Szerkesztő:Crimea

Adminisztrátor
A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából
főként királyi mindenes

Crimea
hu Ennek a szerkesztőnek magyar az anyanyelve.
en-3 This user can read and write fluently in English.
de-1 Dieser Benutzer hat grundlegende Deutschkenntnisse.
la-1 Hic usor Latine simpliciter contribuere potest.
Ez a szerkesztő adminisztrátor.
(ellenőrzés)
Ez a szerkesztő járőr.
(ellenőrzés)
Commons Ez a szerkesztő a Wikimédia Commonsban is szerkeszt, Crimea néven.
Ez a szerkesztő keresztény.
Ez a szerkesztő nem dohányzik.
Ez a szerkesztő . This user is female.


Crimea vagyok, szerkesztőnevemet a Krím félsziget angol/latin megfelelőjéből szedtem: egyszerűen beleszerettem a dallamosságába és szép hangzásába. Elsősorban az uralkodócsaládokkal és a keresztes háborúkkal foglalkozom, meg természetesen az Orosz Birodalommal. Nyelvi téren az angolosodás ellenségének tartom magamat, mániákusan ragaszkodom a magyar nyelv sajátosságaihoz, mint például az ikes ragozáshoz, a félig kihalt nyelvtani formákhoz és igeidőkhöz.

Szeretném, ha sokféle nyelven tudnék beszélni, így aztán tanulok angolul, németül, latinul és belekóstoltam az oroszba is. Kedvenc íróim közé tartozik Jane Austen, Neil Gaiman, Kurt Vonnegut és még sokan mások. Valami különös oknál fogva szenvedélyesen kutatok a nemzeti díszruhás – például díszmagyar, és ennek analógiájára „díszorosz”, „díszsvéd”, stb. – fényképek után.



Ez a Wikipédia egyik szerkesztőjének bemutatkozó lapja, nem Wikipédia-cikk.

Ha ezt a lapot nem a Wikipédián olvasod, akkor egy tükrözést látsz. Légy tudatában annak, hogy a lap elavult lehet, és hogy ezen szerkesztőnek valószínűleg nincs kapcsolata a Wikipédián kívül semmilyen más, ezt a lapot tartalmazó weboldallal. Az eredeti szerkesztői lapot a https://hu.wikipedia.org/wiki/Szerkeszt%C5%91:Crimea címen találod meg.

Wikimédia Alapítvány
Wikimédia Alapítvány