A Keresztanyu epizódjainak listája

A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából
Ugrás a navigációhoz Ugrás a kereséshez

Ez a cikk a Keresztanyu epizódjainak listáját tartalmazza.

A sorozat 2021. január 3-án indult az RTL Klub-on. A csatorna tavasszal be is rendelte a második évadot.

Évadáttekintés[szerkesztés]

ÉvadRészek számaEredeti sugárzásEredeti adó
ÉvadbemutatóÉvadzáró
1.832021. január 3.2021. április 30.RTL Klub logo.svg
2.?2021. őszn. a.

Első évad (2021)[szerkesztés]

Sor. Cím Premier Nézettség
1 Az alagút

Bemutatkozik Makkosszállás, és elindul a végeláthatatlan macska-egér játék a térséget uraló csempészcsalád, és az ők leleplezésére felesküdött rendőrök között, melybe egy újonnan érkező pesti rendőr is azonnal nyakig belekeveredik. A családnak azonban nemcsak a rendőrök ellen kell harcolniuk: Keresztanyu a 69. születésnapján új kihívás elé is állítja a „,család” tagjait. Innentől pedig nem lehet többé tudni: ki az ellenség és ki a barát.

2021. január 3. 1 038 000
2 Randevú a templomban

A születésnapon történtek nem maradnak visszhangtalanul Makkosszálláson. Bárányék látogatást tesznek egy befolyásos embernél, míg Olegéknél kellemetlen látogatók jelennek meg. Eközben Róza mamát kihallgatják, és a szabadulásáért az egész családnak össze kell fognia. Vajon beválik Petra csele? A ragadozó kap Tivadartól

2021. január 4.
3 Autószerviz

Róza mama fontos feladattal bízza meg a fiatalokat: Petra régi barátja, Janit segítségét kéri vakmerő tervének végrehajtásában. Márk próbál beilleszkedni az új munkahelyére, de nincs egyszerű dolga az elmúlt napok szerencsétlen eseményei miatt. Lajos pedig kész leleplezni az árulót a családban. Vajon sikerül neki?

2021. január 5.
4 A határon

Márk furcsa segítséget kap az elromlott autójához, de új barátra tesz szert. Jóska úgy dönt, ideje a fia körmére nézni. Lajosék ebédre hivatalosak Róza mamához, ami Lajos szerint semmi jót sem jelenthet. A határon pedig új határőr veszi alapos mustra alá a csempészeket Viktorija Sukorov személyében!

2021. január 6.
5 Vasalás

Miközben Márk egy nyomozás kapcsán vasalóinasnak szegődik, Lajos is igyekszik helyrehozni a maga baklövését. Babos és Damil, a két csempész, Ukrajnában vállal megbízást, Tatarenkóéknál pedig óriási tortasütés zajlik. Vajon ezúttal kinek szól a meglepetés?

2021. január 7.
6 Csempészrekesz

Márk visszakapja az autóját Viktorék szervízéből, de nem várt meglepetés várja benne. Zozó be akar vágódni Lauránál, de balul sül el a dolog, a budapesti rendőrkapitánynak nem várt fogadtatásban lesz része a Makkosszállási őrsön, Mariann pedig sokkoló hírt kap Krisztinától.

2021. január 8.
7 A 16 torta

Róza mama kínos helyzetbe kerül Petráék akciója miatt. Petra megpróbálja jóvá tenni a baklövését, de új tervéhez egy új szakmát kell kitanulniuk. A templomban Ginának ismét látogatója akad, Márknak pedig felelnie kell a lefoglalt torták miatt, de a büntetése során mégis sikerül lelepleznie valakit…

2021. január 11.
8 A buli

A rendőrőrsön Sótonyi ezredes veszi át az irányítást, és terepmunkára küldi a rendőröket. Lehet hogy Imi és Zénó, a két járőr ezúttal valódi nyomra bukkannak? Petra, Jani és a makkosszállási fiatalok eközben bulit tartanak a tűzoltóházban, amin egy nem szívesen látott vendég is felbukkanhat; Lajos pedig békülni próbál egy régi baráttal.

2021. január 12.
9 Az eltűnt cica

A családok a fiúk tisztázásán fáradoznak, miközben az őrsön Sótonyi ezredes gondoskodik a bizonyítékok és Márk sorsáról. Zsiga jó tanácsokkal látja el Pitykét a határon, Róza mama egy rejtélyes ismerőshöz fordul segítségért, Igor pedig bebizonyítja, hogy számíthat rá a család.

2021. január 13.
10 Menjünk fagyizni!

Márk kiakad egy újabb szakmai sikertelenségen, de gyanakodni kezd Petrára. Igor megdöbbentő felfedezést tesz kíváncsi kishúgának köszönhetően. Ildi és Bonifác atya zarándokutat szerveznek, Lajos nagy bejelentésre készül, Viktorra és Zozóra pedig vár egy-egy fejmosás.

2021. január 14.
11 A titokzatos sofőr

Olegék biztos helyet keresnek a szállítmánynak, de váratlan látogatóik akadnak. Pityke élesben is kipróbálja, amit Zsigától tanult, Tivadarék pedig a határőrséggel együtt megkezdik a nyomozást a titokzatos sofőr után, miközben mást is felfedeznek.

2021. január 15.
12 Állásajánlat

Furcsa páciens bukkan fel Jóska rendelőjében. A rendőrségen Márk egy óriási felfedezéséről tart beszámolót a kollégáinak. Róza mama új megbízást ad a csempészeknek, Petra pedig a szerelőműhelyben kezd nagy munkába, de lehet, hogy a jövő valami egész más utat tartogat a számára…

2021. január 18.
13 Elfogatóparancs

Petra elkezdi felfuttatni a szerelőműhelyt, miközben újabb vakmerő tervébe rángatja bele Janit azért, hogy Viktornak segítsen. Oleg új feladattal bízza meg Igort, a rendőrök a fiatal csempészek elfogatásán dolgoznak, Laura pedig meglepi Zozót, hogy segítsen neki.

2021. január 19.
14 A kutya meg a macska

A rendőrség forró nyomon van, ezért Viktor és Zozó is bujdosni kényszerül. Róza mama magához rendeli a hálózat két fontos tagját, hogy tisztázzanak egy nézeteltérést. Igort az új csempészüzlet kapcsán furcsa találkozóra hívják, Ildit pedig nagy csalódás éri.

2021. január 20.
15 A besurranó

Míg Jóska és Lajos a Róza mamától kapott feladat megoldásán agyal, Timike egész máshol kezd magánakcióba. Pityke végre bebizonyíthatja Vikinek, hogy ki a férfi a határon, Tivadar és Márk pedig egy csempészakciót próbálnak leleplezni.

2021. január 21.
16 Rajtaütés

Timike új elmélettel áll elő a csokikkal kapcsolatban, és nagy bizniszt sejt bennük. A rendőrök meglepő vendéggel találkoznak az őrsön, aki ismét kellemetlen helyzetbe hozza Márkot, Klárika és Elza néni kilesnek egy titkos találkozást, Zsiga és Pityke pedig megmutatják, hogy ők értenek a szakmájukhoz…

2021. január 22.
17 Randevú a Tűzoltóházban

Igor újabb találkozóra megy csokoládéügyben, Márk titkos randevúja nem éppen úgy alakul, mint várta. Miközben Mariann Jóska után kutatja át az egész községet, Timike és Krisztina is a rendőrségre siet. Róza mama pedig a fiatalokra bíz egy fontos feladatot.

2021. január 25.
18 Kihallgatás

Róza mama legnagyobb meglepetésére sosem látott módon indul be az új üzlet, ezért felkeresi a polgármestert, hogy kicsit elbeszélgessen vele, majd új taggal bővíti a hálózatot. Laura megpróbál Ildinek segíteni, hogy jobban érezze magát, Sótonyi és Tivadar pedig egy rendhagyó kihallgatást tartanak közösen.

2021. január 26.
19 Titkos iratok

A makkosszállási piacon egy tiltott csempészáru nagy népszerűségre tesz szert. Tivadar haladékot kap a főnökétől egy elbaltázott ügy megoldására. Bonifác atya Ukrajnába látogat, Igor teázni hívja az üzletfelét, Karlo pedig a fogadóban talál magának üzletfelet.

2021. január 27.
20 Kiárusítás

Petra utánajár Karlo és Szkander önálló üzletelésének, de a féltékenységtől űzött Tivadar is épp arra téved…Imi nem mindennapi ügyvédet talál a foglyoknak, Jóska zavarbaejtő állásinterjút tart, Laurának pedig támad egy ötlete, hogyan érhetné el Ildi a célját.

2021. január 28.
21 Követési távolság

Tivadar váratlan szabadnapot rendel el az őrsön, majd egyedül kezd nyomozásba. Karlo nagy pácba kerül, Timike fülébe aggasztó pletyka jut. Eközben Tatarenkóékhoz hívatlan vendég érkezik, Róza mama pedig rendkívüli megbeszélésre hívja a hálózat tagjait.

2021. január 29.
22 Hallgatózók

Jani és Karlo megdöbbentő dologra bukkannak az autószerelőműhelyben. Róza mama titkos találkozóra indul, Petrán pedig úrrá lesz a kíváncsiság. Miközben Jóskáék az új elosztóházban munkálkodnak, Timikének meggyűlik a baja az új kiropraktőri asszisztenssel.

2021. február 1.
23 Randi vagy nem randi?

Tivadar újabb titkos megfigyelőakcióra készül, de magára vonja a makkosszállásiak figyelmét. Petra a fogadóba hívja Janit, de vajon mi a találka apropója? A rendelőben megkezdi munkáját az új asszisztens, Zsiga pedig új stratégiát talál ki Pitykének Viki meghódítására.

2021. február 2.
24 A muszáj-futár

Igornak támad egy ötlete, ezért magával rángatja az öccsét Makkosszállásra, ahol sorsfordító találkozásban lesz része. Márknak titkos megbízása érkezik, amit a kollégái nem néznek túl jó szemmel. Róza mama gyónni indul, de nem biztos, hogy végül ő vallja meg a bűneit…

2021. február 3.
25 Gyűlés

Márk szökésre kényszerül; Laura Ildinek segít a zarándoklat szervezésében… vagy inkább valami másban? Mariannhoz békülni vágyó barát érkezik egy sokkoló információval. Eközben Janinak és Petrának támad egy ötlete, hogyan leplezzék le a titokzatos lehallgatókat.

2021. február 4.
26 Manikűr

Igor manikűrkezelése nem épp úgy alakul, mint várta. Tivadar békejobbot nyújt az egyik kollégájának. Jóska bánatában a tűzoltóházba megy, de még ott sem lehet nyugta. Elza nénit a polgármesteri hivatalba invitálják találkozóra, Oleg pedig Lajoséknál tesz látogatást. Az is kiderül, hogy beválik-e Jani és Petra leleplező akciója.

2021. február 5.
27 Összeáll a puzzle

Tivadar szabadságot vesz ki a felesége örömére, de vajon kibírja egy napig nyomozás nélkül? Róza mama fontos találkozóra hívja a csempészvezéreket, ahol felbukkan egy meglepő vendég is. Pityke és Zsiga gyanús csomagot találnak a határon, Zozóékat pedig a lányok rúdtáncórája tartja izgalomban.

2021. február 8.
28 Kezeket fel!

Tatarenkóék a régen várt szállítmányt helyeznék biztonságba, valaki azonban még csúnya meglepetést okozhat nekik. Eközben Róza mama váratlan eltűnése riadalmat kelt a családban, Márk az ukrán csokoládé után nyomoz keresztül-kasul Makkosszálláson, Laura pedig visszautasíthatatlan ajánlatot tesz Zozónak.

2021. február 9.
29 A felvétel

Miközben Márk Ukrajnában nyomoz, Imi és Zénó pedig terepgyakorlatra mennek, Tivadar titkos megfigyelése balul sül el. Ildi gyanakodni kezd, hogy Laura segítsége talán nem is olyan önzetlen; Petra számára pedig világossá válik, hogy csak egyetlen módon engesztelheti ki Róza mamát…

2021. február 10.
30 A pályakezdő

Petra első napja az új munkahelyén sok meglepetést hoz. Tivadar számon kéri a kukkolókat az edzőteremben. Márk irodai munkára fogja a kollégáit, majd még valakit beszervez a nyomozásba. Igor visszaad valamit, ami nem az övé. Timike és Zozó kiruccannak a családi nyaralóhoz, ahol döbbenetes felfedezés várja őket.

2021. február 11.
31 Zártkörű rendezvény

Tivadar hívatlanul vendégségbe megy, Karlo nem tudja tartani a száját és ezzel kényelmetlen helyzetbe hozza egy barátját, Jani pedig kilátogat a határra. A fogadóban eközben zártkörű rendezvény zajlik, de vajon megbékélnek-e egymással a vitás felek?

2021. február 12.
32 Traffipax

Timike Damil segítségét kéri egy kényes ügyben. Petra megint arról kérdezősködik, amiről nem szabadna, Márk pedig visszautasíthatatlan szívességet kér Janitól. Eközben Zénó és Imi lesben állnak a traffipaxszal, de vajon sikerül-e nekik valakit szabálysértésen kapni?

2021. február 15.
33 Gyerünk utána!

Miközben a rendőrök a titokzatos motorost kergetik, Oleg egy égető problémát igyekszik megoldani. Róza mamához váratlan látogató érkezik, aki megdöbbentő információkat ad át neki. Vajon Jóska és Babos mi mindent hajlandóak megtenni a számukra kedves foglyok kiszabadításáért?

2021. február 16.
34 Eltűnve…

Vajon hová tűntek Bárányék? Mirella a makkosszállásiak segítségével az eltűnt főnöke nyomába ered. Eközben a Harangozó lányok a zarándoklatot szervezik, Mariann ellátogat a templomba, a rendőrök pedig egy titkos csempészkód megfejtésén dolgoznak.

2021. február 17.
35 Fácánvadászat

Jóska egy vészhelyzet miatt összekürtöli az önkéntes tűzoltóságot, Petra különös dolgokat tud meg egy családtagjáról, Timike kiköltözik a nyári lakba, Gina titkos találkára invitál egy jóképű fiatalembert, Jani pedig újabb feladatot kap Róza mamától.

2021. február 18.
36 A nagy bejelentés

Tivadar tőrbe akarja csalni a csempészeket és Márkot kényszeríti akcióra. Lajosnak merész ötlete támad, hogy végre bizonyítson Róza mamának. A fogadóban eközben születésnapi buli szerveződik, ahol lehet, hogy nem csak az ünnepeltre vár nagy meglepetés.

2021. február 19.
37 Magaslati levegő

Tivadar titkos bevetésre viszi Márkot. Bonifác atyához váratlan látogató állít be. Timike nem hagyja unatkozni Damilt és Babost. Jóska újfajta kiképzést tart az önkéntes tűzoltóknak, mely során kiderül, ki az, aki nem bírja a magaslati levegőt…

2021. február 22.
38 Vacsorameghívás

Jóska rendelőjében minden visszatér a megszokott kerékvágásba… vagy mégsem? Tivadar terepre küldi Zénóékat, Márknak pedig új feladatot ad. Eközben Petra a családi titkok között kutakodik, Laura nagy dobásra készül, Lajosék pedig baráti vacsorára mennek.

2021. február 23.
39 Sárkányháton

Jóska új helyszínen folytatja a tűzoltóbrigád kiképzését, Mariann valami fontosat mutat Petrának, Ginát pedig romantikus sétára hívják. A templomban egy szokatlan arc felbukkanása okoz izgalmat. Márkot titkos bevetésre küldik, Zénó és Imi pedig a csempészek lefülelésén ügyködnek.

2021. február 24.
40 A plakát

Közeledik a zarándoklat, Laura és Viktor terve azonban máris konfliktusokat szít határon innen és túl. Róza mama titkos feladattal bízza meg Babost és Damilt, Tivadar fejmosást tart a rendőröknek, Pityke féltékeny lesz, Bonifác atya pedig kikel magából.

2021. február 25.
41 Lesben

Sótonyi ezredes nagyszabású akciót szervez, amihez a rendőröknek négylábú segítsége is akad. Bonifác atyának kellemetlenkedő zarándokokkal gyűlik meg a baja. Babos Ildihez fordul segítségért, Borikának pedig gyanús lesz Mirella viselkedése.

2021. február 26.
42 A betörő

Makkosszálláson eluralkodik a fesztiválhangulat. Ildi a zarándoklat miatt aggódik, szerencsére Sárikának van egy terve. Tivadar megfigyelésre viszi az embereit, Petra váratlan információt kap a családi nyomozásával kapcsolatban, Olegéknél pedig ketyeg az óra a zarándoklatig…

2021. március 1.
43 A zarándoklat

Zsiga és Pityke szokatlan forgalmat észlelnek a határon. Timike kérdőre vonja az új asszisztenst. Babos és Damil a keresztanyu feladatát igyekeznek teljesíteni, Ildi és Bonifác pedig a zarándoklatot szeretnék egyenesben tartani. Vajon mindeközben sikerül-e a nagy csempészakció?

2021. március 2.
44 A zsaroló

Tivadar bevetésre küldi a bizalmi osztagot. Jóska nehéz döntés előtt áll, amivel valakit mindenképpen magára haragít. Petra a fogadóban nyomoz, de lehet, hogy rossz helyen keresgél. Róza mama kérdőre von egy régi barátot, Jani pedig furcsa dolgokra lesz figyelmes a határon.

2021. március 3.
45 A megfigyelőosztag

Zénó és Imi valami aggasztót fedeznek fel a zöldhatár közelében. Gina a sarkára áll Timikével szemben, Krisztina furcsa dolgokat tud meg Tatjanától. Róza mamánál nagy családi ebéd zajlik, Jani pedig a határon helyettesít.

2021. március 4.
46 Előléptetés

Jóskához különleges páciens érkezik a rendelőbe. Babos és Damil ukrán oldalon folytatják a megfigyelést. Tivadarék meghitt reggelijét egy érdekes hírrel szakítják félbe. Márk ellátogat a templomba, a rendőrök pedig a titokzatos sárkányrepülőst próbálják elcsípni.

2021. március 5.
47 Az ukrán beteg

Jóska szembesül vele, hogy az ukrán betege nem egyszerű eset. Róza mama furcsa dolgokra lesz figyelmes a templomban. Zozót megzsarolják, Petra kifaggatja Vikit, Ginát romantikus meglepetés várja, Olegék benzinkútján pedig vészhelyzet alakul ki…

2021. március 8.
48 Titkos kirándulás

Tivadar betegre aggódja magát, szerencsére a rendőrök mellette állnak a nehéz helyzetben. Viktornak és Damilnak a faháznál akad elintéznivalója, ahol meglepő dologra lesznek figyelmesek. Eközben a Bárány rendelő szanatóriummá alakul, Bonifác atya gyanakodni kezd az új ministránsra, Igor pedig egy tapasztalt rókától kér tanácsot.

2021. március 9.
49 Nyughatatlanok

Petrát nem hagyják nyugodni a családi titkok és merész lépésre szánja el magát. Elza néni jeles évfordulóra készül, ezért Klárika elhatározza, hogy segít neki. Lajos Bonifác atya titkait akarja leleplezni, Zozó aggasztó dolgokat tud meg, Róza mama pedig kilátogat a repülőtérre.

2021. március 10.
50 Madárlesen

Tivadarnak óriási ötlete támad a csempészek elcsípésére. Jani madárlesre hívja Pitykét, Márk döbbenetes felfedezést tesz. Eközben Jóska furcsa dolgokat hall egy régi alkalmazottjáról, Timikénél pedig szokatlan vendégek bukkannak fel a körömszalonban.

2021. március 11.
51 Próbakör

Tivadar az embereivel házkutatást tart Bonifác atyánál. Timike f elelősségre vonja Jóskát a faháznál történtek miatt. Laura összebarátkozik Mirellával. Mariann az apjáról faggatja Ginát. Mikola megjelenik a szerelőműhelynél, Petra pedig hatalmas veszélybe kerül.

2021. március 12.
52 A drón felszáll

A rendőrség csomagot kap az égből, Tivadar megpróbálja összerakni a nyomokat. Laura rúdtáncórát tart Mirellának, Karlo kihívja bokszolni Zozót. Róza mama és a család próbál Petra nyomára bukkanni, Marozsán meglátogatja Sótonyit, Pityke és Zsiga pedig egy drónt bevetve mentőakcióba kezd.

2021. március 16.
53 A betolakodó

Tivadar repülni tanulni küldi Imit és Zénót Budapestre, majd egy csempészszállítmány érkezéséről kap fülest. Márk megosztja a nyomozása eredményét Petrával, aki ijesztő összefüggésre jön rá. Bonifác atya végső elhatározásra szánja el magát. Szemereki szokatlan ajánlattal keresi fel Damilt.

2021. március 17.
54 Helyszínelés

Helyszínelők érkeznek a makkosszállási rendőrségre, Imi és Zénó pedig kompromittáló bizonyítékra bukkannak. Mikola felbukkan a határon. Igor szerelmi tanácsot kér Babostól. Róza mama végre felfedi Pálinkás György titkát Petra előtt, aki beváltja Jani vacsorameghívását.

2021. március 18.
55 A roncs

Tivadar kihallgatja Ginát, aki döntő lépésre szánja el magát. A rendőrök és a tűzoltók összetűzésbe keverednek. Bonifác atya segítséget kér Szemerekitől. Oleg és Krisztina korábban érkeznek haza a nyaralásból és nem várt vendéget találnak otthon.

2021. március 19.
56 Ki a bűnös?

A rendőrök kihallgatják a repülőoktatót. Jóska szökni kényszerül. Mariann egy vallomással keresi fel Tivadart. Márk meglátogatja Róza mamát. Zozó és Timike a faháznál meglátják Anatolijt, Timikének pedig merész ötlete támad.

2021. március 22.
57 Isten hozta, apuka!

Jóska kérdőre vonja Timikét Anatolijról. Imi és Zénó furcsa nyomra bukkannak a szerelőműhelyben, majd Imi rászáll Bonifác atyára. Szemereki megkezdi Damil kiképzését. Krisztina választás elé állítja Igort.

2021. március 23.
58 A törölt videó

Igor és Gina különös kéréssel fordul Baboshoz. Imi nyomozása eredményre vezet. Bonifác atya kideríti, ki kémkedett utána. Anatolij rendet tesz a csapatában, majd új feladattal bízza meg őket. Tivadar és Márk letartóztatást hajt végre.

2021. március 24.
59 Tüntetés

A makkosszállási asszonyok Borika vezetésével mentőakcióra indulnak. Klárikát nagy boldogság éri. Sótonyi a kezébe veszi a dolgok irányítását. Babos és Huba az új otthonukkal járó kellemetlenségekkel küzdenek.

2021. március 25.
60 A várva várt vacsora

Furcsa levél kerül Petra birtokába, aminek megértéséhez segítségre van szüksége. Bonifác atya Ildi segítéségét kéri. Igor hazamegy és Tatjanában lelki társa talál. Viki meglepően viszonyul Pitykéhez, aki elviszi őt madárlesre. Laura segít összehozni Makkosszállás legromantikusabb randevúját.

2021. március 26.
61 A vendég

A rendőrséget irányító Sótonyi furcsa feladatokat ad Márknak, Iminek és Zénónak. Szemereki meglepő helyszínen folytatja Damil kiképzését. Tivadar a távollétéről faggatja Ginát. Mirella fedél nélkül marad, ezért Laurától kér segítséget.

2021. március 29.
62 Ki húzza a rövidebbet?

Márk kényes megbízást kap Sótonyitól. Imi önállósítja magát, míg Zénó feladatteljesítés közben kínos helyzetbe kerül. Tivadart súlyos titokba avatják be. Zsiga merész döntésre szánja el magát. Zozó és Szkander kérdőre vonja Mirellát.

2021. március 30.
63 A kígyó

Petra átadja a meghívót Róza mamának, akitől új részleteket tud meg a nagyapjáról. Márk kreatív megoldással teljesíti a legújabb feladatot. A kétségbeesett Tivadar Sótonyihoz fordul. Mirella múltjára fény derül. A félreinformált Jóska bosszúhadjáratra indul.

2021. március 31.
64 Timike titka

Vendég toppan be Bárányékhoz, és felforgatja az életüket. Sótonyi bekeményít, Vikit pedig bajba sodorja a könnyelműsége. Róza mama fontos ügyben keresi fel Olegéket, Krisztina titkolt kapcsolatot fedez fel, majd a Tatarenko családot súlyos csapás éri.

2021. április 1.
65 A szökés

Fogolyszöktetés a rendőrségen! Krisztina élet-halál kéréssel fordul Timikéhez. Bonifác atya nem kívánt megbízást kap. Jani fontos iratokat visz Róza mamának, aki különös feladattat bízza meg. Zozót elvakítja a szerelem, ám ez pont nem tesz jót a kapcsolatának.

2021. április 6.
66 A vér nem válik vízzé

Tivadar visszatér és csúcsformában nyomoz. Gina helyesen cselekszik, de egy felismerés mindent megváltoztat. Igort és Viktort új üzleti partnerük látogatja meg egy egyszeri ajánlattal. Szokatlan látogató érkezik a határra, Zsiga pedig nehéz helyzetbe kerül. Róza mama választás elé állítja Petrát.

2021. április 7.
67 A fogadás

Zénó fülest kap a csempészekről. Zsiga végső döntését közli Tivadarral. Róza mama új szövetségest szerez, Jani és Márk pedig összefeszül. Gina találkozik Igorral és tudatja vele, mire számíthat ezután a Tatarenko család.

2021. április 8.
68 Anya csak egy van…?

Oleg és Krisztina szörnyű hírrel szembesül, ami után gyorsan kell cselekedniük Igorral és Viktorral. Bonifác Ilditől kér segítséget. Timike Jóska keresésére indul. Anatolij fontos híreket kap és új módszert vet be a csempészhálózat ellen.

2021. április 9.
69 Üzleti ebéd

Gina tovább folytatja hadjáratát, hogy megkapja, amit akar, Timikét és Márkot is bevonja. Laura a jussát követeli Zozótól, aki bajba kerül. Jóska Lajossal szövetkezik. Viki ebédelni hívja Tivadart, ám hátsó szándék vezérli.

2021. április 12.
70 A viszontlátás öröme

Jóska és Timike vendégül látja Lajost, Mariannt és Róza mamát, aki beavatja őket a legújabb üzletbe, ám ennek nagy ára van. Zozó mindent bevall, Sótonyi ismét gyanúba kerül. Ludmilla szembenéz Anatolijjal. Pitykét és Zsigát elképesztő ajánlattal látogatják meg a határon.

2021. április 13.
71 Szívélyes üdvözlettel

Mariann nagy segítséget nyújt Olegéknek. Sótonyit aggasztó hírekkel látogatja meg az üzlettársa. Anatolij üzenetet hagy Ludmillának. Janinak a rendőrségen kell felelnie tettéért. Bonifác feladattal bízza meg Hubát.

2021. április 14.
72 Új családi üzlet

Róza mama Tatjana ügyében Marozsán segítségét kéri, de ehhez már ő is kevés. Timike átvenné Olegék üzletét, ami váratlan találkozást szül. A fogadóban elszabadulnak az indulatok, majd rég látott testvérek egyesülnek újra. Tivadar dönt Sótonyival kapcsolatban.

2021. április 15.
73 Egyenleg: nulla

Laura randit szervez Ildinek. Imi és Zénó meglátogatják a testvéreket. Jóska éktelen haragra gerjed, Ludmilla pedig bosszút forral. Gina tervét siker koronázza, de szüksége van Tivadar segítségére.

2021. április 16.
74 Lányok után futni

Tivadar összefeszül Sótonyival. Róza mama ötlete alapján Olegék Jóskával és Lajossal együtt kezdenek mentőakcióba, de nem megy minden a terv szerint. Anatolij szokatlan üzletet köt a határon, amit Petra és Jani kifigyel.

2021. április 19.
75 Dr. Krasznahorkai

Róza mama több fontos ügyben is megbízza az ügyvédet, akit Marozsán ajánlott. Ludmilla Pestre utazik és komoly kéréssel fordul régi kapcsolatához. Borika, Sárika, Elza és Klárika nyilvános szembesítést hajtanak végre. Zozó meggondolatlanul cselekszik, a testvérek titka pedig napvilágot lát.

2021. április 20.
76 A régi ismerős

Oleg és Lajos Róza mamához fordul Krisztina felfedezésével, a Keresztanyu türelmetlenül várja a csempészárut. Sótonyi lecsap, új vezető kerül a makkosszállási rendőrség élére. Szemereki felfedi, miért támogatja Damilt. Anatolij megpróbálja visszaszerezni a pénzt.

2021. április 21.
77 Az ukrán módszer

Krasznahorkai nyomozásba kezd. Gina nehéz döntésre szánja el magát Tivadar szabadságáért cserébe. Imi és Zénó új feladatot kapnak a határon, amihez Pityke segítségét kérik. Bonifác atyát választás elé állítják.

2021. április 22.
78 Nők egymás közt…

Viki kezébe veszi Gina és Mirella sorsát. Viktor és Igor Timikével szövetkezik. Krasznahorkai felfedi Anatolij tervét Petra és Jani előtt. Szemereki a fogadóban folytatja Damil kiképzését.

2021. április 23.
79 Túszejtés

Tivadar visszatér és mindent megtud Gináról. A két szökevény új búvóhelyet talál. Petrát túszul ejtik. Jóska és Timike rákényszerítik Mikolát, hogy találkozóra hívja Anatolijt.

2021. április 26.
80 Hamis akták

Fordul a kocka a faházban. Sótonyi és Tivadar kihallgatja Mirellát és Ginát. Oleg és Lajos vissza akarja szerezni a cigarettabizniszt. Krasznahorkai feltárja Róza mamának a nyomozása eredményeit, egy szerelmi háromszög pedig szintet lép.

2021. április 27.
81 Az új kollegina

Jóska és Timike Ludmilla segítéségét kérik, aki ehhez feltételt szab. Új kollegina érkezése kavarja fel a rendőrséget. Sótonyit és Vikit megzsarolják. Ildi meggyóntatja Bonifácot. Zozó és Laura kapcsolata fordulóponthoz érkezik.

2021. április 28.
82 Szorul a hurok

Sótonyi és Ludmilla ravasz tervet eszel ki. Anatolij tisztázza magát. Annabella lecsap a csempészekre a határon és letartóztatja a hálózat egyik tagját. Babos születésnapi buli szervezésébe kezd a fogadóban.

2021. április 29.
83 A hasonmás

Ludmilla sikeres akciója után távozni készül. Tivadar és Annabella kihallgatást tart. Mindenki összegyűlik Róza mamánál, ahol Bonifác mindent bevall. A Keresztanyu végre szembenéz Anatolijjal, de az igazság mindenkit meglep. Váratlan vendég érkezik a születésnapi buliba, majd egy sztárvendég is fellép.

2021. április 30.

Második évad (2021–)[szerkesztés]

# Cím Premier Nézettség
1. ? 2021. ősz

Források[szerkesztés]

Jegyzetek[szerkesztés]

  1. Keresztanyu 1. évad - Port.hu (magyar nyelven). (Hozzáférés: 2021. április 16.)