Vita:Nagypéntek

Az oldal más nyelven nem érhető el.
Új téma nyitása
A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából

Képfigyelmeztetés[szerkesztés]

A következő képeket törölték vagy törlésre jelölték a Commonson. Mielőtt eltávolítod a képet a szócikkből, ellenőrizd a commonsos lapját, hátha időközben visszavonták a törlési jelölést, vagy eleve tévedés volt. A kivett képet próbáld meg helyettesíteni egy másikkal. Ezt az üzenetet a CommonsTicker írta.

-- CommonsTicker vita 2008. március 11., 19:24 (CET)Válasz

Elrejtett szakasz - elrejtett elmélet. Kell a cikkbe?[szerkesztés]

Így nagypéntek előtt nem akartam, hogy fura részek maradjanak a cikkben, ezértelrejtettem egy anon szerkesztőtársunk által nemrég hozzáadott szakaszt. Felvetem itt, hogy kell-e ez az elmélet a cikkbe.

A szakaszban foglalt elmélet nagyon érdekes, de a forrásként megadott weboldalról nem tudom eldönteni, hogy mennyire felel meg a Wikipédián forrásként. Nem tudtam kideríteni, hogy ez egy magán kiadású honlap, vagy sem. Ráadásul az elrejtett szöveg formázást is igényelne: mind a megfogalmazása, mind a helyesírása fejlesztendő, ha szerepeltetni akarjuk.

Másfelől viszont akár be is lehet mutatni, megáll a lábán az elmélet. Ebben az esetben egy elkülönített szakasz, vagy alszakasz jobb lenne neki.

Ki mit gondol róla? Piraeus vita 2019. április 18., 23:12 (CEST)Válasz