2011 100 legnagyobb slágere

A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából
Adele "Rolling in the Deep" című dala volt az év legnépszerűbb dala, miután hét egymást követő hetet töltött a Billboard Hot 100 élén.
Katy Perry négy kislemezzel szerepel a listán, ezek a "Firework", az "E. T.", a "Last Friday Night (T. G. I. F.)", valamint a "Teenage Dream". A "Firework" és az "E.T." a harmadik, illetve a negyedik pozíciót foglalják el.
A barbadosi énekesnő Rihanna hat dallal szerepel a listán, melyekből négy a Loud című albumról való, egy a Talk That Talk-ról, illetve egy közreműködés Kanye West kislemezén.
Bruno Mars dala a "Just the Way You Are" 2011-ben három pozíciót javított tavalyi helyezésén, így a tizenötödik helyet szerezte meg.
Nicki Minaj "Super Bass" című dala a nyolcadik helyen végzett, miután a dal bejutott a Billboard Hot 100 legjobb öt dala közé, ezzel Minaj lett az első női rapper Missy Elliott óta, akinek ez sikerült.
Az énekes Dev három dallal szerepel a listán, három különböző albumról. Ezek a  "Like a G6", szóló kislemeze, a "In the Dark" debütáló stúdióalbumáról, valamint a "Backseat".

Ez a lista a Billboard magazin első Hot 100 zenéjét tartalmazza 2011-ből.

Hivatkozások[szerkesztés]

  1. Hot 100 Songs Music Chart. Billboard. Prometheus Global Media, 2011. (Hozzáférés: 2011. december 9.)
  2. Billboard Hot 100 list. Bobborst.com . [2016. november 19-i dátummal az eredetiből archiválva]. (Hozzáférés: 2017. január 5.)