Wikipédia:Tudakozó/Archívum/2015-05-30

A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából

Képeket szeretnék látni Szabolcspusztáról[szerkesztés]

Ez a kérdés még nyitott. Ha tudod a választ és a forrást is meg tudod adni, akkor kattints a szakaszcím mellett a [szerkesztés] feliratra.
Ha új kérdést akarsz feltenni, kattints ide!

== Képeket szeretnék látni Szabolcs pusztáról ==
--94.44.254.172 (vita) 2015. május 30., 12:49 (CEST)[válasz]
válasz 1
Pusztaszabolcsról szóló szócikkünk Szabolcspusztát az egyik településrészének nevezi - eszerint:
Szabolcspuszta Pusztaszabolcs centrumától 1 kilométerre fekszik, nyugati irányban. 2011-es adatok szerint Szabolcspuszta lakónépessége 97 fő, a lakások száma 16. Szabolcspusztán a Pusztaszabolcsi Agrár Zrt. nevű vállalat működik.
Az idézett szócikkünk több képet is bemutat a városról. Van-e köztük szabolcspusztai kép, azt nem tudom...
A Google Térkép-funkciója nem ismer ilyen terület-elnevezést. Ezen kívül hiába pásztázom végig - nagyítva - Pusztaszabolcs térképét, a fent mondott irányban és távolságban lévő hely környezetében nincs megadva semmilyen területnév.
Az Agrár Zrt. honlapján látható, hogy pusztaszabolcsi címükben (az utcanév helyén) Szabolcspuszta áll. És ugyanezen a web-oldalon lévő térképen feltüntetik két objektumukat is: ott van Szabolcspuszta! Ahol szarvasmarhatelep és/vagy tejüzem lehet... (Kép a cégről e honlapon alig található. Talán a Facebookon...)
vitorlavita 2015. május 30., 17:10 (CEST)[válasz]
válasz 2

A Panoramio oldalán találtam egy képet, ami Szabolcspusztától 500 méterre lévő kastélyról készült: Fould-Springer-Wooster-kastély, Pusztaszabolcs --Rodrigó 2015. június 2., 10:27 (CEST)[válasz]