The Wizard's Challenge
La Sfida Dei Maghi”
2007. március 21. 323
Valtor ráveszi az igazgatókat, Faragondát, Griffint és Saladint, hogy harcoljanak ellene. Viszont egy illúzióvarázslattal egymás ellen fordítja a tanárokat, ő pedig eltűnik. A csatát mindenki látja, a lányok is, de Bloom érzi, hogy Valtor az iskola felé tart, és igaza is van, mert a varázsló könnyen át jut a legyengült falon. Az iskolában harcolnak a lányok vele, aztán Bloom a kristályokat akarja használni ellene. Valtor azonban megállítja, azt mondja neki, hogy Bloom szülei benne élnek, és ha őt megöli, őket is, ezért Bloom menekülni hagyja. Ophir elmondja Laylának, hogy ő valójában Nabu. 
76 24 „A boszorkányok színrelépnek”
„Witches' Revelation / The Witches' Crypt
La Rivelazione Delle Streghe”
2007. március 23. 324
Bloomot rémálmok gyötrik a szülei miatt és amiatt, hogy Valtor vajon igazat mondott-e neki róluk. Ezért megkéri Faragondát, hogy segítsen neki, ehhez azonban meg kell idézniük a három ősboszorkányt. Kapcsolatot létesíteni velük viszont csak a Felhőtoronyban tudnak, így odautaznak. Megtörik Valtor illúzióvarázslatát, amivel elrejtette az iskolát, és így könnyen bejutnak. A lányok a megerősödött Trix ellen harcolnak, akik disechantix varázslatot kaptak Valtortól, Bloom pedig megtudja az igazat, hogy a szülei még mindig élnek, nincsenek Valtorba zárva, de azt nem árulják el a boszorkányok, hogy hol találhatja meg őket. 
77 25 „A varázsló dühe”
„Wizard's Anger / The Spell of the Elements
L'Ira Dello Stregone”
2007. március 26. 325
A Trix nem bízik meg Valtorban, a kudarca miatt, ezért a boszorkánymester bizonyítani akar; felhasználja a négy őselemet, Alfea elpusztításához, s tüzet idéz, ami égetni kezdi Magix-ot. A Winx megtámadja Valtort, s megpróbálják elvenni tőle az elemeket, hogy ne tudja elpusztítani a mágikus dimenziót. A Trix faképnél hagyja a boszorkánymestert, akit a Winx győzedelmesen legyőzött. A négy őselemet a Winx visszaadja a bolygóknak, így Valtor varázslatai, eltűnnek Magix-ról, Solária-ról, s Androsról is. A Trix megbánta, hogy ott hagyta Valtort, mert az Andros bolygón elkapják őket, s vissza viszik őket a Kiskőkolostorba. Alfeában nagy az örvendezés, de Bloom úgy érzi nem sikerült elpusztítaniuk Valtort. 
78 26 „Az új kezdet”
„A New Beginning / Fire and Flame
Un Nuovo Inizio”
2007. március 26. 326
Layla és Flora visszaállítják a rendet az erdőben, újra kinőnek a fák, visszatérnek az állatok. Bloom azonban még mindig úgy érzi, hogy Valtor él. Nem is téved, mert Valtor megtámadja és fogságba ejti a specialistákat. Heliaval üzen a lányoknak, akik Nabuval együtt indulnak Valtor után, aki Androson bújt el. A lányok megmentik szerelmüket, akik valójában Valtor teremtményei, de Bloomnak sikerül megállítania őket. Valtor erősebb lett, mint legutóbb, ezért Bloomnak belülről kell megölnie Valtort a sárkány tüzének segítségével. Sikerül is neki, és így végre örökre megszabadultak tőle. Bloomra egy új küldetés vár, hogy megtalálja a szüleit. 

Negyedik évad[szerkesztés]

# Szám Hivatalos magyar cím
Eredeti angol cím / olasz cím
Magyar vetítés Eredeti vetítés Gyártási kód
79 1 „A fekete kör varázslói”
„Fairly Hounters / Wizards of the Black Circle
I cacciatori di fate”
2012. szeptember 3. 2009. április 15. 401
Miután a Winx legyőzte Valtort az Alfeában népszerűek lettek. Mikor bemennek a szobájukba 5 új lánnyal találkoznak kik kezdő tündérek. Kis összetűzésbe keverednek. Éjjel egy új ellenség jelenik meg az iskolába a Fekete Kör Varázslói. 
80 2 „Félelem Pixie falván”
„The Tree of Life / Fear in Pixie Village
L'albero della vita”
2012. szeptember 4. 2009. április 17. 402
A lányok megtudják hogy a varázslók ellopták a mágiát a Földről és ezért meg kell keresni az utolsó földi tündért. Elmennek Pixi falvába de mielőtt elmehettek volna meg kell küzdeniük egy szörnyeteggel és a pixik nyomtalanul eltűnnek, majd a lányok beleugranak az Élet fájába ami a Földre varázsolja őket. 
81 3 „Küldetés a Földre”
„Last fairly on Earth/Winx on Earth
L´ultima fata della terra”
2012. szeptember 5. 2009. április 20. 403
Miután a Winx megérkezett Gardeniába Bloom nevelőszülei segítenek neki egy boltot nyitni aminek a Love&Pets nevet adja meg, miután a plüss állatokat tündéri repülő állatkákká változtatta át. 
82 4 „Varázslatos kedvencek”
„Love & Pet / Magic Pets
Love & Pet”
2012. szeptember 6. 2009. április 22. 404
Lassacskán elterjed a híre a repülő kisállatokról így a Winx boltja híres lesz és így a mágia létezését is terjesztik vele. 
83 5 „Ogron varázslata”
„Mitzi's Present / Ogron's Spell
Il regalo di Mitzi”
2012. szeptember 7. 2009. április 24. 405
 
84 6 „Megvan a tündér”
„A Fairy in Danger / A Fairy Found
Una fata in pericolo”
2012. szeptember 10. 2009. április 27. 406
 
85 7 „Hiszek nektek”
„Winx Believix / I Believe in You
Winx Believix”
2012. szeptember 11. 2009. április 29. 407
 
86 8 „A vidék rejtekén”
„The White Circle / Hidden in the Country
Il cerchio bianco”
2012. szeptember 12. 2009. május 1. 408
 
87 9 „Nebula fehér gyűrűje”
„Nebula / Nebula's White Circle
Nebula”
2012. szeptember 13. 2009. május 4. 409
 
88 10 „A meghallgatás”
„Musa's Song
The Audition / La canzone di Musa”
2012. szeptember 14. 2009. május 6. 410
 
89 11 „Winx Club mindörökké!”
„Winx Club Forever / Superheroes
Winx Club per sempre”
2012. szeptember 17. 2009. május 8. 411
 
90 12 „Kisállatok bevetésben”
„Dad! I'm a Fairy / The Pets' Pursuit
Papà! Sono una fata!”
2012. szeptember 18. 2009. május 11. 412
 
91 13 „Roxy ereje”
„The Wizards' Attack / Roxy's Energy
L'attacco degli stregoni”
2012. szeptember 19. 2009. május 13. 413
 
92 14 „Visszatér a varázslat”
„7: The Perfect Number / Bringing Magic Back
7: Il numero perfetto”
2012. szeptember 20. 2009. október 14. 414
 
93 15 „Új boszorkány a városban”
„Magic Lessons / The New Witch in Town
Lezioni di magia”
2012. szeptember 21. 2009. október 16. 415
 
94 16 „Virtuális rejtekhely”
„A Virtual World / A Virtual Hideout
Un mondo virtuale”
2012. szeptember 24. 2009. október 19. 416
 
95 17 „Az elvarázsolt sziget”
„The Enchanted Island / Island Tricks
L'isola incantata”
2012. szeptember 25. 2009. október 21. 417
 
96 18 „A természet haragja”
„The Nature Rage / Diana's Attack
La furia della natura”
2012. szeptember 26. 2009. október 26. 418
 
97 19 „Amazónia erdejének mélyén”
„In Diana's Kingdom / In the Amazon Forest
Nel regno di Diana”
2012. szeptember 27. 2009. október 28. 419
 
98 20 „Diana megváltása”
„The Gifts of Destiny / Diana’s Redemption
I doni del destino”
2012. szeptember 28. 2009. október 30. 420
 
99 21 „Sibylla barlangja”
„Sibylla's Cave / The Fairy of Justice
La caverna di Sibylla”
2012. október 1. 2009. november 2. 421
 
100 22 „A jégtorony”
„The Frozen Tower / Aurora's Tower
La Torre Gelata”
2012. október 2. 2009. november 6. 422
 
101 23 „Bloom győzelme”
„Bloom's Trial / Bloom's Challenge
La prova di Bloom”
2012. október 3. 2009. november 6. 423
 
102 24 „Az igazság napja”
„The Day of Justice / The Wizard's Trap
Il giorno della giustizia”
2012. október 4. 2009. november 9. 424
 
103 25 „Morgana titkai”
„Morgana's Secret / Home at Last
Il segreto di Morgana”
2012. október 5. 2009. november 11. 425
 
104 26 „Párbaj az Omega Dimenzióban”
„Ice and Fire / Duel in the Omega Dimension
Ghiaccio e fuoco”
2012. október 8. 2009. november 13. 426
 

Ötödik évad[szerkesztés]

# Szám Hivatalos magyar cím
Eredeti angol cím / olasz cím
Magyar vetítés Eredeti vetítés Gyártási kód
105 1 „Az olajkitörés”
„The Spill / Minaccia dall'oceano”
2012. október 28. 2012. szeptember 2. 502
 
106 2 „Tritannus ébredése”
„The Rise of Tritannus / L'ascesa di Tritannus”
2012. november 4. 2012. szeptember 9. 503
 
107 3 „Visszatérés Alfeába”
„Return to Alfea / Ritorno ad Alfea”
2012. november 11. 2012. szeptember 16. 504
 
108 4 „A szirének könyve”
„The Sirenix Book / Il Libro Sirenix”
2012. november 18. 2012. szeptember 23. 505
 
109 5 „A Lilo”
„The Lilo / Il magico Lilo”
2012. október 21. 2012. augusztus 26. 501
 
110 6 „A harmónia ereje”
„The Power of Harmonix / Potere Harmonix”
2012. november 25. 2012. október 7. 506
 
111 7 „Csillogó kagylók”
„The Shimmering Shells / Le Conchiglie Luccicanti”
2012. december 2. 2012. október 14. 507
 
112 8 „A rubin zátony titka”
„Secret of the Ruby Reef / La melodia del rubino”
2012. december 9. 2012. október 25. 508
 
113 9 „Az empátia égköve”
„The Gem of Empathy / La Gemma dell'Empatia”
2012. december 16. 2012. október 26. 509
 
114 10 „Karácsonyi különkiadás”
„A Magix Christmas / Natale ad Alfea”
2012. december 23. 2012. október 29. 510
 
115 11 „A Trix trükkje”
„Trix Tricks / Le Trix in agguato”
2012. december 30. 2012. október 30. 511
 
116 12 „A bátorság próba”
„Test of Courage / Prova di coraggio”
2013. január 6. 2012. november 1. 512
 
117 13 „A szirének ereje”
„Sirenix / Le fate Sirenix”
2013. szeptember 18. 2012. november 2. 513
 
118 14 „Az uralkodó trónja”
„The Emperor's Throne / Il Trono dell'Imperatore”
2013. szeptember 19. 2013. február 17. 514
 
119 15 „A fény pillére”
„The Pillar of Light / Il Pilastro della Luce”
2013. szeptember 20. 2013. február 24. 515
 
120 16 „A napfogyatkozás”
„The Eclipse / L'eclisse”
2013. szeptember 23. 2013. március 3. 516
 
121 17 „A gondolat ereje”
„Faraway Reflections / L'occhio che ispira le fate”
2013. szeptember 24. 2013. március 10. 517
 
122 18 „A pusztító”
„The Devourer / Il divoratore”
2013. szeptember 25. 2013. március 17. 518
 
123 19 „Az éneklő bálnák”
„The Singing Whales / Le Balene del Canto”
2013. szeptember 26. 2013. március 24. 519
 
124 20 „Szerelmi gondok”
„The Problems of Love / Problemi sentimentali”
2013. szeptember 27. 2013. március 31. 520
 
125 21 „Egy tökéletes randevú”
„A Perfect Date / Un appuntamento perfetto”
2013. szeptember 30. 2013. április 7. 521
 
126 22 „Hallgass a szívedre”
„Listen to Your Heart / Ascolta il tuo cuore”
2013. október 1. 2013. április 18. 522
 
127 23 „A cápa szeme”
„The Shark's Eye / Sulle tracce di Politea”
2013. október 2. 2013. április 19. 523
 
128 24 „A Paradicsom-öböl megmentése”
„Saving Paradise Bay / Il Respiro dell'Oceano”
2013. október 3. 2013. április 22. 524
 
129 25 „Csata a végtelen óceánért”
„Battle for the Infinite Ocean / Scontro epico”
2013. október 4. 2013. április 23. 525
 
130 26 „Tritannus bukása”
„The End of Tritannus / La fine dell'incubo”
2013. október 6. 2013. április 24. 526
 

Hatodik évad[szerkesztés]

Sor. Év. Cím Premier
131. 1. A szirének ihlete
(The Inspiration of Sirenix / L'ispirazione del Sirenix)
Olaszország 2014. január 6. (Rai 2)
magyar 2014. augusztus 10.[1]
132. 2. A legendárium
(The Legendarium / Legendarium)
Olaszország 2014. január 13. (Rai 2)
magyar 2014. augusztus 17.[1]
133. 3. A repülő iskola
(The Flying School / Il collegio volante)
Olaszország 2014. január 20. (Rai 2)
magyar 2014. augusztus 24.[1]
134. 4. Bloom ereje
(Bloomix Power / Il potere Bloomix)
Olaszország 2014. január 31. (Rai 2)
magyar 2014. augusztus 31.[1]
135. 5. Az aranyterem
(The Golden Auditorium / Golden Auditorium)
Olaszország 2014. február 7. (Rai 2)
magyar 2014. szeptember 7.[2]
136. 6. Lángok örvénye
(Vortex of Flames / I Mangiafuoco)
Olaszország 2014. február 14. (Rai 2)
magyar 2014. szeptember 14.[2]
137. 7. Az elveszett könyvtár
(The Lost Library / La biblioteca perduta)
Olaszország 2014. február 17. (Rai 2)
magyar 2014. szeptember 21.[2]
138. 8. A szfinx támadása
(Attack of the Sphinx / L'attacco Della Sfinge)
Olaszország 2014. február 10. (Rai 2)
magyar 2014. szeptember 28.[2]
139. 9. A zöld sárkány szentélye
(Shrine of the Green Dragon / Il Tempio del Drago Verde)
Olaszország 2014. március 3. (Rai 2)
magyar 2014. október 5.[2]
140. 10. A titkos üvegház
(The Secret Greenhouse / La serra di Alfea)
Olaszország 2014. március 10. (Rai 2)
magyar 2014. október 12.[3]
141. 11. Összetört álmok
(Broken Dreams / Sogni infranti)
Olaszország 2014. március 17. (Rai 2)
magyar 2014. október 19.[3]
142. 12. Fények az árnyékban
(Shimmer in the Shadows / I figli della notte)
Olaszország 2014. március 24. (Rai 2)
magyar 2014. október 26.[3]
143. 13. A tündérek istennője
(The Fairy Godmother / La Fata Madrina)
Olaszország 2014. március 31. (Rai 2)
magyar 2014. november 2.[4]
144. 14. Mythix Olaszország 2014. április 7. (Rai 2)
magyar 2014. november 9.[4]
145. 15. Calavera rejtélye
(Mystery of Calavera / Il mistero di Calavera)
Olaszország 2014. július 31. (Rai Gulp)
magyar 2014. november 16.[4]
146. 16. Zombitámadás
(Zombie Invasion / L'invasione degli Zombie)
Olaszország 2014. augusztus 1. (Rai Gulp)
magyar 2014. november 23.[4]
147. 17. A félelem városának átka
(The Curse of Fearwood / La maledizione di Fearwood)
Olaszország 2014. augusztus 1. (Rai Gulp)
magyar 2014. november 30.[4]
148. 18. A mágikus totem
(The Magic Totem / Il totem magico)
Olaszország 2014. augusztus 1. (Rai Gulp)
magyar 2014. december 7.[5]
149. 19. A nap királynője
(Queen for a Day / Regina Per un Giorno)
Olaszország 2014. augusztus 2. (Rai Gulp)
magyar 2014. december 14.[5]
150. 20. Stella hatalmas partija
(Stella's Big Party / Il Banchetto di Solaria)
Olaszország 2014. augusztus 2. (Rai Gulp)
magyar 2014. december 21.[5]
151. 21. Legyőzni a szörnyeteget
(A Monster Crush / Un Amore Mostruoso)
Olaszország 2014. augusztus 2. (Rai Gulp)
magyar 2014. december 28.[5]
152. 22. A zenei klub
(The Music Cafe / Music Café)
Olaszország 2014. augusztus 3. (Rai Gulp)
magyar 2015. január 4.[6]
153. 23. A himnusz
(The Anthem / L'inno di Alfea)
Olaszország 2014. augusztus 3. (Rai Gulp)
magyar 2015. január 11.[6]
154. 24. A legendás párbaj
(Legendary Duel / Scontro fra campioni)
Olaszország 2014. augusztus 3. (Rai Gulp)
magyar 2015. január 18.[6]
155. 25. Acheron Olaszország 2014. augusztus 3. (Rai Gulp)
magyar 2015. január 25.[6]
156. 26. Mindörökké Winx
(Winx Forever / Winx per Sempre)
Olaszország 2014. augusztus 4. (Rai Gulp)
magyar 2015. február 1.[6]

Hetedik évad[szerkesztés]

Sor. Év. Cím Premier
157. 1. Az Alfea Természetvédelmi Park
(The Alfea Natural Park / Il parco naturale di Alfea)
Olaszország 2015. szeptember 21. (Rai Gulp)
magyar 2015. október 12.[7]
158. 2. A tündérlányok felnőnek
(Young Fairies Grow Up / Giovani fate crescono)
Olaszország 2015. szeptember 21. (Rai Gulp)
magyar 2015. október 13.[7]
159. 3. A pillangók ereje
(Butterflix)
Olaszország 2015. szeptember 22. (Rai Gulp)
magyar 2015. október 14.[7]
160. 4. Az univerzum első színe
(The First Color of the Universe / Il primo colore dell'universo)
Olaszország 2015. szeptember 22. (Rai Gulp)
magyar 2015. október 15.[7]
161. 5. Egy barát a múltból
(A Friend from the Past / Un amico dal passato)
Olaszország 2015. szeptember 23. (Rai Gulp)
magyar 2015. október 16.[7]
162. 6. Kaland Lynpheán
(Adventure on Lynphea / Avventura su Lynphea)
Olaszország 2015. szeptember 23. (Rai Gulp)
magyar 2015. október 19.[7]
163. 7. Óvakodj a farkastól!
(Beware of the Wolf / Attenti al Magilupo)
Olaszország 2015. szeptember 24. (Rai Gulp)
magyar 2015. október 20.[7]
164. 8. Vissza a középkorba
(Back in the Middle Ages / Ritorno al medioevo)
Olaszország 2015. szeptember 24. (Rai Gulp)
magyar 2015. október 21.[7]
165. 9. A tündérmacska
(The Fairy Cat / Il gatto magico)
Olaszország 2015. szeptember 25. (Rai Gulp)
magyar 2015. október 22.[7]
166. 10. Csapdában a lányok
(Winx Trapped! / Winx in trappola!)
Olaszország 2015. szeptember 25. (Rai Gulp)
magyar 2015. október 23.[7]
167. 11. Küldetés a dzsungelben
(Mission in the Jungle / Missione nella giungla)
Olaszország 2015. szeptember 26. (Rai Gulp)
magyar 2015. október 26.[7]
168. 12. Tecna tündérállata
(A Fairy Animal for Tecna / Un animale fatato per Tecna)
Olaszország 2015. szeptember 26. (Rai Gulp)
magyar 2015. október 27.[7]
169. 13. Az egyszarvú titka
(The Unicorn's Secret / Il segreto dell'unicorno)
Olaszország 2015. szeptember 27. (Rai Gulp)
magyar 2015. október 28.[7]
170. 14. Kristály átalakulás
(Tynix Transformation / Potere Tynix)
Olaszország 2015. szeptember 27. (Rai Gulp)
magyar 2016. április 11.[8]
171. 15. Varázskövek
(The Magic Stones / Le pietre magiche)
Olaszország 2015. szeptember 28. (Rai Gulp)
magyar 2016. április 12.[8]
172. 16. Visszatérés a Paradicsom Öbölbe
(Back to Paradise Bay / Ritorno a Baia Paradiso)
Olaszország 2015. szeptember 28. (Rai Gulp)
magyar 2016. április 13.[8]
173. 17. Cseppben a tenger
(Lost in a Droplet / Viaggio in una goccia)
Olaszország 2015. szeptember 29 (Rai Gulp)
magyar 2016. április 14.[8]
174. 18. Banánok napja
(Banana Day / Il rapimento di Stella)
Olaszország 2015. szeptember 29. (Rai Gulp)
magyar 2016. április 15.[8]
175. 19. Magix szivárványa
(The Magix Rainbow / L'arcobaleno di Magic)
Olaszország 2015. szeptember 30. (Rai Gulp)
magyar 2016. április 18.[8]
176. 20. Bébi Winx
(Baby Winx)
Olaszország 2015. szeptember 30. (Rai Gulp)
magyar 2016. április 19.[8]
177. 21. A világ a feje tetejére áll
(It's a Crazy, Crazy World! / Pazzo, pazza mondo)
Olaszország 2015. október 1. (Rai Gulp)
magyar 2016. április 20.[8]
178. 22. A Gyémántkirályság
(The Kingdom of Diamonds / Il Regno dei diamanti)
Olaszország 2015. október 1. (Rai Gulp)
magyar 2016. április 21.[8]
179. 23. Alfea titka
(The Secret of Alfea / Il cuore di Alfea)
Olaszország 2015. október 2. (Rai Gulp)
magyar 2016. április 22.[8]
180. 24. Az arany pillangó
(The Golden Butterfly / La farfalla dorata)
Olaszország 2015. október 2. (Rai Gulp)
magyar 2016. április 25.[8]
181. 25. A mágia új harmóniája
(New Magic Harmony / Un patto inatteso)
Olaszország 2015. október 3. (Rai Gulp)
magyar 2016. április 26.[8]
182. 26. A tündérállatok ereje
(The Power of the Fairy Animals / Il potere degli animali fatati)
Olaszország 2015. október 3. (Rai Gulp)
magyar 2016. április 27.[8]

Jegyzetek[szerkesztés]

  1. ^ a b c d A Nickelodeon augusztusi premierjei. Gyerek-Világ, 2014. július 6. (Hozzáférés: 2015. október 24.)
  2. ^ a b c d e A Nickelodeon szeptemberi premierjei. Gyerek-Világ, 2014. augusztus 3. (Hozzáférés: 2015. október 24.)
  3. ^ a b c A Nickelodeon októberi újdonságai. Gyerek-Világ, 2014. szeptember 11. (Hozzáférés: 2015. október 24.)
  4. ^ a b c d e A Nickelodeon novemberi újdonságai. Gyerek-Világ, 2014. szeptember 29. (Hozzáférés: 2015. október 24.)
  5. ^ a b c d A Nickelodeon decemberi premierjei. Gyerek-Világ, 2014. november 1. (Hozzáférés: 2015. október 24.)
  6. ^ a b c d e A Nickelodeon januári premierjei. Gyerek-Világ, 2014. december 7. (Hozzáférés: 2015. október 24.)
  7. ^ a b c d e f g h i j k l m A Nickelodeon októberi újdonságai. Gyerek-Világ, 2015. szeptember 6. (Hozzáférés: 2015. október 24.)
  8. ^ a b c d e f g h i j k l m A Nickelodeon áprilisi újdonságai. Gyerek-Világ, 2016. március 13. (Hozzáférés: 2016. március 14.)