Fájl:Leo99 actividad.jpg

Az oldal más nyelven nem érhető el.
A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából

Leo99_actividad.jpg(526 × 387 képpont, fájlméret: 27 KB, MIME-típus: image/jpeg)

Ezt a képet el kellene készíteni vektorgrafika használatával SVG fájlként. A formátumnak számos előnye van; lásd a Commons:Media for cleanup lapot a további információkért. Ha a képnek már elérhető SVG-formátumú változata, töltsd fel. Az SVG feltöltése után cseréld le ezt a sablont a következőre: {{vector version available|új kép neve.svg}}.
Ezen a képen (vagy az összes képen a kategóriában) egy adott nyelven írt feliratok vannak, ezért nyelvfüggetlenre kéne alakítani. Így a kép könnyedén felhasználható lesz az összes Wikimédia projektben, bármilyen nyelven.

Bahasa Melayu  català  čeština  Deutsch  English  español  français  italiano  magyar  Nederlands  Plattdüütsch  português  sicilianu  slovenčina  suomi  беларуская (тарашкевіца)‎  македонски  русский  српски / srpski  한국어  日本語  中文  中文(简体)‎  فارسی  +/−

Összefoglaló

Leírás
Español: Gráfico de la actividad de las leónidas el 18 de noviembre de 1999 en Peñas de Dios en Valencia (España) basándose en datos personales. La gráfica importante debe recoger el promedio de muchos observadores. El IMO apunta que parece divisarse un máximo doble con un primer pico a 01:53TU y el máximo principal a las 02:01TU. Entre medias se reduce la actividad sensiblemente. Sin embargo, el punto más alto, el cual indica una THZ máxima de 5.400 tiene un error muy grande.
Dátum
Forrás A feltöltő saját munkája
Szerző User:Xgarciaf

Licenc

Public domain Én, a szerző, ezt a művemet ezennel közkinccsé nyilvánítom. Ez a világ minden részén érvényes.
Egyes országokban ez jogilag nem lehetséges. Ha így van, akkor:
Jogot adok bárkinek, hogy bármilyen célból, feltétel nélkül használhassa ezt a fájlt, kivéve a törvény által kötelezően előírt feltételeket.

Képaláírások

Adj meg egy egysoros magyarázatot arról, hogy mit mutat be ez a fájl

A fájl által ábrázolt elemek

mű tárgya

Fájltörténet

Kattints egy időpontra, hogy a fájl akkori állapotát láthasd.

Dátum/időBélyegképFelbontásFeltöltőMegjegyzés
aktuális2005. május 9., 17:53Bélyegkép a 2005. május 9., 17:53-kori változatról526 × 387 (27 KB)Xgarciaf~commonswikiGráfico de la actividad de las leónidas el 18 de noviembre de 1999 en Peñas de Dios en Valencia (España) basándose en datos personales. La gráfica importante debe recoger el promedio de muchos observadores. El IMO apunta que parece divisarse un máx

Az alábbi lap használja ezt a fájlt:

Globális fájlhasználat

A következő wikik használják ezt a fájlt:

  • Használata itt: ca.wikipedia.org

Metaadatok