Életem nyara

A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából
Életem nyara
(A Week Away)
2021-es amerikai film
RendezőRoman White
Műfajmusicalfilm
Főszerepben
ZeneAdam Watts
OperatőrJames King
VágóParker Adams
Gyártás
OrszágUSA
Nyelvangol + magyar (szinkron)
Játékidő97 perc
Forgalmazás
Forgalmazó
Bemutató2021. március 26.
KorhatárTizenkét éven aluliak számára nem ajánlott
További információk
SablonWikidataSegítség

Az Életem nyara (eredeti cím: A Week Away) 2021-es amerikai tini zenés drámafilm, amelyet Roman White rendezett, forgatókönyvírói Alan Powell, Kali Bailey és Gabe Vasquez, producerei Powell, Gabe Vasquez és Steve Barnett. A főszerepben Bailee Madison, Kevin Quinn, David Koechner és Sherri Shepherd látható.

A filmet 2021. március 26-án mutatta be a Netflix.

Cselekmény[szerkesztés]

A film nyitójelenetében Will (Kevin Quinn) menekül a rendőrség elől, ezáltal tettei miatt olyan helyzetbe került, hogy a fiatalkorúak börtönével kell szembenéznie. Azonban mentőövként egy nevelőanya, Kristin (Sherri Shepherd) meglátogatja a Will ügyét intéző Mark (Ed Amatrudo) rendőrtisztet, és Will választhat a javítóintézet és egy nyári tábor között. Will végül a tábort választja, és onnantól kezdve nem akármilyen utazás veszi kezdetét. Amikor először látja meg Averyt (Bailee Madison), rögtön megakad rajta a szeme. Will úgy tesz, mintha George (Jahbril Cook) unokatestvére lenne, aki Kristen fia. Will úgy vesz részt a tábori tevékenységekben, mint bármelyik másik táborozó, de miután a táborozók között kezd kiderülni az igazság a helyzetéről, Will elhagyja a helyet. Avery utána hajt, hogy megpróbálja rávenni a visszaútra, de sikertelenül jár. Küzd a gondolattal, hogy létezik-e szerető Isten azok után, ami a családjával történt.

Végül Will úgy dönt, hogy visszatér a táborba, megkeresi Avery-t és megcsókolják egymást. A tábor véget ér, és Kristen felajánlja Willnek, hogy hazajöhet vele és George-dzsal. Csoportos öleléssel átölelik egymást.

Szereplők[szerkesztés]

Szerep Színész Magyar hang[1]
Avery Bailee Madison Staub Viktória
William "Will" Hawkins Kevin Quinn Csiby Gergely
George Jahbril Cook Jéger Zsombor
Presley Kat Conner Sterling Dér Mária Marus
Kristin Sherri Shepherd Kocsis Mariann
David David Koechner Kerekes József
Sean Iain Tucker Rada Bálint
Mark Ed Amatrudo Jakab Csaba
Charlie Adam Lower Bergendi Áron

Fordítás[szerkesztés]

  • Ez a szócikk részben vagy egészben az A Week Away című angol Wikipédia-szócikk fordításán alapul. Az eredeti cikk szerkesztőit annak laptörténete sorolja fel. Ez a jelzés csupán a megfogalmazás eredetét és a szerzői jogokat jelzi, nem szolgál a cikkben szereplő információk forrásmegjelöléseként.

Jegyzetek[szerkesztés]

  1. IszDb - Magyar hangok (magyar nyelven). Internetes Szinkron Adatbázis. (Hozzáférés: 2021. augusztus 26.)

További információk[szerkesztés]