White Tiger (képregény)

A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából
Fehér Tigris
Megjelenési információk
KiadóMarvel Comics
Eredeti neveWhite Tiger
Első megjelenésDeadly Hands of Kung Fu (Dec 1975) #19
1975. december
Fehér Tigris adatai
KépességeiAz amulett ráruházza tapasztalatát, szakértelmét a harcművészetről. Nagyobb erő, gyorsaság, állóképesség, ügyesség, koordináció, egyensúly, és a kitartás

White Tiger egy identitás amit használt több kitalált karakter a Marvel Comics-ban. Az összes ember, akik magukat White Tiger-nek adták ki különleges képességekkel rendelkeztek. Ezt az erőt a Jáde-Tigris amulettnek köszönhették.

Fehér Tigris (karakter)[szerkesztés]

White Tiger egy identitás amit használt több kitalált karakter a Marvel Comics-ban Az összes ember, akik magukat White Tiger-nek adták ki különleges képességekkel rendelkeztek. Ezt az erőt a Jáde Tigris amulettnek köszönhették.

Hector Ayala - El Tigre Blanco[szerkesztés]

Az első White Tiger ( Hector Ayala ) képzett harcművész Bill Mantlo író és George Pérez művész műve a Marvel magazin-ban, Elsőként "The Deadly Hands of Kung Fu #19 (1975)". Hector Ayala San Juan , Puerto Rico-ban született. Az alteregója, harcolt bűn ellen, összeállt más hősökkel, beleértve a Daredevil és Pókember. Sok év után a bűnözés elleni harcban, majdnem megölték, miután a titkos identitását nyilvánosságra hozta LightMaster. Lelkileg és fizikailag is rabjává vált a Tigris amulettnek, Ayala visszavonult. De egy idő után a vágy, hogy felvegye az amulettet és harcoljon a gonosszal túl erős, és Hector ismét a FehérTigris. Nem sokkal később, Hector egy gyilkosságba keveredett és elítélték erőfeszítései ellenére is. Ügyvédje Matt Murdock (Daredevil). Lelőtték, mikor menekülni próbált, röviddel azelőtt, hogy a felmerült bizonyítékok bizonyították az ártatlanságát.

Rokonai/Családja[szerkesztés]

Szülei: Nestor Ayala és Maria Ayala
Testvérei: Filippo Ayala(drogos testvére), Ailda Ayala-Del Toro(húga) Ava Ayala (nővére)
Lánya: Ava Ayala
Unokahúga: Angela Del Toro
Felesége: Soledad Ayala

White Tiger (Evolved Tiger/Uplifted Tigres)[szerkesztés]

A második White Tiger a "Heroes for Hire"-ben egy Kelet-indiai származású nő (valódi neve ismeretlen)

Kasper Cole[szerkesztés]

A harmadik White Tiger (Kevin "Kasper" Cole), egy zsidó / afro-amerikai örökségű rendőr. Később a Fekete Párduc amikor megtalálta T'Challa jelmezét.

Angela Del Toro[szerkesztés]

A negyedik White Tiger (Angela Del Toro)

Ava Ayala[szerkesztés]

A ötödik White Tiger (Ava Ayala), Hector Ayala lánya.

Forrás: White Tiger (comics)