Vita:Team Lotus

Az oldal más nyelven nem érhető el.
Új téma nyitása
A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából
Legutóbb hozzászólt Madridista 12 évvel ezelőtt a(z) Jelentős versenyzők témában
Ez a szócikk a következő műhely(ek) cikkértékelési spektrumába tartozik:
Formula–1 témájú szócikkek (kitüntetett besorolás)
Sport témájú szócikkek (kitüntetett besorolás)

Jelentős versenyzők[szerkesztés]

Tisztelt Szerkesztő Úr!

A 'Jelentős versenyző' NIGEL MANSELL,EGYETLEN VERSENYT (!) SEM NYERT a Lotus-nak,ezzel szemben a JELENTŐS VERSENYZŐK között NEM SZEREPEL a listán az olasz pilóta,ELIO DE ANGELIS,aki 2 VERSENYT NYERT A LOTUS CSAPATNAK!!!!FELHÁBORÍTÓ!!!!

1982-ben az Osztrák Nagydíjon és 1985-ben a San Marino-i Nagydíjon.

De Angelis volt az,aki 4 ÉV UTÁN győzelmet hozott a csapatának és Colin Chapman-nek 1982-ben!!!!

Mansell végig kettes számú pilóta volt,5 évet töltött a Lotus-nál,ezalatt mindösszesen csak 5x volt 3.helyezett,ennél feljebb sosem jutott..mégis ő a jelentős versenyző????....Ő????....???? MANSELL SOSE NYERT A LOTUSNAK VERSENYT! Csak azért őt kiemelni a szövegben,mert De Angelis tragikusan fiatalon meghalt és-ÖN SZERINT!!!!-kevesen emlékeznek rá,enyhén szólva is nagy tiszteletlenség vele szemben,mert ELIO DE ANGELIS a csapatnak 6 ÉVEN KERESZTÜL VOLT ELSŐ SZÁMÚ(!) PILÓTÁJA!!!!KÉTSZERES FUTAMGYŐZTES LOTUS-OS PILÓTA!!!! Mansell 1980-ban is csak tesztpilótának fért be mellé,DE ANGELIS annyira tehetséges volt!Ahogy ezt a későbbiekben is bizonyította!SOKKAL JOBB PILÓTA VOLT MANSELL-NÉL!Nem az ő hibája,hogy olyan fiatalon meghalt és több versenyt már nem tudott nyerni,de ő enélkül is bizonyított!!!! KÍVÁLÓ PILÓTA VOLT!!!!SOKKAL-SOKKAL JOBB LOTUS-S,MINT MANSELL!!!! Az 1985-ös Világbajnokságon DE ANGELIS 5.volt,Mansell 6. és a szezon végén a rossz eredményei miatt elbocsátották,azaz kirúgták a csapattól ("elhagyta a csapatot"..Vicces!..Kirúgták!Nem a Lotus volt "megbízhatatlan",hanem Mansell volt gyenge..). ELIO DE ANGELIS MARADT.A Williams-hez is eredetileg De Angelist akarták szerződtetni,NEM Mansell-t! Senna jött az angol helyére,a brazil tartott a csapattársától,az 1.számú pilótától,De Angelistől,így azt akarta,hogy őt tegyék meg 1.számúvá,csak azért mert 1 hellyel előrébb végzett 1985-ben a VB-n,mint De Angelis..amikor erre fény derült,az olasz pilóta a Brabham-hez szerződött és nem asszisztált Sennának egyetlen percet sem!Magától lépett ki a csapatból..őt nem küldték! 1986-ban sem a teljesítményével volt a probléma a Brabham-nél,hanem az autójával..ezért is halt meg olyan tragikusan fiatalon füstmérgezés okozta agy- és tüdőkárosodásban 1986.május 15-én,a Paul Ricard pályán,tesztelés közben..28 évesen..

A szövegben Angelis-ként emlegeti..DE ANGELIS A VEZETÉKNEVE!!!!Ön se örülne,ha rosszul írnák a vezetéknevét!

"Az olasz 1982-ben győzött.." Az 'olasz' helyett talán illene legalább a vezetéknevét kiírni..

"Elio De Angelis 1982-ben győzött.."

..ha már Keke Rosberg nevét sikerült teljes egészében kiírni a Lotus csapat oldalán.. ..ha már 4 év után nyert a csapatának..később pedig még egyszer..MEGÉRDEMELNÉ!!!!IGAZÁN!!!!

De a 2. meg 3.helyeit nagy bőszen kiemeli..

1982., OSZTRÁK NAGYDÍJ..........1.hely!!! 1985., SAN MARINO-I NAGYDÍJ.....1.hely!!!

Ezeket kellene kiemelnie!

Amikor el kellett mennie a csapattól Senna miatt,azt persze már nem írja le..De Angelis annyit sem érdemel ezek szerint,hogy leírja,hova igazolt át..de Mansell,a Lotus-os 2-es számú pilóta persze ki van írva,hova ment el..csak azért,mert ő nem halt meg és nem felejtették el.. DE ELIO DE ANGELIST SE FELEJTETTÉK EL!!!CSAK ÖN DRÁGA SZERKESZTŐ ÚR,CSAK ÖN!!!!

Szégyen!

ELIO DE ANGELIS JELENTŐS VERSENYZŐ!!!!Figyelmet,tiszteletet,elismerést érdemel a LOTUS oldalán!!!!

Üdvözlettel,

Orosz Ágnes

Nem kell kiabálni. Bár nem én csináltam a cikket, de szerintem mem feltétlenül abból a megfontolásból kerültek oda a versenyzők, hogy a Lotusnál mit teljesítettek, hanem hogy később mire vitték. Häkkinen sem csinált semmit a Lotusos időszaka alatt, később mégis kétszeres világbajnok lett, szerintem ez indokolja azt, hogy ott szerepeljen. Most már de Angelist is beírtad, szerepel ott. Ennyi. Nem kell ezen felháborodni. Ha valami hibát találsz, javítsd ki, így működik a Wikipédia, nem elégedetlenkedni kell. – Madridista Estadio Santiago Bernabéu 2011. július 23., 09:09 (CEST)Válasz