Fájl:Somali Pirates.jpg

Az oldal más nyelven nem érhető el.
A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából

Somali_Pirates.jpg(705 × 489 képpont, fájlméret: 61 KB, MIME-típus: image/jpeg)

Összefoglaló

Leírás
English: I have taken an image of the MV Faina with the crew and cropped out pictures of Somali pirates, and made a montage of them. I will license my edits under the same license that applies to an original work of the US Navy, which is Public Domain.
Dátum Original taken Nov. 9, 2008, Crops done Nov. 22, 2008
Forrás Images taken from a picture of the at http://www.navy.mil/management/photodb/photos/081109-N-1082Z-051.jpg
Szerző Mass communication Specialist 2nd Class Jason R. Zalasky
Más változatok
Ez egy retusált kép, ami azt jelenti, hogy az eredetihez képest digitálisan módosították. Módosítások: cropped out pictures of Somali pirates, and made a montage of them..

Personality rights Habár az alkotás szabad licencű vagy közkincs, a felvételen szereplő személyek jogai jogilag meggátolhatják az újrafelhasználást, kivéve, ha beleegyezésüket adták. Ebben az esetben az érintettek írásos beleegyezése vagy más bizonyíték megvédhetnek a jogi vitáktól. Habár nem feladata, a feltöltő segíthet ebben. További információért lásd a jogi nyilatkozatunkat.

Licenc

Public domain
Ezt a képet az Az Amerikai Egyesült Államok Haditengerészetének egy tengerésze vagy munkatársa készítette szolgálati ideje alatt. Az Egyesült Államok jogszabályai értelmében ez a kép közkincsnek minősül.

Fájltörténet

Kattints egy időpontra, hogy a fájl akkori állapotát láthasd.

Dátum/időBélyegképFelbontásFeltöltőMegjegyzés
aktuális2008. november 22., 23:08Bélyegkép a 2008. november 22., 23:08-kori változatról705 × 489 (61 KB)Spencer{{Information |Description={{en|1=I have taken an image of the MV Faina with the crew and cropped out pictures of Somali pirates, and made a montage of them. I will license my edits under the same license that applies to an original work of the US Navy, w

Az alábbi lap használja ezt a fájlt:

Globális fájlhasználat

A következő wikik használják ezt a fájlt:

A fájl globális használatának megtekintése

Metaadatok