Fájl:Pipeline OpenGL.svg

Az oldal más nyelven nem érhető el.
A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából

Eredeti fájl(SVG fájl, névlegesen 512 × 245 képpont, fájlméret: 4 KB)

Kép feldolgozása nyelven.

Összefoglaló

Leírás
English: OpenGL's graphics pipeline diagram.

This image includes more than one translation.

To use a different language use the syntax (replace xx with the desired language code):

[[File:Pipeline OpenGL.svg|lang=xx]]

Current available translations are:

  • en - English [[File:Pipeline OpenGL.svg|lang=en]]
  • es - Español [[File:Pipeline OpenGL.svg|lang=es]]
Note: If you wish to add a translation, it is recommended to download the file and edit it with a text editor instead of using the translation automation tool.
Español: Diagrama de la pipeline de gráficos de OpenGL.
Dátum
Forrás A feltöltő saját munkája created using File:Pipeline OpenGL (en).png and File:Pipeline OpenGL (es).png as a reference.
Szerző Offnfopt
InfoField
 
Ezen SVG kép forráskódja érvényes.
 
Ez vektorgrafikus kép Other tools segítségével készült


A fájl SVG <switch> elemek segítségével van lefordítva. Minden fordítás egy fájlban van! További információ

A legtöbb Wikipédián a fájl a szokásos módon (a lang paraméter megadása nélkül) beilleszthető; az automatikusan az adott Wikipédia nyelvén fog megjelenni (ha le van fordítva arra a nyelvre), így például a magyar Wikipédián magyarul, ha van magyar fordítás. Ha az alapértelmezettől eltérő nyelven szeretnéd beilleszteni a fájlt, használd a lang paramétert a megfelelő nyelvkóddal, pl. [[File:Pipeline OpenGL.svg|lang=hu]] a magyar verzióhoz. Ne használd a paramétert szükségtelenül, mert megakadályozhatja egy később feltöltött fordítás megjelenését.

A fájl szöveges tartalmának lefordításához használhatod az SVG-fordító eszközt, vagy letöltheted a számítógépedre, hozzáadhatod a fordításodat a kedvenc eszközöddel, majd feltöltheted ugyanezen a néven. Segítséget kérhetsz Grafikai Laborban, ha nem vagy biztos, hogyan kell csinálni.

Licenc

Public domain Offnfopt a(z) angol Wikipédia projektből, a mű szerzője művét közkinccsé nyilvánította. Ez a világ minden részén érvényes.
Egyes országokban ez jogilag nem lehetséges. Ha így van, akkor:
Offnfopt jogot ad bárkinek, hogy bármilyen célból, feltétel nélkül használhassa ezt a fájlt, kivéve a törvény által kötelezően előírt feltételeket.
Creative Commons CC-Zero Ez a fájl a Creative Commons CC0 1.0 Universal Public Domain Dedication licenc alatt lett közzétéve.
A műhöz tartozó személy ezzel a dokumentummal a munkáját köztulajdonná tette. A törvények alapján megengedhető mértékig lemondott minden őt megillető jogról a szerzői jog és az összes kapcsolódó vagy vonatkozó törvény alapján, ami a munka alapján neki járna az egész világon. A CC0 alatt kiadott művek szerzőjét nem kell megjelölni. A munka hivatkozásakor nem kell jóváhagyást kérni a szerzőtől.

Képaláírások

Adj meg egy egysoros magyarázatot arról, hogy mit mutat be ez a fájl

A fájl által ábrázolt elemek

mű tárgya

27. április 2015

Fájltörténet

Kattints egy időpontra, hogy a fájl akkori állapotát láthasd.

Dátum/időBélyegképFelbontásFeltöltőMegjegyzés
aktuális2015. április 27., 22:10Bélyegkép a 2015. április 27., 22:10-kori változatról512 × 245 (4 KB)OffnfoptMade some adjustments to Spanish text alignment due to what appears to be a text scaling bug with RSVG.
2015. április 27., 22:00Bélyegkép a 2015. április 27., 22:00-kori változatról512 × 245 (4 KB)OffnfoptReverted to version as of 19:55, 27 April 2015
2015. április 27., 21:59Bélyegkép a 2015. április 27., 21:59-kori változatról512 × 245 (4 KB)OffnfoptRemoved font weight to see if it scales any better when converting to png.
2015. április 27., 21:55Bélyegkép a 2015. április 27., 21:55-kori változatról512 × 245 (4 KB)OffnfoptUser created page with UploadWizard

Az alábbi lap használja ezt a fájlt:

Globális fájlhasználat

A következő wikik használják ezt a fájlt:

Metaadatok