Vita:Molnár F. Árpád

Az oldal más nyelven nem érhető el.
Új téma nyitása
A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából
Legutóbb hozzászólt Assaiki 2 évvel ezelőtt a(z) Visszavonás indoklása témában

Erre a szócikkre érvényes a Wikipédia:Élő személyek életrajza irányelv. Ebben a legfontosabb, hogy a kortársakra vonatkozó megállapításokat a szerkesztők várakozási idő nélkül távolítják el a cikkből, a vitalapról és a felhasználói lapokról is, amennyiben azokhoz nincsenek megadva a cikk témakörében elfogadható, megbízható források.

(Ezt a sablont valamennyi életrajzi cikk vitalapján elhelyezzük, ha a cikk élő személyről szól. A szerkesztők tájékoztatására szolgál, és önmagában nem jelez hiányt.)

Lásd még a Wikipédia:Ellenőrizhetőség és a Wikipédia:Tüntesd fel forrásaidat! irányelveket.

Az egyes források alkalmazhatóságának szerkesztőségi fóruma: Wikipédia:Kocsmafal (források).

Van annyira nevezetes személyiség Molnár, hogy legyen róla egy obektív szócikk. Ha Szalacsiról lehet szócikk, Molnár F. is belefér.

157.181.112.0 (vita)

Szalacsi szerintem nevezetesebb, és ha nem is lenne az, akkor is: Wikipédia:Pokémon-teszt. Szerintem Molnár F. Árpád nem elég nevezetes, hiába van több vicces őrjöngése is a YouTubeon. --Bajnoczki vita 2014. január 2., 14:41 (CET)Válasz

Törlési megbeszélés[szerkesztés]

Wikipédia:Törlésre javasolt lapok/Molnár F. Árpád

--Malatinszky vita 2014. február 12., 13:11 (CET)Válasz

Visszavonás indoklása[szerkesztés]

A visszavonás megtekinthető itt. Nem tartom enciklopédikusnak az efféle kiegészítéseket. A nevezetes személyekről szóló cikkek bevezetőjében legtöbbször foglalkozások vannak felsorolva (krikett-játékos, bankár, újságíró stb.), ebbe pedig nem illik bele a visszavont "titulus". Egyes emberöléssel elítélt hip hop előadóknál se az szerepel, hogy "énekes, zenei producer, gyilkos". Ehelyett javaslom a körülírást, pl. "... internetes újságíró, jogvédő, aki leginkább az összeesküvés-elméleteket taglaló cikkeiről, műsorairól ismert". Valami ilyesmi jobb lenne, bár talán nem szó szerint így. - Assaiki vita 2021. június 4., 17:23 (CEST)Válasz