Fájl:Mein Kampf dust jacket.jpeg

Az oldal más nyelven nem érhető el.
A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából

Eredeti fájl(617 × 681 képpont, fájlméret: 354 KB, MIME-típus: image/jpeg)

Összefoglaló

Leírás
English: Dust jacket of the book Mein Kampf, written by Adolf Hitler. Courtesy of the New York Public Library Digital Collection. The German text “DIE NATIONALSOZIALISTISCHE BEWEGUNG” reads in English “The National Socialist movement.”
Dátum és 1927 között
date QS:P,+1926-00-00T00:00:00Z/8,P1319,+1926-00-00T00:00:00Z/9,P1326,+1927-00-00T00:00:00Z/9
Forrás
This image is available from the New York Public Library's Digital Library under the digital ID 487722: digitalgallery.nypl.orgdigitalcollections.nypl.org

This tag does not indicate the copyright status of the attached work. A normal copyright tag is still required. See Commons:Licensing.


English  українська  Türkçe  македонски  русский  中文  العربية  Nederlands  hrvatski  français  italiano  বাংলা  беларуская (тарашкевіца)  +/−

Szerző Unknown author of dust jacket; Adolf Hitler author of volume
Engedély
(Fájl újrafelhasználása)
American copyright of the work was seized by the Office of Alien Property Custodian in 1942.
Nazi symbol Figyelmeztetés
Ez a kép egy olyan (vagy arra hasonlító) jelképet ábrázol, amit Németország nemzetiszocialista (náci) kormánya, vagy egy hozzá közelálló szervezet használt. Ezeknek a jelképeknek a használata Németországban tilos, és – a kontextustól és a konkrét jelképtől függően – számos más országban (például Ausztriában, Brazíliában, Csehországban, Franciaországban és Lengyelországban) is tilos lehet.

Magyarországon a horogkereszt, a nyilaskereszt és az SS-jelvény a Btk. 335. §. szerint önkényuralmi jelképnek számít, és a terjesztésük és nyilvános felhasználásuk csak ismeretterjesztő, oktatási, tudományos vagy művészeti célból, illetve a történelem vagy a jelenkor eseményeiről szóló tájékoztatás céljából megengedhető.

Licenc

This work is considered public domain in the United States because its copyright was owned or administered by the Alien Property Custodian and the copyright in the source country is or was owned by a government or instrumentality thereof. The above provision is contained in 17 U.S.C. § 104A(a)(2).

Public domain works must be out of copyright in both the United States and in the source country of the work in order to be hosted on the Commons. This file must have an additional copyright tag indicating the copyright status in the source country.

Cover design only
Public domain
Ez az alkotás az Amerikai Egyesült Államokban közkincsnek számít, mivel 1929. január 1. előtt publikálták.

A közkincsnek számító munkáknak mind az Egyesült Államokban, mind a származási országban ki kell kerülniük a szerzői jogokat védő törvények hatálya alól. Ha egy alkotás nem az Egyesült Államokban készült, akkor a származási országban érvényben lévő szerzői jogi státuszát is közölni kell.
Public domain
Ez a kép (vagy médiafájl) közkincs, mivel a szerzői jogi védettsége lejárt és szerzője ismeretlen.

Ez vonatkozik az Európai Unióra és azokra az országokra, ahol a mű, készítése után 70 évvel közkinccsé válik, valamint a szerző sosem fedte fel kilétét.

Fontos: Mindig említsd meg, hogy honnan származik a kép és a szerző kiléte sosem derült ki.
Flag of Europe
Flag of Europe
Warning sign
Warning sign
Megjegyzés: Németországban és feltehetőleg más országokban is bizonyos 1995 július 1. előtt publikált anonim képeket a szerző halála után 70 évig védi szerzői jog. Lásd az Aktuelle Rechtslage in Deutschland utolsó paragrafusát. Ha a szerző személye ismert, ne használd ezt a sablont. Ha a szerző ismeretlen, vagy álnéven szerepel (pl. egy cég, vagy intézmény neve), és a képet több, mint 70 évvel ezelőtt publikálták, használd ezt a sablont. Az Egyesült Királyságban készült műveknél kérlek fontold meg a Template:PD-UK-unknown használatát ehelyett.
Trademarked Ez a mű olyan dolgokat tartalmaz, amik védjegyi oltalom alatt állhatnak egy vagy több jogrendszerben. Mielőtt ezt a tartalmat használnád, győződj meg róla, hogy a törvények szerint az felhasználási szándékodból adódó körülmények szerint jogodban áll használni. Egyedül te felelsz azért, hogy nem sérted meg a védjegyet. Lásd a jogi nyilatkozatot. A védjegy használata nem jelenti a Wikimédia Commons vagy a Wikimedia Foundation jóváhagyását, sem annak ellentettjét.
Ez a sablon nem a licenc jelölésére szolgál. Szükség van egy licencsablonra is. Lásd a Commons:Licencelés lapot.
Book only
Public domain

A szerző halálozási ideje 1945, ezért ez a mű közkincs abban az országban, ahol elkészítették, és minden olyan további államban, ahol a szerzői jogi védelmi idő a szerző élete plusz 75 év vagy kevesebb.


Ez az alkotás az Amerikai Egyesült Államokban közkincsnek számít, mivel 1929. január 1. előtt publikálták.

Képaláírások

Adj meg egy egysoros magyarázatot arról, hogy mit mutat be ez a fájl

A fájl által ábrázolt elemek

mű tárgya

Fájltörténet

Kattints egy időpontra, hogy a fájl akkori állapotát láthasd.

Dátum/időBélyegképFelbontásFeltöltőMegjegyzés
aktuális2014. július 15., 11:49Bélyegkép a 2014. július 15., 11:49-kori változatról617 × 681 (354 KB)Materialscientistcrop
2013. október 19., 21:02Bélyegkép a 2013. október 19., 21:02-kori változatról740 × 681 (396 KB)DIREKTORTone and crop
2010. április 17., 20:43Bélyegkép a 2010. április 17., 20:43-kori változatról760 × 709 (95 KB)MarmadukePercy{{Information |Description={{en|1=Dust jacket of the book Mein Kampf, written by Adolph Hitler. Courtesy of the New York Public Library Digital Collection.}} |Source=http://digitalgallery.nypl.org/nypldigital/id?487722 |Author=unknown author of dust jacke

Az alábbi lapok használják ezt a fájlt:

Globális fájlhasználat

A következő wikik használják ezt a fájlt:

A fájl globális használatának megtekintése

Metaadatok