Vita:Szent András Állami Reumatológiai és Rehabilitációs Kórház

Az oldal más nyelven nem érhető el.
Új téma nyitása
A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából
Legutóbb hozzászólt Vadaro 15 évvel ezelőtt a(z) Elérhetőség, hivatkozás témában

Hévíz[szerkesztés]

Kedves Gnomon,

A rendkívül alapos és részletes szócikk - amint azt címe is mutatja - nemcsak a kórházról, hanem Hévíz történetéről is szól. Javasolom, hogy készüljön külön Hévíz szócikk is (a német Wikin már van) és ebben a szócikkben csak a kórház szerepeljen. Jelenleg ugyanis nem lehet kategorizálni a szócikket a Magyar települések alá.

Üdv -Millisits

Ma a Szent András Kórház kezelésében az a bő 60 ha terület van, melyről a szócikk szól (Hévízfürdő). Természetesen ez a terület - közigazgatásilag - Hévíz része. Úgy gondolom, hogy a szócikk így kerek egész.

--Gnomon 2004. augusztus 24., 14:01 (CEST)Válasz


Kedves Gnomon,

Köszönöm a választ, bár úgy látom, némi félreértés van. A Szent András Állami Reumatológiai és Rehabilitációs Kórház szócikk természetesen kerek egész. Én azt gondoltam, hogy Hévíz szócikk nincs, pedig kellene. Csak megírja valaki.

-- Millisits

Megcsináltam a Hévíz cikk csonkját. --grin 2004. augusztus 25., 13:07 (CEST)Válasz
Good news, kedves grin,

--Millisits

Elérhetőség, hivatkozás[szerkesztés]

A cikkből törölni kéne az elérhetőséget, ezt a Wiki-n más cikkekben sem adjuk meg. Hiányzik hivatkozás, forrás, illetve az egyetlen begépelt link nem a kórházra, hanem a "Hotel Hetes Ház" szállásajánlataira mutat, ezért szintén törlését javaslom - Vadaro vita 2008. május 24., 18:30 (CEST)Válasz

forrás:

  • Hévízi-tó Természetvédelmi Terület Természetvédelmi Kezelési Terve, Hévíz, 2003 (Szerk.: Csiszár Viktor)