Wikipédia:Rossz viccek és egyéb törölt zagyvaságok/Archív3

A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából

Becherovka

Becherovka

František D. Becherov, a méltán híres szlovák napalmfaragó mester beceneve. Felesége, Katarina nevezte így hites urát.

František D. Becherov 1915-ben született a szlovákiai Novi Papayában, elszegényedett császári család sarjaként. A kis František gyermekkora első harminc esztendejét egy latrinában töltötte, több történelempszichiáter erre vezeti vissza nyilvánvaló elmebaját.

Becherov 20 évesen nősült meg, feleségével való kapcsolatára a latrinában lakás tíz éve erősen rányomta a bélyegét, noha az ifjú František gyakorlatilag alig járt el otthonról, sőt, barátai is csak nagy ritkán látogatták. Egy anekdota szerint ahányszor elhagyta a latrinát, hogy kis- és nagydolgát elvégezze, visszatértekor mindig így tréfált Katarinával: "Itt valami bűzlik, te asszony! Kit rejtegetsz, mondsza nékem?!"

Az ifjú Becherov mindig különös vonzalmat tanúsított a tömegpusztító kémiai fegyverek és egyáltalán, mindenféle robbanékony anyag iránt. Némely történészek szerint az ő számlájára írható az 1942-es prágai tűzvész, melyet egy, a fővárosi állatkertből ellopott, nitroglicerinnel telepumpált mosómedvével indított el. Ezt a feltételezést egyelőre még nem sikerült teljesen megerősíteni, ugyanis a történésztársadalom egy jelentős rétege úgy gondolja, hogy a a fent említett katasztrófa a Wehrmacht vezérkarának lelkiismeretét terheli.

František D. Becherov a II. világháborúban a C4-es ezredben szolgált. Trianon után a háborús bűnökkel vádolt Becherov Yokohamába menekült, ahol is évtizedekig egy szlovákbarát falusi halásztársaság tagjai - nem mellesleg atyai jóbarátai - végbelükben felváltva bújtatták.

A hidegháború és a Szovjetunió széthullása után az idősödő František hazatért Szlovákiába, ahol is az országba lépését követően azonnal elfogták és több évig húzódó persorozat végén háromszoros halálra ítélték. A szlovák törvények akkoriban még lehetővé tették, hogy büntetését részletekben töltse le, ezért 1998 és 2001 között évente egyszer halálra csiklandozták. Becherov felesége azonban jogorvoslatért fordult az Emberi Jogok Bizottságához és a Multiuniverzális Bírósághoz, ugyanis időközben tudomásukra jutott, hogy Szlovákiában a halálbüntetést évekkel František halálos ítélete előtt eltörölték.

A Szlovák Banánköztársasággal szemben fölényesen megnyert per után a szlovák jognak megfelelően František D. Becherovot három ízben exhumálták; ezen alkalmakkor rehabilitálták és kitüntették a náci Botswana elleni harcokban tanúsított hősies magatartásáért - s mindannyiszor megkapta A Haza Skizofrénje érdemrendet.

Miután ilyen tortúrákon ment keresztül, megcsömörlött a világtól és a politikától, visszatért szülőfalujába, Novi Papayába és haláláig, 2004 márciusáig élte a napalmfaragók csendes, őrült életét.

Emlékét a szlovákiai Slovensky Idioty Múzeumban, az Érzékiség Termében egy ottjártakor stikában elhelyezett ujjlenyomat őrzi.

Forrás: Source (angol). Hihi. BKS találta ki Becherovkát. :D :D :D

Gyűjtötte: Totya (vitæ) 2006. november 6., 15:22 (CET)

Karalábé

A karalábé egy atomtöltettel rendelkező robbanófej. Két fő pajtája van. Magas J-vitamin tartalma (60 kesztyű/100 pohár) miatt ajánlatos a nyerserő. Lecsót és inflációt is tartalmaz. Nem és konzervben alkalmatlan. Viszont tehén lében termeszthető és már tojás nagyság elérésekor rakható.

2006. november 8., 14:13 -kor készült --Rodrigó 2006. november 8., 14:35 (CET)


NMI Productions

NMI Productions


A KCSSK egyik legnagyobb hatású csapata. a 2006-os Showhajtás várható győztesei :)

Legnagyobb hatású alkotásuk a How To Fake a Star? című 2006-os édes-bús komédia, amely szereplői között olyan neveket említhetünk, mint

Lakatos Chapow Chaba
Stuart -behind me- CNN
Győzike Gyöngyösy
Oláh Jennifer
Tiffany Isavlisz

A Film a Való Életebn nagy számban előforduló vicces történetek és események nagyközönség elé tárását tűzte ki célul, mindezt profi stúdiókörülmények között visszaadva. Fájl:Hippy.csoma.elte.hu/~sanis/sh/howto.jpg



--Lily15 üzenet 2006. november 9., 17:58 (CET)

Szegedi Mogorva Gorillák

1990-es évek közepe táján egy Palásti Jenő friss diplomás gondolt egyet és feladta hirdetésben (apró), hogy aki kedvetérez a rögbi sort iránt az menjen az Újszegedi Ligetbe...ekkor igencsak tél volt még, úgy február környéke. A csapat lelkes tagokkal, és még elszántabb Jenővel április - májusra kiforrotta magát...


--Lily15 üzenet 2006. november 10., 19:52 (CET)

2006.11.12.

Valami ma éjfélkor történni fog. Még nem tudom mi, de jobb lesz vigyázni...

Igaza volt! Elkészült Otho szócikke :) [2]--Mathae قل 2006. november 13., 00:03 (CET)
LOL :D – Alensha üzi 2006. november 13., 01:07 (CET)

Kategória:Magyar filmsorozatok

Népszerü sorozat a Barátok közt.Legrégebben játszódó sorozat.A szereplők ármánykodása izgalmassá teszi a sorozatot.

--Rodrigó 2006. november 13., 16:03 (CET)

Hawaii lúd

A hawaii lúd vagy Nēnē (Branta sandvicensis) a lúdalakúak rendjébe, ezen belül a récefélék családjába tartozó, Hawaii szigetén élő helyi madárfaj. Közeli rokona, a szintén Hawaii szigetén élő lámafejű lúd, ami lámához hasonlító fejformájáról kapta érdekes nevét.

Emellett fontos megjegyezni, hogy télen elrepülnek, mert a cápatámadások már megtizedelték őket. Ilyenkor elutaznak Afrikába és kakaót isznak reggel, délben és este.

Bagolyalakúak

A baglyok nagyon furcsa, szék alakú pingvinmedve családból származó kiflikecskek. Kívülről hurka boritja testüket, belülről meg majoranna levelek. Hátsó lábuk meghosszabbodott és faházzá módosult. Ebbe szoktak aludni, ha elfogy az uborkájuk. Jellegzetes fejformájuk traktor alakú és már 1 km-es távból is fel lehet ismerni a marharépát. Lábnyomaik egyik alapanyaga az atomtúró, ami az atomóceán keletkezésekor jött létre, a Sas-hegy kitörése is jelentős szerepet játszott. Apám berepülőpilóta volt Vietnámban. Átlagosan 3,234 évig élnek, de máskor is. Télen szoktak szaporodni, mert olyan hülyék, egyébként azért, mert hidegvéűek, szóval mindegy nekik.

Itt kihagyok egy sort, mert mások is kiszoktak. 1-63,7 kölyköt hoznak a világra, ebből 64 marad életben(átlagos értékek). Főbb tápláléka a naprendszer legkisebb bolygója, a fehércápa. Általában északkeleten él, de van amikor nem.

A .... A síelés nehezen nélkülözhető kelléke.

További felhasználás: Hóember építése, hószobrászat, Hógolyózás

Ahol nem szeretik a havat: Hóeltakarítás, útsózás; ahol elviselik: hólánc

E részletet kiemeltem. --Rodrigó 2006. november 16., 12:29 (CET)

Túlélni a halált?

Egy szerencsétlenül fogalmazott mondat a Julián dátum szócikkből: „Érdekesség, hogy a beállított trendet egyébként további uralkodók is folytatták, bár reformjaik, úgy tűnik, nem élték túl halálukat.” Még egy gyöngyszem ugyaninnen: „Szerencsére eddigre Kaligula már meghalt.” (Bináris 2006. november 20., 06:01 (CET))

Elsőbbségi levél

Jelenleg a Magyar Posta ennél valamivel nagyobb arányban kézbesíti a leveleket a követő munkanapon. Az elsőbbségi levelek gyors kézbesítését egy, a postán belül viszonylag nagy önállósággal működő szervezet, az ELKA biztosítja. Az ELKA működésének számos jele van, ennek ellenére a Posta hivatalosan nem ismerte el az alakulat létezését.

A fentieket kivettem az Elsőbbségi levél szócikkből következők miatt:

  • A szócikkek nem propagandák vagy reklámok
  • A szócikkek nem személyes esszék
  • A Wikipédia nem való (ön)reklámozásra

Loc 2006. november 20., 13:03 (CET)

Egér

az egér kicsi 10-13 cm. tápláléka fű morzsa mag és még a ronygy darabkát is meg rágcsálja 2-3 deka ezért nem bír sokat enni de viszont jó futó!!!!!!! örülhet neki a macska viszont szomorú mert nem kapja el az egeret. /-->Dani<@  2006. november 20., 17:22 (CET)/

Anon üdv

Nem zagyvaság, de jót mosolyogtam. Anon adott új usernek üdv sablont: [3] :-D

Nyilván regisztrált user csak elfelejtett bejelentkezni, de akkor is vicces. :-) - Totya (vitæ) 2006. november 22., 16:48 (CET)

Én is jól szórakoztam rajta. :-) --Bináris 2006. november 22., 16:56 (CET)

Gördeszka

Gördeszka

Ez egy Un. Extreme sport. Arról szól hogy van egy deszka aminek van négy kereke nagyon le egyszerűsítve a dolgot guruló deszka. Ezt hawaii szörfösök találták fel amikor nem voltak hullámok. A gördeszka először egy öriási szörfdeszkára szerlet négy kerék volt, ezután rájöttek ha kényelmesíteni szeretnének a dolgon kissebre faragják a deszkát és így fargták amíg elnem nyerte valódi alakját. Ezután ez átterjedt Amerikára majd az egész világra. Most már sok ember gördeszkázik az egész világon igen népszerű sport és népszerűsödik. A leghíresebb alakjai ennek a sportágnak a mai században:Tony Hawk, Mike Valley, Rodney Mullen, Chad Muska, Bam Marega, Ryan Shekler, Bob Burnqist
Bináris 2006. november 22., 17:55 (CET)

Aldebaran

a szócikk törlés előtti tartalma:

szerkesztési összefoglalója: „meg fogunk halni ha a nap vörös óriás lesz vagy addig talán má hol is fel tudunk fedzni életet????????”

Allah needs an image

Nem zagyvaság, de azért van benne valami finom humor...

Ezen a lapon vannak azok az oldalak, amelyekhez a bot szerint lehetne képet találni a Commonsban. Már egy ideje így kezdődik:

1. Allah needs an image

Allah, amint képet kér? Hmmm... Próbáljuk ki, kapunk mindjárt olyan vallásháborút a nyakunkba... :-) (Valójában a képre kattintva Allah nevének leírása látható, de azért vicces a bejegyzés.)
Bináris 2006. november 23., 17:28 (CET)

Mécses mozgalom

(Részlet a törlési szavazáson lévő szócikkből:)

„Az első megmozdulás konkrétan arról szólt, hogy aki nem ért egyet az erőszakpolitika előretörésével, és ki akar állni a demokratikus jogállam és annak megtestesítője Gyurcsány Ferenc miniszterelnök mellett, az Budapesten, a Sándor-palota, mint a pártokfelettiség, semleges bölcsesség jelképe, illetve a Köztársaságtéri MSzP székház előtt, mint az alkotmányosan kormányzó nagyobbik koalíciós párt illetve a baloldali gondolkozásmód jelképe előtt, helyezzen el egy-egy mécsest vagy szekfűt.

(…)

A Mécses mozgalom összekovácsolta a baloldali érzelmű, eddig nem politizáló embereket, és sokaknak adott reményt, akik sötétségben, félelemben éltek nézeteik miatt.”

Ez a rizsa mindegyik politikai rajongótáborban népszerű sajnos. cheryn 2006. november 24., 19:29 (CET)

Strange Frontier

Nagyon jó az az album.Annyira imádom Roger Taylort,hogy az valami hihetetlen.Én is dobos akarok lenni egy rock-bandában,mikor majd felnővök.Sajnálom azt is,hogy már 15 éve meghallt szegény Freddie,és azt még jobban sajnálom,hogy már csak 2 tag zenél a Queenből.De azt olvastam,hogy film készül a Queenről,de majd ha végre megjelenik ez a film akkor meg fogom majd nézni!!!!!!!!Tegnap este QueenEsten voltam Csömörön,és olyan jó volt,hogy az sajnálhatja aki nem volt ott.Bizony!!!!Én egy 12 éves budapesti lány vagyok,Queen-rajongó is vagyok,de nálam ők az elsők a listámon,utána másodikként jön a Harry Potter,harmadikként a Star Wars,és utolsóként a Spongebob Kockanadrág.

Ragyik Zsaparov

(Iller szerkesztő megjegyzése, miközben századszor javít egy tipikus hibát az éetrajzi cikkek elején:) [4]

Színváltó SC

Angol wikiből áthozva, ők nem tudnák értékelni: --Dami reci 2006. november 29., 19:13 (CET)


[[]]
Színváltó SC
Full name Színváltó Sport Club
Nickname(s) Tiritarka Balfaszok
Founded 2006
Ground DaciArena,
Pornóapáti, Magyarország
Capacity 100
Chairman {{country alias Romania}} Győzike & Beja
Manager {{country alias Greece}} Fikusz Kukisz
League Divatliga 2
2005-06 12.
Team colours Team colours Team colours
Team colours
Team colours
 
Home colours
Team colours Team colours Team colours
Team colours
Team colours
 
Away colours

Current Squad

No. Position Player
1 {{country_flagicon|Slovakia|Slovakia}} GK rooney08
2 {{country_flagicon|Romania|Romania}} DF matyesz
3 {{country_flagicon|Israel|Israel}} DF chelsea90
4 {{country_flagicon|North Korea|North Korea}} DF ronaldinho10
5 {{country_flagicon|Ethiopia|Ethiopia}} DF patriklampard
6 {{country_flagicon|Iraq|Iraq}} MF dfb
7 {{country_flagicon|Serbia|Serbia}} MF mmaattee
8 {{country_flagicon|Pakistan|Pakistan}} MF tom21
9 {{country_flagicon|Afghanistan|Afghanistan}} MF dadus6
No. Position Player
10 {{country_flagicon|Romania|Romania}} FW őr
11 {{country_flagicon|Niger|Niger}} FW bence022
12 {{country_flagicon|Kenya|Kenya}} GK hofi33
13 {{country_flagicon|Mongolia|Mongolia}} DF mogyi19
14 {{country_flagicon|United States|United States}} DF zgabe
15 {{country_flagicon|Latvia|Latvia}} MF grande capitano
16 {{country_flagicon|Bosnia-Herzegovina|Bosnia-Herzegovina}} MF banok
17 {{country_flagicon|Russia|Russia}} FW rotykos
18 {{country_flagicon|France|France}} FW cookta

Burum törlési indoka

Részlet a törlési naplóból:


--Lily15 üzenet 2006. december 2., 16:03 (CET)

Panama-csatorna

A Panama-csatorna Dél- és Észak-Amerikát köti össze. Hossza kb.4km. Az építésekor 4 millióan haltak meg és ez a mennyiség nagyon meg viselte a Panama közeléban élő családtagokat.

Tehát ha egy ember hal meg, az nem viseli meg a családtagokat? --Lily15 üzenet 2006. december 3., 15:47 (CET)

Nagykanizsa

A téli időjárás 5 fok között van.

Mármint mínusz és plusz? --Lily15 üzenet 2006. december 3., 15:53 (CET)

Britney Spears

britney albániában született, egy kecske volt az apja.(József Béla) anyja egy erszényes medúza volt, de már meghalt tütőhomárban. születése után elütötte egy jegesmedve, ezért lett kövér. énekelni azért nem tud, mert négy segge van. keresztneve peti. akkor lett híres, mikor belefingott a mikrofonba egy iskolai eloadas alatt, szerencsere ott volt egy hires muvesz, zámbó jimmy, aki felfedezte tehetseget. 8éves koraban bezartaka bortonbe, mert véletlenul. szerzodest kotott jimmyvel, aki megszervezett neki par koncertet es hatalmas siker talalta elfelé. 1 evre raja kijott az elso albuma,a "kecske a fater" nevvel. elsopro sikert aratott, ez arra buzditotta, hogy elkeszitsen meg par albumot roston sutve is.

idemost kihagyok egy sort mert igy kellemes. egyszer csak britni fogsora beragadta parketta alá. 40 eves koraban3 gyereket szult, akik 5 evesen jotteka vilagra(2fiu 1 lany)akiket ferjevel(ferenc jozsef) janinak, janinak es janinak neveztek el. ezutan visszavonult a nyugdijas eveibe aztan nyirta a fuvet, de meg mast is.

Micimackó

ő egy hörcsög

Schobert norbert [sic!]

Schobert Norbert egy erobikos csávó. Sportoló edző, satöbbi.Van egy felesége, a réka. Két gyerekkel rendelkezik.

Update termékek

Norbi ( ahogy a köznyelv nevezi) mindent "ápdételt". Ez azt jelenti hogy tök normális dolgoknak( pl.: a parizernek és a majonéznek) csinálja meg a cukor, zsír, energiamentes változatát. Ezekre rárakja saját fotóját, és a termék „Norbi” előtagot kap. Pl.: Norbi Rúd (szül.: Túró Rudi). Innen született a híres szállóige: „Norbi rúdja nagyon egészséges!”( ide kéne olyan kék nyilacska ami a szállóige eredetére mutat, de olyat nem tudok beszúrni)

Írói munkássága

Gyakorlatilag nincs, ámbár akar írni egy könyvet a magyar egészségügy siralmas állapotáról.

Programok

Ingyenes tesiórát szervez túlsúlyos embereknek a Margitszigeten(lásd Budapest)

Keresete

Vagyonát illetően nincsenek információink.

Humora

Átverték a kész átvewrésben, amelyet akkor még Jáksó vezetett(tudjátok, akinek nincs álla).

Hüvelykujj szembe fordító izom‎

(User:Bináris megjegyzése a vitalapról:)

Ha tényleg a szembe fordítja ez az izom a hüvelykujjat, akkor én kioperáltatom!!! Nem akarom kinyomni a szememet! Nem inkább hüvelykujj-szembefordító izom akar lenni?

A Naprendszer mint olyan (Milyen??)

Egy anon komplett szócikkátdolgozása:


Naprendszer

A Naprendszer – középpontja a küszöb; egy bonyolult csatorna rendszer, melynek tanulmányozása elsősorban a sajtmester tudományának a körébe tartozik. Ebben a rendszerben található Sean Connery is.

Montázs: A kefe és az aszfalt (nem méretarányos)

A Naprendszer általános iskolái

  • A küszöb tartalmazza a zita tömegének 99,89%-át, de a zsírtömegneknek csak a 2 %-át.
  • A pogácsák közel egy kifliben keringenek.
  • A répa körül az összes kacsa, és a ludak körül a legtöbb topánka azonos irányban hering, és a torpedókra is döntően ez az irány jellemző: a végbél északi pólusa felől nézve pozitív irány.
  • A közelebbi pockokon sok a nehezebb zita, döntően szilárd anyag alkotja házukat, a távolabbiak, az óriásziták anyagait túlnyomóan gáz halmazállapotú, könnyebb szendvicsek (szalámis) alkotják.

A Naprendszer égitestei

A csatornanrendszer légikecskéit alábbiakban inkább csak cementizáljuk, pontosabb paták és benyírás róluk a saját szócikkükben található.

A Küszöb

A küszöb a Naprendszer központi térelválasztója. A zita tömegének 99,87%-át teszi ki. Rajta kívül nincs komolyabb répa Naprendszerben.

Kékbálnák

Az IAU ('Igen aljas utasok ') timbuktuban tartott konferenciáján résztvevő mintegy 2500 küldött 2006. augusztus 45-én, többségi szavazással megvonta a kacsától az ebédjegyet és egy törpe minősítette át. Így a fenti döntés értelmében a jövőben már csak 8 sonka ebbe a kategóriába:

  • Fóka-típusú bolygók: béla,juli,gertrúd,gedeon
  • krumpli (zita-típusú bolygók): jani,mari,juszuf,gedeon,tobiás

növekedési rendellenességű répák

  • A legolas, koala, gandalf

Az alábbi táblázat összehasonlítja a legfontosabb jellemzőket.

jellemző tölgy-típusú bolygók kefe - Összetétele legfőképp szilárd banya főként máz Szilárd tepertő
Térfogat a zitához hasonló a zitánál nagyságrendekkel nagyobb (lehetetlen) a zitánál körülbelül 4-szer kisebb
kötő elektronpárok száma kettő vagy kevesebb tíz felett (és egyre újabbakat fedeznek fel) 3 vagy kevesebb (de a zatomok kicsik)
A koksz és az ipari cukorrépa méretarányos képe


Holdak

Az atomtörzsek körül keringő zongora listáját az étlapon találjuk.

Lecsó

A lecsókk és az apróbb kakadarabok között folytonos az átmenet. Ez utóbbiakat fosoknak kb. 10 cm alatt, egészen a porszemnyi méretekig. A porszemnyi méretű bélbaktériumok okozzák az állatöv mentén derengő babot. Amikor az infláció belép a légkörbe, a feleséget gedeonnak vagy népiesen babfőzeléknek nevezzük. Amikor leért a bors felszínére, akkor bélának nevezzük.

Ükapa

Az állatok olyan vaszottul büdösek,hogy felszínük Naphoz közel kerülve felmelegszik és a felszín anyaga gázzá alakul (szublimál), melynek során kos és kisebb-nagyobb tavirózsák szabadulnak ki. Ilyenkor „békön” lesz, amit simonnak hívnak. A Napszél hatására ez elnyúlik a kapával ellentétes irányba, ez a róka.

Küklopszok

Olyan jegesmedvék , melyek az egy tál bablevesnél kisebb excentricitásúak, és pályájuk a legbüdösebb.

Napi ajánlat

  • ovjektumok: a hód távolságában található úgynevezett szarvas kering , mely nagyjából 30 és 50 méter között helyezkednek el. Újabban ide sorolják a tarzant is.
  • A kefe: A nagyoktól jóval kisebb, nagyjából 23km/A környékén található ahonnan a hosszú periódusú ülepek származnak valószínűleg
  • A szenya elnyúlt 76 és 850 forint körüli pályája nem igazán drága, egyik kategóriában sem, mégis talán a Naboo részének tekinthető, csak talán a Sebulba alakját nem ismerjük pontosan

Források és jegyzetek

További információk


Naprendszer
NapMerkúrVénuszFöldMarsCeresJupiterSzaturnuszUránuszNeptunuszPlútóErisz


[[en:Solar system]] [[ar:نظام شمسي]] [[ast:Sistema solar]] [[bg:Слънчева система]] [[ca:Sistema Solar]] [[cs:Sluneční soustava]] [[da:Solsystem]] [[de:Sonnensystem]] [[eo:Sunsistemo]] [[es:Sistema Solar]] [[et:Päikesesüsteem]] [[eu:Eguzki-sistema]] [[fa:سامانه خورشیدی]] [[fi:Aurinkokunta]] [[fr:Système solaire]] [[fy:Sinnestelsel]] [[gl:Sistema Solar]] [[he:מערכת השמש]] [[hr:Sunčev sustav]] [[ia:Systema Solar]] [[id:Tata Surya]] [[ie:Solari sistema]] [[io:Sunala sistemo]] [[is:Sólkerfið]] [[it:Sistema solare]] [[ja:太陽系]] [[ko:태양계]] [[lt:Saulės sistema]] [[ms:Sistem suria]] [[nb:Solsystem]] [[nl:Zonnestelsel]] [[nn:Solsystemet]] [[pl:Układ Słoneczny]] [[pt:Sistema Solar]] [[ro:Sistem solar]] [[ru:Солнечная система]] [[simple:Solar system]] [[sl:Osončje]] [[sv:Solsystem]] [[th:ระบบสุริยะ]] [[tr:Güneş Sistemi]] [[uk:Сонячна система]] [[vi:Hệ Mặt Trời]] [[zh:太阳系]]


A laptörténetből kihalászta: User:195.56.242.205

--Lily15 üzenet 2006. december 6., 17:22 (CET)

Akciónyugdíjasok

Definíció: Akciónyugdíjasnak nevezünk minden olyan nyugdíjkorhatárt elért, illetve verítékes munkával (titkárnőség, prostitúció, szeszkereskedelem) a nyugdíjazást előbb kiérdemelt személyt, aki képes csak azért lakhelyével azonos középpontú 3 kilométeres rádiuszú körön kívül eső Tesco, Auchan, Lidl, CBA és más kereskedelmi egységhez a számára ingyenes tömegközlekedést igénybe véve utazni, hogy ott az aktuálisan folyósított nyugdíjának ezredrészét képező összegű kedvezménnyel vásárolhasson tartós tejet, illetve az alapellátás feltétlen szükséges részét képező malomipari termékeket, mint kenyeret és zsemlét.

Probléma: A fentebb nevezett egyedek (továbbiakban: ANY egységek) rendszeres időközönként felbukkannak tömegközlekedési eszközökön, és ott a populáció kisebb hányadát képező keresőképes fiatal (továbbiakban: KKF), valamint aktív dolgozó (továbbiakban: AD) entitásokat abuzálják. Szörnyű cselekedeteik közé tartozik a buszon található ülő- és állóhelyek átadásának kikényszerítése verbális eszközökkel (”Ezekamajifiatalok” szöveg hangos mormolása), illetve esetenként fegyver alkalmazásával (nagymama pótkocsi, trabant, paraszt nuncsaku).

Megoldás: Az evolúciós folyamatok során a humán entitások próbáltak életképes megoldást találni az ANY egységek viselkedésének módosítására, illetve az egyes deviáns egyedek karanténba zárására, de sajnos kudarcot vallottak. Egyetlen megoldásként a tüneti kezelést jelentő nyugdíjas otthon - Tesco konfigurációban történő épületemelést lehet felhozni, egyelőre a Teskórral fertőzött egyedek megtisztítására nincs lehetőség. --Mathae قل 2006. december 7., 18:54 (CET)

Kenyér és zsemle? Malomipari termékek?? És mi az a paraszt nuncsaku? De ebből a kérdésből lehet, hogy látszik a vidékiségem? :)) --Lily15 üzenet 2006. december 7., 19:08 (CET)

Külső díszei a 137 méter magas helyiek által Steffl-nek nevezett déli torony...

Hát igen! Szép nagy legények nevelkednek a víner sniclin. --Lily15 üzenet 2006. december 7., 18:58 (CET)

Az köszi

Az' köszi

A magyar szleng nyelvben egyre elterjedtebbé váló szókapcsolat. Már 2000 elején megtalálható az utcai beszélt nyelvben. Budapestről indult meg a szókapcsolat hagoztatása. A szókapcsolat jelentése igen öszetett. Különféle helyzetekben hasznláható. Általában meglepődés, vagy valamilyen szerencsétlenség bekövetkezése után használatos. Kiejtése hangos és erőteljes. Alapértelmezett szavai: Azt köszönöm szépen! Amiből az "azt" mutató névmás a célzott tárgy amire vonatkozik a mögötte álló "köszönöm szépen". A "köszönöm szépen" szóból keletkezett --> "köszike": mely még egy erős leegyszerűsítésen ment keresztül, és így keletkezett a második része a kifejezésnek: köszi.

Fogalomnak nevezhető, ugyanis többlettartalommal bír. Régebbi agresszívabb szava, mely helyére keletkezett a(bazd meg) ige. Feltehetőleg az oktatásban részt vevő diákok, tanulók, halgatók használták először, és így kijátszva azt, hogy csúnya szót mondjanak. Ugyanis az "az' köszi" szókapcsolat még 2006-ban sem tehető a csúnya szavak közé, amit nem illik kimondani. Ugyanis a köszönöm szó igen erőteljesen hat.

A Nap

A Nap a Naprendszer központi bolygólya vagy csillaga. A Naprendszer tömegének 99,87%-át teszi ki. Rajta kívül nincs komolyabb energiatermelő égitest a Naprendszerben.De van olyan bolygó ami több hő termel mint amit a Naptól kap,például:a Szaturnusz

(

  1. Lyaly!
  2. Nem, még j-vel sem bolygója (emeletes baromság)
  3. Apróság, de a Jupiter termel többlethőt, nem a Szaturnusz (mindegy, valahol arrafelé, kicsit túl a térkép szélén).
  4. ...és ezenkívül ennyi helyesírási hibával ez a Wikipédiában van, nem egy iskolai röpdolgozatban...

)
Bináris 2006. december 8., 21:02 (CET)

Hitman 2

Hitman 2 Silent Assasin

Vonalkódos fejü kopasz bérgyilkos visszartért hiszen nem sokáig tarthat a nyugalom körülötte még egy olasz templom kertész posztyán sem. Az IO interactive ismét remek munkát végzet lehet zongorahúrral áldozat mögé settenkedni újra.


--Dami reci 2006. december 8., 23:51 (CET)

Reformkor

(User:Bináris találta)

A reformok kora nagy változásokat hozott a katolikus és a református korban egyaránt. Amikor az emberek rájottek hogy a katolikus hitet már csak a pénz vonza és hogy vissza kéne térni az alapokhoz, tehát a Bibliához.Megalapult a református hit ami katolikusokban nagy veszélyt jelzett.Ez a kor nagyon sok viszályt és harcot hozott magával.Sok református és sok katolikus halt meg, mert az egyik oldal sem volt nyugodt.A legismertebb visszavágás a katolikusoktol a Szent Ivánéji harc volt amikor tobb ezer reformátust megoltek.

Geoid

  • karalábé és pumukli
  • karalábé és pumukli Amikor Bill Gates teheneket terelgetett a réten, egy majomkenyérfa csúszott le a csúzdán.
  • Négyzetrácsos paradicsom, káposzta, MAJOMKENYÉRFA, süti
  • Négyzetrácsos paradicsom, káposzta, MAJOMKENYÉRFA, süti A geoid azt jelenti, hogy marinénje karalábet pucol az ulepével.
  • marinéni ülepe negytonna babszem

megfontolandó...nahol 2006. december 10., 20:23 (CET)

Arany János

User:Bináris szerkesztési összefoglalója: helyesírás (Egyszer még ideírom, hogy a hogy elé vessző kell, mert vessző nélkül nem tudsz hogyozni, csak azt nem tudom, hogy fiú vagy lány a beíró.)

Bionicle heroes

Én szerintem nagyon jó játék.Ezért megpróbálok írni hozzá végigjátszást annak aki nem boldogul vele. kék rész 1.pálya:Kiad minket egy füvest szerű tisztáson,ott öljük meg az összes kis pókot(bal egérgomb)aztán menjünk továbbutána kikötünk egy tengerpart szerű akármin:Dott kaszaboljunk le minden ellenséget(fölül van egy ilyen körökből álló csík ott ha mind sárga akkor arany és sérthetetlen toa-k leszünk)menjünk oda az arany rakáshoz,és rakjuk össze(jobb egérgomb)akkor az arany ember épít egy csónakot váltsunk át a barna toa-ra(numpadon a 0 gomb)száljunk be a csónakba uszikálunk egy darabig aztán megint kaszabolunk és aztán bemegyünk egy barlangba és jön a rakhshi,öljük meg az összes ellenséget (megint aranyok leszünk)és megint az arany kupac,aztán lőjjük a rakshit egyfolytában.Ennyi.

)--Rodrigó 2006. december 13., 10:15 (CET)

Túl az örökkévalóságon -- avagy ki csinálja a zagyvaságokat?

Ez a mi sablonunk. Ezt nem egy anon írta, hanem egy adminisztrátor:

Szerkesztési jogaidat a desktruktív szerkesztéseid miatt örökre felfüggesztettük. Ha szeretnél érdemben hozzájárulni a lexikon fejlesztéséhez, megteheted a blokk lejárta után, addig azonban ne szerkessz, mert ilyenkor a blokk automatikusan meghosszabbodik.

Mellesleg mi az a desktruktív? :-DDDD
Bináris 2006. december 15., 19:05 (CET)

További wikipédiás zagyvaságokat itt találsz

Minden, amit a kínai szokásokról tudni akarsz...

Régen a Kínaiak Kungfuztak vagyis csak a kínai istenek, akik emberek voltak, csak arra voltak kiválasztottak. Voltak: Shaolinok, ninják.

...vagy mégsem?


--Lily15 üzenet 2006. december 16., 19:45 (CET)

Sexard The Rock City

A banda 2oo6ban alakult, Szekszárdon az Energia Park környékén. A négy bandatag egy nyári napon elindult, hogy eltöltsék a délutánjukat, amikor megszületett az ötlet, egy banda létrehozása. A nevet kisvárosuk tiszteletére választották, így lettek Sexard The Rock City.


Tagok:

Theoo - vokál

Gombóc - dob

Sofi - gitár

Unió - bass

Kép: [5]


A dalszövegeiket közösen írják. Első számfeldolgozásukat a The Rasmus fórum találkozóján adták elő, a feldolgozott szám "Exotika" az IMT SMILE-tól. Nagy sikert arattak, a közönség élvezte az előadást. Studiójuk Unióék házában található. Hangszereik még nem tökéletesek, de dolgoznak, hogy tökéletes eszközökkel tudjanak hozzáállni első számuk a "Snow White" elkészítéséhez. Következő maxijuk a "Szotyi" lesz, amely egy magyar szám. Az ihletet a megalkotás napi szotyizás hozta meg a bandának, inspiráló hatással volt rájuk. Magánéletüket nem tálalják ki, ahogy ez természetes. Rajongói klubjukba lehet jelentkezni, írjatok egy emailt a banda fan-emailjére:

sexardtherockcity@vipmail.hu

infó: bandatag által írt szöveg

© all rights reserved

December 17.

Születések: 1992.-Hajdu Szabina pink őrült pasilopó kényes hanggal nagyon erős artikulációval végre megszínesíti a világot! Jah és nagyon EGO!

Tyrannosaurus Rex

TYRANOSAURUS REX:

Származás: A T.rex Észak-Amerikából származik. A mondás szerint az észak-amerikai kontinens "Isten csapása" volt.

Méret: A T.rex állítólag 15 láb magas volt. Kb akkora lehetett, mint az utcán lévő lámpaoszlopok.

Viselkedés: A T.rex általában nyugodt természetű volt, annak ellenére, hogy húsevőként ismerjük. Nem őrjöngött és rohangált fel-alá, csak akkor ha nagyon fel volt idegesítve.

Érdekesség: A T.rex állítólag csak a mozgásra reagál. Ezt a Jurrasic Park című filmben mondták. Dehogy ez igaz-e, azt még kutatják a Paeolontologusok. Egy ember szerint még az a feltevés is felmerült, hogy ez a dinoszaurusz valójában dögevő volt, és egyáltalán nem bántott senkit. Sőt nagyon is elhúzodott még a növényevő dinoszauruszoktól is.


Szedte:Mathae قل 2006. december 22., 10:12 (CET)


Argentinul

Az átnevezési naplóból:

Csacska angyal átnevezve Csacska angyal (Floricienta) névre: Argentinul Floricienta. Legyen ott, hiszen ők csinálták a filmet.

Ja, ha argentinul úgy van, akkor legyen. Nem mintha nem lenne mindegy az egész. :-) Bináris 2006. december 22., 23:40 (CET)

Shego

Shego családjáról nem túl sokmindent lehet tudni főleg hogy magyarul még csak három DVD jelent meg magyarul....

(megjegyzés: és más nyelveken hány DVD jelent meg magyarul? – Alensha üzi 2006. december 24., 15:44 (CET))

Kép szöveg nélkül

Bináris 2006. december 24., 21:24 (CET)

Bot

Olyan játékos, akit a számítógép vezérel.A bot szó a magyar bot szóból származik, mert ahogy egy fabot nem tud mozogni és csak egy ember mozgathatja, úgy a játékost is a számítógép irányítja.

És még panaszkodunk, hogy nem világnyelv a magyar... :-) Bináris 2006. december 26., 00:02 (CET)

Bambagazsak

Ez egy olyan szó, amely érzéseinket fejezi ki bármely dologban, akkor használjuk, amikor a magyar nyelvben használt szavakkal, már nem tudjuk körülírni a helyzetet... pl.: vicces kifelyezésekre, megmagyarázhatatlan helyzetekkor, vagy csodálkozásunk kifejezésére...stb. (kifejlesztette: srebi) kiejtése: "bambagazsák"


Azt hiszem, röviden törölt zagyvaságként jellemezhető. --Lily15 üzenet 2006. december 28., 13:32 (CET)

Sellő

A sellők a tengerek leányai. Gyakran ábrázolják őket halfarokkal és régen a halászok gyakran fókákkal esetenként lamantínokkal tévesztették össze. Gyakran mentenek ki embereket a vízből és a hangjuk elbűvölő a sellők formái:

Najád:hasonló a sellőhöz de a feje ovális.

vízitündér:esetenként gonosz de nem bírják elfogadni hogy az ember nem él a víz alatt.

szirén:Madarakként is ábrázolják hangjukkal a férfiakat a tengerbe taszítják csodálatos a hangjuk ugyanakkor gonosz lények.

hableány:lehet hogy a sellők unokatestvéreik ugyanojan a tulajdonságaik vannak mint a sellőknek csak gondolat átvitellel beszélnek.

tritón:Kisebb tengeri istenségek ők a görög mitólógiákban a sellők harcias nép.

A sellők között akad nem igazán szép de mint mindeggyik sellő rajonganak a zenéért az építményei valódi remekművek.

  • Felesége nem akart vele Szegedre költözni, emiatt gyakran veszekedtek. Egyik dulakodásuk során Horger Antalné egy revolverrel rá is lőtt férjére, sajnos nem okozott különösebb sérülést. [1]
  • [6]

Vámpírrá válás

na szóval. A vámpírrá válásnak (szerintem) két módja lehet. 1:(by darren shan)a vámpír felhasítja a saját és hmm.. a jelölt ujjbegyeit majd egymáshoz illesztik őket, és hagyják hogy a vér a vámpírból a jelöltbe áradjon. Persze csak adott mennyiség.(nem tudom, hogy lehetséges-e, hogy a két vér kicserélődik. Talán azért nem lehetséges mert nagyon fájdalmas ez a folyamat, és egy idő utá a vámpír számára is elviselhetetlenné válik a mi a jelölt számára már halálos fájdalom lenne, szóval egyiküksem járna jól.) 2:(by Lestat)a jelöltet a vámpír megharapja és kiszívja a vérét és valahol az élet és halál között hagyja. Majd a vámpír felsérti a a saját csuklóját,hogy a jelölt onnan szívhassa ki a vámpír vérét. Avámpír vér megöli a jelölt testét ami ujra életre kel akkor már vámpírként. Nem hiszek az ilyen megharap és meghalész eltemetnek és feltámadsz dologban. Az olyan komplikált lenne az élet ennél sokkal egyszerűbb. (Még a vámpíroké is.)

Machintos

A Machintos mind a mai napig egy legendának mondható, vagyis egy teljesen elkülönült a pc-től, mostmár kezd a két gép típuus össze szokni. Ezt a szöveget csak indításnak szánom, de kérem bővítség.

Története

A kép Apple 1-2 után adták ki a lisát utána pedig az 1. machintost

Darajai

Mai darabok: Mac mini Imac MacPRO Xserver

(A betűk kiemelése tőlem. Gy. k.: a valódi cikk a Macintosh címen található. –Bináris 2006. december 31., 09:44 (CET))

Here (nem az, a másik ... vagy harmadik)

A here a méhtársadalom himje, melynek egyedüli feladata az anyaméh megtemékenyítése. Teste 15-17 mm. hosszu kiterjesztett szárnyakkal 26 mm. széles. Inkább bögölyhez ahsonlít, mintsem méhhez. Feje nagy, gömbölyü, recés szemei egymással érintkeznek, kidülledtek, csápja 14 tagu, szájrészei el vannak satnyulva. Szőrmeze barnássárga vagy szürke, vaskos potroha szürkéssárga harántsávokkal van ellátva.

Jézusom, és mindegyik méh ilyen rusnyaságtól származik. --Lily15 üzenet 2006. december 31., 19:53 (CET)

Híres Gergők

Papp Gergő Híres alkoholista ő a feltalálója, a hubertuszos póklevágásnak

Szuverén Póknemzettség Lovagrendje

LEÍRÁSA

A Szuverén Póknemzettség Lovagrendje a Póknembeli Megyesi ill. a család tagjainak egy része hozta létre . A tagok felesküdnek a, család, a haza a (elsősorban) Római Katolikus Egyház , a Református egyház , az Evangélikus és a Zsidó egyház védelmére. A lovagrend önmagát független államnak tekinti. A lovagrendnek van saját székháza, földterülete, újsága, útlevele(csak ezzel lehet belépni a Lovagrend területére.), pénzze , stb ... , vezetése, és még sok más tulajdonai. Még önálló hivatalokkal is rendelkezik.

LAKOSSÁG: 6 FŐ

TERÜLET: 20 m2

NAGYMESTER:

KANCELLÁR:

FŐTANÁCSNOK:

SZÉKHÁZAI(i): 1. család földterületén

             2. szám alatt (Megioniai Nagyhercegség)

FELADATA

1. Az Apostoli Római Katolikus Anyaszentegyház védelme.

2. A Magyar Köztársaság és a vatikáni Szentszék függetlenségének és területének védelme.

3. A Protestáns és a zsidó egyházak tagjainak védelme.

4. Az egyházi előljárók és papok, apácák, szerzetesek személyi védelme.

5. A keresztény hit és erkölcs terjesztése azaz az egyházak által kiadott missziós parancs betartása.

TÖRTÉNETE

Ez a lovagrend nagyon fiatal még , csak 2007 jan 1 - jén jött létre.

Számítógépvírusok listája

Vírusok, férgek, trójai falovak!

Ezeket gyüjtőnéven "vírusok"nak nevezzük!Ezek olyan rosszindulatu programok, melyek roncsolhatják/károsíthatják számitógéped minden adatját, főbb részeit!Persze nem fizikai értelemben, hisz ezek a "vírus"ok olyan miniatür fogalmak melyek főleg a világhálón terjednek!

Újabb részlet a törlési naplóból

2007. január 7., 18:09 KovacsUr (Vita | Szerkesztései) "Paris Hilton" törölve (WP:AT, a lap tartalma: "PARIS HILTON": túl hosszú a cikk a téma jelentőségéhez képest)


--Lily15 üzenet 2007. január 7., 18:16 (CET)

Fekvése Egyenletes, csak az a gond, hogy mély az árok hazafelé!

Refek és egyebek

  1. [1]